študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
meni so davnega leta 2004 (1x septembra menda) poslali obvestilo, da pridem na vrsto šele nekje med januarjem in marcem naslednje leto, nato pa sem 1. oktobra 2004 dobila obvestilo, da se lahko vselim 4. oktobra. kr malce zmedeno je blo vse skupaj. še dobro, da si do takrat nisem našla kaj drugega (no, v bistvu se za to lahko zahvalim fotru, ki ni nič zrihtal )
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Mislim da je seznam potem objavljen na spletni strani od študentskih domov. Ko boš na vrsti pa domov dobiš obvestilo, kdaj se lahko prideš vselit. In priporočam ti, da si že naprej malo naštudiraš kje približno bi rada bla, ker potem na vselitvi si vzamejo za tebe minuto časa
Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
Dorotheia - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
- Kraj: Na poti k sanjam...
Evo, da zdaj poročam - domov so mi celo poslali pismo, da pač predvidevajo da se bom od tega in tega datuma, pa do tega in tega lahko vselila not (prej kot sem sama pričakovala in vsekakor pred tem, ko se pošlje novo prošnjo), kar je ubistvu super in so mi olajšali zadeve. V pismu so samo napisali še to, da moram do določenega datuma poklicati, če se res mislim zdaj vseliti (v primeru, da rečem ne, bi morala poslati novo prošnjo in ta bi se potem štela seveda na novo in bi bilo vse od začetka). Seveda sem pritrdila, da se bom vselila in zdaj že nestrpno čakam še "the one" pismo, kjer bo pisalo, da naj se v 3h dneh zglasim pri njih. Prav happy sem.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
buubbika napisal/-a:Mi lahko kdo mal razloži kako je s prijavo?? Na tisti strani si sprintaš prijavni list in ga izpolniš, pošlješ. Je to to? Pa men se zdi, da so mi 1x govorli, da se lahko prijaviš na več domov hkrati, in pol pač vidiš kam boš čimprej sprejet itd? Kako je s hišnimi ljubljenčki; v kateruih domovih jih lahko maš?
Kaj vse me še čaka..
prvo kot prvo ne prijaviš se ti na dom sam ampak pošlješ prijavo v pisarno za študentske domove.. tam te pol obravnavajo, te dajo na čakalano listo itd. prijavo pošlješ po razpisu prostih mest.. in mislim da mora biti na njihovi strani do kdaj moreš poslat.
ti na prijavo napišeš svojo željo, v keteri dom bi rada šla (kar sicer ne morejo vedno upoštevat) in pol čakaš.. nato dobiš domov pošto, da se moreš v roku 3 dni (se mi zdi) javit rožni dolini (če si v ljubljani) in tam te pol dodelijo nekam.. jaz recimo sem imela na izbiro štud. dom 1 v rožni in pa dom FDV.. in je nekako jasno za katerega sem se odločila čeprav imam malo dlje do faxa .. to pa je tudi to.
glede živali pa nisem prepričana da jih lahko kje maš.. kr večinoma gre za neke stanovanjske skupnosti in je ful težko.. dvomim, da se kje sploh da..
upam, da sem pomagala
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
evie - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2005
Dorotheia napisal/-a:Evo, da zdaj poročam - domov so mi celo poslali pismo, da pač predvidevajo da se bom od tega in tega datuma, pa do tega in tega lahko vselila not (prej kot sem sama pričakovala in vsekakor pred tem, ko se pošlje novo prošnjo), kar je ubistvu super in so mi olajšali zadeve. V pismu so samo napisali še to, da moram do določenega datuma poklicati, če se res mislim zdaj vseliti (v primeru, da rečem ne, bi morala poslati novo prošnjo in ta bi se potem štela seveda na novo in bi bilo vse od začetka). Seveda sem pritrdila, da se bom vselila in zdaj že nestrpno čakam še "the one" pismo, kjer bo pisalo, da naj se v 3h dneh zglasim pri njih. Prav happy sem.
No, tole pismo sem tud jaz dobla že prejšnji teden in sem jim mogla do 12.6. sporočit in...kaj mi danes poštar prinese? Pismo, da se lahk že vselim. Če se ne motim, si omenla par strani nazaj, da si na bla na zadnji čakalni listi okrog 150.mesta. No, jaz sem tud bla tam okoli. Tako da mislim, da bi tud ti mogla kmalu dobit.
Me pa nekaj drugega zanima-piše,da se moram pri njih zglasit v 3 dneh...to so mišljeni trije delovni dnevi al 3 dnevi nasploh? Če velja slednje pol moram bit pri njih v ponedeljek. Pa sploh ne vem, če bom uspela vse zrihtat do pon, ker moraš met tisto izjavo poroka overovljeno od upravne enote/notarja pa še od delodajalca enega izmed staršev. Pa še na upravni enoti ne delajo v soboto...
If love is the answer, could you please rephrase the question? (Lilly Tomlin)
-
Abby - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Celje
ja js sm mela kr probleme s tem. je mami zrihtala te papirje in jih je poslala na sprejemno pisarno, js sm bla itak v lj takrat čez teden. no in pol pridem js na tist dan, ko bi papirji že definitivno mogl bit tam, bil je že tut 3. dan od takrat ko sm dobla pismo, pa papirjev ni blo no sm šla pol še ene 2krat tja pa mami se je menla neki po telefonu z direktorco, ki je bla ful prjazna. uglavnem, pol so dobl pismo s papirji in sm se lahk vselila. sm bla pa res že na konc z živci pol, kr sm misla, da so se papirji kje zgubil. nism pa zihr glede teh 3 dni...
-
evie - Sramežljivka
Abby napisal/-a:ja js sm mela kr probleme s tem. je mami zrihtala te papirje in jih je poslala na sprejemno pisarno, js sm bla itak v lj takrat čez teden. no in pol pridem js na tist dan, ko bi papirji že definitivno mogl bit tam, bil je že tut 3. dan od takrat ko sm dobla pismo, pa papirjev ni blo no sm šla pol še ene 2krat tja pa mami se je menla neki po telefonu z direktorco, ki je bla ful prjazna. uglavnem, pol so dobl pismo s papirji in sm se lahk vselila. sm bla pa res že na konc z živci pol, kr sm misla, da so se papirji kje zgubil. nism pa zihr glede teh 3 dni...
No, sej kul da se je dalo zmenit. Joj...jaz sem pa zdej rahlo v dilemi, ker jutr teh papirjev itak ne morem uredit, ker ne delajo na občini tak da komej v ponedeljek grem tole rihtat+še od maminega delodajalca podpis/žig al karkkoli že more bit. Pa še tam v rožni v pisarni delajo sam do dveh, jaz pa mam do LJ tri ure z vlakom tak da mi do ponedeljka, ko naj bi bil tretji dan, tole res ne bo uspelo.
Prav bedno je tole vse skup....tak dolgo sem čakala, da pridem na vrsto pol mi pa pošljejo v takem trenutku, da ne morš verjet...
Kaj mi predlagate? Naj pokličem one tete v pondelk zjutraj pa razložim kako pa kaj? Pa upam, da so mišljeni 3 delovni dnevi... Ne vem, če oni resno mislijo, da se da vse to zrihtat čez vikend, ko nikjer ne delajo...
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
em nevem kako je to, z delovnimi dnevi ali ne. vem samo, da so v tej pisarni prekleto nesramni in jim je res vseeno za tebe.. pr meni je bila situacija, da sem se par mescov prej preselila z mamo in sem mela začasn naslov.. so pa na pošti nekaj palamudli in sem dobila v PETEK zjutraj, da se morm najkasneje do ČETRTKA oglasit v rožni.. jaz sem sicer mela hvalabogu poštne žige za dokaz, na katerih je pisalo kdaj je pismo prispelo na mojo pošto. pa mi niso ravno ful komplicirali ampak poznam primere ko se pa ni dalo kr tak zmenit kr tistim babnicam tam se res j*be.. pokliči pa v vsakem primeru čeprav ni nujno, da se ti bo sploh kdo javil.. upam da boš rešla
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
evie - Sramežljivka
^^ No, pa sem rešla zadevo...poklicala zjutrej v pisarno pa me je ful presenetlo, da je bla ena teta zlo prijazna(glede na to, da so znane po neprijaznosti). Mi je razložila, da se štejejo 3 delovni dnevi tak da mam čas do četrtka glede na to, da je še v sredo praznik pa še vikend je bil vmes.
Zdej še pa sam držim pesti, da bo kaka postla fraj v rožni, drugam me niti ne vleče.
Zdej še pa sam držim pesti, da bo kaka postla fraj v rožni, drugam me niti ne vleče.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Aphrodite napisal/-a:hej!
na prijavi piše, da moraš poslati tudi potrdilo o šolanju za brata ali sestro...mora biti original, ali je lahko fotokopija?
lp
mislim, da za brate in sestre so lahko fotokopije. Nism pa zihr.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Moja sestra bo verjetno dala podaljšat dom, pa me zanima, če tudi ona rabi moje potrdilo o vpisu, ali ne? Nisem ravno najbolj seznanjena s tem...
Js bom pa letos dala prvič vlogo za dom. Torej moram priložit njeno potrdilo zraven takoj, ali lahko naknadno? Ker ona ne bo dobila potrdila o vpisu za naslednje leto, ampak samo za 2007/08...
Js bom pa letos dala prvič vlogo za dom. Torej moram priložit njeno potrdilo zraven takoj, ali lahko naknadno? Ker ona ne bo dobila potrdila o vpisu za naslednje leto, ampak samo za 2007/08...
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
milky way, od sestre potrdilo pošlješ lahko naknadno, pač takrat ko ga bo dobila (za 2008/2009). Lahko zraven prošnje priložiš še en list in napišeš, da boš poslala naknadno to pa to... Za prvo vpr. pa ne vem odgovora.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov