študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Jst sm mela ful srečo, da sem prec dobila na Kardeljevi, ker sem dobila še zadnjo frej sobo tist dan.
Drgač je pa men kul. Če je kdaj preglasno za učenje se grem pač učit u čitalnco na faks, ki je itak 50m stran od tuki.
Res ni tko hudo, kokr se govori. Jst sm mislna, da bom pršla najbl zanemarjen pajz, pa je kr lepo spodobno.
Drgač je pa men kul. Če je kdaj preglasno za učenje se grem pač učit u čitalnco na faks, ki je itak 50m stran od tuki.
Res ni tko hudo, kokr se govori. Jst sm mislna, da bom pršla najbl zanemarjen pajz, pa je kr lepo spodobno.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
-
mulatto_f - Debatorica
- Na forumu od: 8. 3. 2007
se strinjam gemini... tud jz sm dobila sobo u c studentu na kardeljevi do faxa (fdv) mam par metrckov, tk da lahk vsak trenutek smuknem na fax ali pa domov... kar se tice pa hrupa, jz se sploh nism slisala kaj razn zadnc enx, pa se to tk za mimgrede... komi cakam na konec izpitnih, da se zacnejo a blok zuri
- all*starka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
...
Zadnjič spremenil all*starka, dne 18. Jan. 2009 18:02, skupaj popravljeno 1 krat.
-
KristinĆk - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
babce veste kaj pa mene zanima...
tile novi študentski domovi pr fdvju..kok se da kj tja notr pridt?am, pa kak je kj cena?pa tu je vrjetn za vse študente a ne, al sam za fdv-jevce?
se mal zanimam, k trenutn sm privat, pa če bo treba kake spremembe uvedt za oktobr
tile novi študentski domovi pr fdvju..kok se da kj tja notr pridt?am, pa kak je kj cena?pa tu je vrjetn za vse študente a ne, al sam za fdv-jevce?
se mal zanimam, k trenutn sm privat, pa če bo treba kake spremembe uvedt za oktobr
-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
pr FDVju je samo EN nov študentski dom
baje naj bi imeli prednost študenti FDVja in pol še ostalih fakultet v bližini - torej upravna, pedagoška, ekonomska
koliko se pa tega držijo pa..
itak pa si zapomnite že enkrat, da ne morete kar izbirat doma v katerega bi lahko šle - ko dobite pismo za vselitev in pridete v rožno k tečnim tetam tam v pisarno lahko izbirate samo med tistimi k so na voljo, če sploh so seveda..
ko ste enkrat v študentu pa imate pol možnost, da vložite prošnjo za preselitev
baje naj bi imeli prednost študenti FDVja in pol še ostalih fakultet v bližini - torej upravna, pedagoška, ekonomska
koliko se pa tega držijo pa..
itak pa si zapomnite že enkrat, da ne morete kar izbirat doma v katerega bi lahko šle - ko dobite pismo za vselitev in pridete v rožno k tečnim tetam tam v pisarno lahko izbirate samo med tistimi k so na voljo, če sploh so seveda..
ko ste enkrat v študentu pa imate pol možnost, da vložite prošnjo za preselitev
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
KristinĆk napisal/-a:babce veste kaj pa mene zanima...
pri fdvju je en nov študentski dom...
kak prideš not? težko, ker smo polno polni polni... daj prošnjo za pr4eselitev pa moli
je zakon, mamo se ful fajn, meni je noro pa že zdaj pogrešam vse moje srčke od tam, pa sem komaj dva dni doma...
aja, ni samo za fdvjevce, jaz sem ff pa sem notri, poznam pa folk z vseh faxov ki so not, je pa res da jih je verjetno večina fdv, ef, ali fu
cena je po mojem okoli 80evrov, če sem iskrena nimam pojma, ker plačuje mati, za apartma z osmimi ljudmi malo manj za samsko sobo malo več, mi smo trije v apartmaju...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
Tinchka - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2005
- Kraj: ŠpG/LJ
Ma en tolko lahko izbiraš dom. Mene je una v pisarni kar sama od sebe vprašala, če sem že kej razmišljala, kam bi šla. In sem rekla, da bi šla v apartma. In je rekla, da je apartma fraj samo še v 12ki. Super!
Fora je v tem, da je unim babam tam v pisarni grozno hudo tam sedet in bit nam na voljo. Zato te čim hitreje nekam vselijo, samo da te čimprej odpravijo in si gre lahko naprej pilit nohte. Naredite si neko prednostno listo in potem dejte težit, da bi rade ble tam pa tam. Sigurno ni 13 domov od 14ih do konca zasedenih. Sigurno se v večini domov najde prosta soba.
Fora je v tem, da je unim babam tam v pisarni grozno hudo tam sedet in bit nam na voljo. Zato te čim hitreje nekam vselijo, samo da te čimprej odpravijo in si gre lahko naprej pilit nohte. Naredite si neko prednostno listo in potem dejte težit, da bi rade ble tam pa tam. Sigurno ni 13 domov od 14ih do konca zasedenih. Sigurno se v večini domov najde prosta soba.
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
-
keya - Komunikatorka
Tinchka napisal/-a:Ma en tolko lahko izbiraš dom. Mene je una v pisarni kar sama od sebe vprašala, če sem že kej razmišljala, kam bi šla. In sem rekla, da bi šla v apartma. In je rekla, da je apartma fraj samo še v 12ki. Super!
Oh dej no lepo te prosim a ti sploh kaj razmišljaš?
Kakšna je pa za njih razlika, če te vseljo v štirko v rožni al pa v novega na poljanski? dejte malo razmišljat pa ne bluzite nekaj..
Itak ko prideš ti povejo kaj je frej, pa potem zbereš med temi domovi k so frej & če je samo en dom frej je pač samo en dom, če sta dva pa dva - pa izbiraš med tema.. Ko prideš notr v dom & če se hočeš preselit pa lepo spišeš prošnjo in čakaš na preselitveni rok..
Ko sem js prišla mi je vse povedala (pa je bla una najbl sitna), kateri domovi so frej & sem lahko izbrala kam bi šla - še sobo sm lahk zbrala, ker jih je blo kar nekaj prostih!! Naslednji dan, ko sem šla pa zamenjat sobo so ble pa v tem domu samo še 2 postelje frej & ne morš pol trdit, da ni možno da je 13 od 14 domov zasedenih..
In tko kot je gemini rekla.. odvisno od tega kdaj se seliš! Js nevem če se je moja kolegica en teden pred mano vselila, pa je mela več in drugačno izbiro domov kot js, že samo en dan je velika razlika (moja izkušnja)
Sicer nekaj si pa le zadela ja - da se jim nič neda in jim je grozno hudo nam posvetit 2min
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Jst sm pa na eno čist prjazno teto naletela.
Mam sošolko, ki se je selila v začetku oktobra in ni blo na Bežigradu tud ene sobe več frej, niti u preselitvenem roku je ni dobila
Mam sošolko, ki se je selila v začetku oktobra in ni blo na Bežigradu tud ene sobe več frej, niti u preselitvenem roku je ni dobila
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
in me prideš nežno krast
-
Tinchka - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2005
- Kraj: ŠpG/LJ
keya napisal/-a:Tinchka napisal/-a:Ma en tolko lahko izbiraš dom. Mene je una v pisarni kar sama od sebe vprašala, če sem že kej razmišljala, kam bi šla. In sem rekla, da bi šla v apartma. In je rekla, da je apartma fraj samo še v 12ki. Super!
Oh dej no lepo te prosim a ti sploh kaj razmišljaš?
Kakšna je pa za njih razlika, če te vseljo v štirko v rožni al pa v novega na poljanski? dejte malo razmišljat pa ne bluzite nekaj..
Itak ko prideš ti povejo kaj je frej, pa potem zbereš med temi domovi k so frej & če je samo en dom frej je pač samo en dom, če sta dva pa dva - pa izbiraš med tema.. Ko prideš notr v dom & če se hočeš preselit pa lepo spišeš prošnjo in čakaš na preselitveni rok..
Ko sem js prišla mi je vse povedala (pa je bla una najbl sitna), kateri domovi so frej & sem lahko izbrala kam bi šla - še sobo sm lahk zbrala, ker jih je blo kar nekaj prostih!! Naslednji dan, ko sem šla pa zamenjat sobo so ble pa v tem domu samo še 2 postelje frej & ne morš pol trdit, da ni možno da je 13 od 14 domov zasedenih..
In tko kot je gemini rekla.. odvisno od tega kdaj se seliš! Js nevem če se je moja kolegica en teden pred mano vselila, pa je mela več in drugačno izbiro domov kot js, že samo en dan je velika razlika (moja izkušnja)
Sicer nekaj si pa le zadela ja - da se jim nič neda in jim je grozno hudo nam posvetit 2min
Seveda razmišljam. Dejstvo je, da večini ne povejo, kje je fraj. Ti si pač imela to srečo, da so ti. In ti si sama rekla, da ti je una rekla, da je blo kar nekaj fraj sob.
Sem hotla samo malo pomagat tistim, ki jih vselitev še čaka, s tem, da jim svetujem, naj malo težijo, kam bi šli. Sej je zelo verjetno, da ne bojo dobili ravno tistega doma, kamor želijo, ampak tudi lih v štirko te ne bojo dali, če je še kak drugi fraj. Vem kake so tiste babe tam, vsaj v Rožni dolini, ker sem bila zraven že pri nekaj vselitvah in preselitvah. In uspela nam je celo preselitev izven preselitvenega roka!
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
-
keya - Komunikatorka
To da se da tudi izven preselitvenega roka preselit je znano, ne uspe pa vedno.. js sm se tud izven preselitvenega selila..
Kaj ma pa to veze, da mi je povedala da je kar nekaj sob fraj? No, razen s tem, da povejo kje je še frej, v katerem domu..
In do zdej je še vsak s katerim sm se pogovarjala pa je v domu reku, da so jim povedle kateri domi so frej, kaj majo na izbiro - še nism slišala za primer, da bi se kr same odločle kam te bojo dale.. pa jih ne poznam samo 5.. in iz različnih domov & obdobij selitve! In ne moreš pa štet, da so se kr namesto nekoga odločle kam ga bojo dale, če je bil pa npr. samo en študent frej - to ni isto..
Ko prideš tam ti lepo povejo kaj je frej, torej v katerih domovih so še frej postelje..
gemini.. znajo bit vse sitne, samo tista h kateri sm js prišla je še posebej tečna teta una zraven ni tulk... tista, k je pa v sobi desno ko prideš notr je pa prov fajn, k njej smo šli net rihtat - je pa res ful prijazna
Kaj ma pa to veze, da mi je povedala da je kar nekaj sob fraj? No, razen s tem, da povejo kje je še frej, v katerem domu..
In do zdej je še vsak s katerim sm se pogovarjala pa je v domu reku, da so jim povedle kateri domi so frej, kaj majo na izbiro - še nism slišala za primer, da bi se kr same odločle kam te bojo dale.. pa jih ne poznam samo 5.. in iz različnih domov & obdobij selitve! In ne moreš pa štet, da so se kr namesto nekoga odločle kam ga bojo dale, če je bil pa npr. samo en študent frej - to ni isto..
Ko prideš tam ti lepo povejo kaj je frej, torej v katerih domovih so še frej postelje..
gemini.. znajo bit vse sitne, samo tista h kateri sm js prišla je še posebej tečna teta una zraven ni tulk... tista, k je pa v sobi desno ko prideš notr je pa prov fajn, k njej smo šli net rihtat - je pa res ful prijazna
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov