študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tinchka - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2005
- Kraj: ŠpG/LJ
buubbika napisal/-a:Men pa sploh ni jasno naslednje -> obvestilo, a si sprejet v dom ali ne dobiš šele spet. al oktobra, ne vem točn.. in kaj če nisi sprejet? Si moraš za vsak slučaj poiskat stanovanje in skleneš pogodbo .. in pol se zgodi npr to da si sprejet ter imas za vsak slucaj stanovanje, kaj potem oboje plačuješ??? Kera bedaaaa
Je to res tako?
15. septembra dobiš odločbo, če si sprejet al ne. Če nisi, pol si kar lahko iščeš privat stanovanje. Če pa si, pa čakaš. Odvisno kolko točk imaš. Najboljše je, da vsak mesec pogledaš prednostno listo, da vidiš, kje si. Če najameš stanovanje, je fajn, da nimaš kake pogodbe, kjer bi bilo določeno, da moreš bit noter 12 mesecev. Sej mislim, da je večina lastnikov takih, ki oddajajo stanovanje v bistvu na črno. In pač plačuješ za vsak mesec vnaprej po dogovoru in mu poveš, da boš noter npr. do aprila. Sam eni znajo pa tudi komplicirat, ja... To je slabo. Itak s temi privatniki so sami problemi, jst sm jih mela full.
Druga varjanta je, da kupiš odločbo in si na črno v študentu. Samo če te dobijo, izgubiš pravico do bivanja v študentu za vse večne čase. Ni pa tako hudo, kar precej jih je na črno, ni tak problem se zmenit.
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Ne. Ko prideš tja ti povejo kje je prosto. Jst sm mela srečo ker je bla frej še ena soba na Kardeljevi, pa ena na Topniški.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
moja bivša cimra je zdaj tam...
pravi da je ql, da majo lepo, veliko, dokaj poceni, ne vem točno kolko jih je not v apartmaju, ker sem pozabila če je rekla 12 ali 8... ona ma samsko sobo, ampak je problem da je v 5 štuku in nima dvigala, drugače lokacija je pa meni fenomenalna (posebno če si na kakšnem filofaxu,strojni,farmaciji...)
edino kaj je ona meni rekla, jke to, da poleg njih živi neki stari profesor, ki baje grozno teži če so preglasni, tak da kakšni žuri kot v ostalih študfentih bolj kot ne odpadejo... pa enx so zarad njega že morali v rožno na posvet, pač stari psihič ali nekaj takega...
ampak tu no3 je če jaz prav vem samo par apartmajev in ne gre za študenta kot je recimo kakšen blok v rožni ali na kardeljevi ali podobno...
upam, da sem ti kaj pomagala...
lp
pravi da je ql, da majo lepo, veliko, dokaj poceni, ne vem točno kolko jih je not v apartmaju, ker sem pozabila če je rekla 12 ali 8... ona ma samsko sobo, ampak je problem da je v 5 štuku in nima dvigala, drugače lokacija je pa meni fenomenalna (posebno če si na kakšnem filofaxu,strojni,farmaciji...)
edino kaj je ona meni rekla, jke to, da poleg njih živi neki stari profesor, ki baje grozno teži če so preglasni, tak da kakšni žuri kot v ostalih študfentih bolj kot ne odpadejo... pa enx so zarad njega že morali v rožno na posvet, pač stari psihič ali nekaj takega...
ampak tu no3 je če jaz prav vem samo par apartmajev in ne gre za študenta kot je recimo kakšen blok v rožni ali na kardeljevi ali podobno...
upam, da sem ti kaj pomagala...
lp
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
GloR-Red - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
mene pa zanima sledeča stvar...namreč kateri študentski dom ima še vedno zadost miru da se kaj naučiš in ima dobre žure + da ima trolo v bližini ki vozi malo dlje kot do pol 12h zvečer. obločam se med rožno dolino in tistim na viču (ne vem kok se točn imenuje)...a mogoče biva kdo tam?
Love yourself. Be fatal.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
GloR-Red napisal/-a:mene pa zanima sledeča stvar...namreč kateri študentski dom ima še vedno zadost miru da se kaj naučiš in ima dobre žure + da ima trolo v bližini ki vozi malo dlje kot do pol 12h zvečer. obločam se med rožno dolino in tistim na viču (ne vem kok se točn imenuje)...a mogoče biva kdo tam?
Za nobenega od teh ne vozi trola malo dlje kot do pol 12h. Za onega na Viču pelje trola 1 (zadnja ob 22.30) in v rožno pelje 14 (zadnja 22.46).
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
Tami - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 2. 2006
GloR-Red napisal/-a:mene pa zanima sledeča stvar...namreč kateri študentski dom ima še vedno zadost miru da se kaj naučiš in ima dobre žure + da ima trolo v bližini ki vozi malo dlje kot do pol 12h zvečer. obločam se med rožno dolino in tistim na viču (ne vem kok se točn imenuje)...a mogoče biva kdo tam?
Misliš tistega v Mestnem logu? Popolnega miru ne boš nikjer našla, potem pojdi raje k zasebniku. Jst sm v privat stanovanju, cimre mam super in mir tudi.
Zadnja 1 pelje ob 22.30 iz končne postaje v Mestnem logu al kako?
-
Tinchka - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2005
- Kraj: ŠpG/LJ
Predlagam, da greš v Rožno dolino, ker je to največje naselje, imaš tam bloke, kjer je mir in bloke, kjer je žur. Vseliš se v en blok, kjer je mir, žuraš pa pri sosedih, kot je rekla že keya.
Izberi 11, 12 (to so domovi, kjer so družine in ni žurka lih vsak dan, poleg tega sta na robu naselja in ne hodijo pijanci celo noč ven in noter) ali pa 2 ali 5 (mislim, da je tudi 6 po novem - tihi dom namreč, samo za sem se moreš vpisat na čakalno listo).
Sicer pa baje ni tako hudo, kot pravijo. Jaz sem že od začetka v 12ki, tako da za ostale ne vem iz prve roke. Je pa pravu eden, ki je bil v enki (kjer so bili največji kažini), da ni panike. Imaš pa itak učilnice in se greš lahko tja učit.
Izberi 11, 12 (to so domovi, kjer so družine in ni žurka lih vsak dan, poleg tega sta na robu naselja in ne hodijo pijanci celo noč ven in noter) ali pa 2 ali 5 (mislim, da je tudi 6 po novem - tihi dom namreč, samo za sem se moreš vpisat na čakalno listo).
Sicer pa baje ni tako hudo, kot pravijo. Jaz sem že od začetka v 12ki, tako da za ostale ne vem iz prve roke. Je pa pravu eden, ki je bil v enki (kjer so bili največji kažini), da ni panike. Imaš pa itak učilnice in se greš lahko tja učit.
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov