študentski dom

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tinchka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2005
Kraj: ŠpG/LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Tinchka » 04. Feb. 2008 18:08

keya sploh ne vem, kaj mi daješ kontra, ker mislim da imajo najini posti približno enak pomen. Sej sem rekla, da se da izbirat. In ti praviš, da si lahko izbirala in tvoji kolegi tudi. Samo niso vedno tiste tete tako prijazne. Lepo da so bile do tebe in tvojih kolegov, do vseh mojih kolegov pa niso ble. In če pač niso, se splača bit malo tečen. Samo to sem hotla rečt. Konc.
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
all*starka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a all*starka » 04. Feb. 2008 19:31

jst sm tut slišala da "teženje" pomaga, sam če ni fraj lahk še tako težiš pa ne bo nič!
jst sm hotla jit v rožno in ni blo niti enga mesta fraj (hja, v 14-ih domovih) :roll:
in pol sm itak mal potarnala, da kako da ni niti enga placa v celi rožni in mi je pokazala na računalniku, ki ji izpiše kaj je fraj in sam med tistim lahk zbiraš. in če ni ni!

mi je pa ena frendica pravla da jo je prašala kam hoče it, ona ji je povedala (npr. bežigrad dom c) in jo jo direk tja dala.

sm pa naletela enkrat potem na eno, ki mi je na prvo vprašanje odgovorila ful prijazno na dolgo in šroko, na naslednje se mi je neki zadrla in tako naprej po tem vzorcu... zanimivo no! :wink:
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 04. Feb. 2008 19:38

all*starka napisal/-a:
mi je pa ena frendica pravla da jo je prašala kam hoče it, ona ji je povedala (npr. bežigrad dom c) in jo jo direk tja dala.

Jst sm tud rekla, da bi na kardeljevi pa sm dobila. :)
Sm mela pa uno taprjazo teto, ki je sama v pisarni.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
GloR-Red
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a GloR-Red » 04. Feb. 2008 20:06

keya napisal/-a:če bi rada dost miru da bi se učila.. potem izberi raje bolj mirni dom, na žure greš lahko še vedno k sosedovim ;)

ni mi pa jasno kako to misliš, da se odločaš med rožno in mestnim logom (vsaj mislim da je to to)?? :?

nope. ni...mestni log je na viču...na gerbičevi...rožna je pa tam bliz biotehniškega faxa
Love yourself. Be fatal.
Uporabniški avatar
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objavaNapisal/-a keya » 04. Feb. 2008 21:00

GloR-Red napisal/-a:
keya napisal/-a:če bi rada dost miru da bi se učila.. potem izberi raje bolj mirni dom, na žure greš lahko še vedno k sosedovim ;)

ni mi pa jasno kako to misliš, da se odločaš med rožno in mestnim logom (vsaj mislim da je to to)?? :?

nope. ni...mestni log je na viču...na gerbičevi...rožna je pa tam bliz biotehniškega faxa

Ok, js tega tvojega odgovora ne zastopim, nikakor.. tak da prosim če malo obrazložiš, kr js nikakor ne potegnem vn bistva tega :roll:

Tinchka ja ;)
samo se mi zdi, da še vedno trdiš da je odvisno od njihove prijazno, če ti povejo kaj je še frej al ni.. js se pa s tem ne strinjam, to je vse :)
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 04. Feb. 2008 21:06

Punca rekla si da se odločaš med rožno in unim na viču in Keya ti je povedala, da najbrž s tistim na viču misliš Mestni log.
Ne vem kaj ti ni jasno.
:?
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
Tinchka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tinchka » 04. Feb. 2008 23:08

Mestni log in Rožna dolina ni isto. To je verjetno Glor-Red mislila.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 05. Feb. 2008 8:24

GloR-Red napisal/-a:nope. ni...mestni log je na viču...na gerbičevi...rožna je pa tam bliz biotehniškega faxa

Rožna dolina:

Cesta 27. aprila 31, Rožna dolina

Dom I
Dom II/INTERNET
Dom III/INTERNET
Dom IV/INTERNET
Dom V/INTERNET
Dom VI/INTERNET
Dom VII/INTERNET
Dom VIII/INTERNET
Dom IX/INTERNET
Dom X/INTERNET
Dom XI/INTERNET
Dom XII/INTERNET
Dom XIII/INTERNET
Dom XIV/INTERNET

Mestni log ni samo Gerbičeva,
ampak so vsi tile:

Domovi na Viču

Cesta v Mestni log
ŠD 03
ŠD 04

Gerbičeva 59
Dom stara Gerbičeva
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objavaNapisal/-a keya » 12. Feb. 2008 22:53

gemini je zadela bistvo :ja:

preberte si prvo njen post kaj je spraševala in pol moj odgovor.. pa bi vam moglo bit jasno da njen post nima smisla, razen če neznate brat? :P

In ja, mi je kristalno jasno da Rožna dolina in Mestni log ni eno in isto - mislim no shit sherlock :roll:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 13. Feb. 2008 13:16

Tinchka, ne vem zakaj nebi povedal, če je postla frej? Sej one nimajo nč od tega, če je, al pa ni (tolk vez pa tud ne morjo met :D ).
Kar je frej ti pač povejo. Se je pa ful pametno selt izven preselitvenih rokov-k takrat je precej težko, vsaj kakor js poznam folk k se je preseljeval takrat. Napišeš prošnjo, mal potožiš, da v tem študentu v katerem si niso dobri pogoji za učenje, da naprimer ni internetak, k ga nujn rabš za faks, itd... Pa če še dobiš taprijazno teto v sprejemni, ti bojo sporočl takoj ko bo kakšna postelja tam k si želiš prej.
Tak sm js nardila. Oddala prošnjo, in v roku dveh tednov sem dobila v 14-tki. Tetka je bla dejansko tak prijazna, da me je dva tedna klicala na mobi in mi šparala sobo, js sm bla pa zmeri na faksu takrat, pa se nism oglasila.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Tinchka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tinchka » 13. Feb. 2008 15:42

Ma ja no, sej kukr smo ugotovile, je večina res tolko prijaznih. Vem pa tudi za primere, ki so jih kar vselili nekam, brez vprašat, kam bi šli, pa če verjamete al pa ne. Al pa so se mi zlagali :?:

Še vedno pa mislim, da bi lahko ble une ženskice vsaj malo bolj prijazne. Vsaj nekatere. Ker enih dveh nismo in nismo mogle prepričat, da samo eno številko prepišejo, pa bomo 4 študentke blazno vesele. Sej na koncu je ratalo, samo so pa trdile, da ni mogoče!
sarita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sarita » 14. Feb. 2008 14:43

Lej, po moje je tko. Na primer 15. aprila se samo 1 študent (iz vseh domov v LJ) izseli iz doma. Tebi (prvemu na listi za dom) pošljejo vabilo, da imaš prosto sobo. Dva dni kasnej ti prideš s papirji v LJ in se hočeš vpisat. V teh dneh se ni noben več izselil iz domov. Ostane ti samo tista ena soba, ne moreš nič zbirat.
Če dobiš vabilo za dom septembra, ko se vsi izseljujejo iz domov, ker jim poteka status... Imaš ogromno prostih sob, celo 2 prijateljici se lahko vselita v isto sobo.
To je logično, a ni?
Uporabniški avatar
Tinchka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tinchka » 14. Feb. 2008 14:57

Ja sej je blo rečeno, da je odvisno kdaj se seliš. Samo pomoje so taki primeri, da bi bla samo ena soba v celem ŠD prosta, silno redki.
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Študentka. » 15. Apr. 2008 20:24

Kok prbližn mam js kej šans da pridm notr ( LJ ) ??
Sem iz nm, vpisala se bom 1. leto, starši povprečne dohodke (recimo skupaj plača 1600€ .. nevem zdej kako zračunat tist bruto al kaj je pomembno )
pa v kolkem času prideš notr? js bi tkoooj =)
Uporabniški avatar
Abby
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a Abby » 15. Apr. 2008 21:11

ja glede na dohodke mislim da maš kr dobre šanse, da dokaj kmal prideš no, je pa pomemben tut tvoj uspeh, lahk kr dost točk dobiš z lepim uspehom pa kakim zlatim priznanjem

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov