študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Eh 180 pa ja ni drago... jst sem na poljanski in sem placevala 125 do sedaj...mislim, da so zdele en mičken spustili...sam sem pa zato čez mesec dost več za hrano porabla. Ona pa 180 plačuje in 3 obroke čez dan... Tole pa sploh ni drago...
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
Dorotheia - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
- Kraj: Na poti k sanjam...
Ok, mene je pa zdaj res začela malo panika dajat - še vedno nisem dobila pošte in šifre domov. Kaj če se je moja pošta kje izgubila? A obvestilo domov ti pošljejo tudi, če te zavrnejo? Če sem prav razumela, pošiljajo kao do konca oktobra? Kr neki tole.
-
Ashlee - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2005
En moj prijatelj je tudi čakal to pošto. In potem je poklical tja in jim zatežil (poklical je vsaj trikrat), dokler mu niso povedali, da gre pošta naprej ob sredah (in samo ob sredah) in da bo dobil v četrtek. Zdaj ne vem, če je kaj dobil.
Kot sem pa že napisala, je ful zatežil, in so mu šli pogledat, koliko točk ima, tako da je potem videl na listi, kdaj približno se bo lahko vselil (oz. koliko ljudi je pred njim).
Tudi moje izkušnje s ŠD so take, da težiš, težiš, težiš in potem se te naveličajo in ti ugodijo
Kot sem pa že napisala, je ful zatežil, in so mu šli pogledat, koliko točk ima, tako da je potem videl na listi, kdaj približno se bo lahko vselil (oz. koliko ljudi je pred njim).
Tudi moje izkušnje s ŠD so take, da težiš, težiš, težiš in potem se te naveličajo in ti ugodijo
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
*ange|* napisal/-a:Eh 180 pa ja ni drago... jst sem na poljanski in sem placevala 125 do sedaj...mislim, da so zdele en mičken spustili...sam sem pa zato čez mesec dost več za hrano porabla. Ona pa 180 plačuje in 3 obroke čez dan... Tole pa sploh ni drago...
nIma treh obrokov. namreč kosila v dijaskem domu ni - vsaj v njenem primeru ne. ampak gre za zajtrk in večerjo. ja če gledaš na dejstvo, da je večina domov tam nekje 60eurov in, če si kupuješ bone zmerne cene daš na mesec 40 eurov za bone. torej streha nad glavo in topel obrok na dan je skupaj 100eurov na mesec. kar je 80eurov manj kot pa streha nad glavo v dijaskem domu plus hrana. če si pa student se pa teh 80 eurov na mesec fajn pozna vsaj taksna je moja kalkulacija.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
- MaschaP
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 10. 2007
Zdravo!
Trenutno stanujem na Litostrojski (novi dom), vendar bi se zaradi blizine faksa zelo rada preselila v nov dom na Poljanski (rabim 2 busa do faksa). Placujem 86€, dom je super, cimre odlicne, mi bo kr zal, ko bom sla...
Ce bi kaksna punca iz Poljanske hotela v Litostroj, me lahko poklice na
040872104
al pa pise na hyposmia@gmail.com
lp
Mascha
Trenutno stanujem na Litostrojski (novi dom), vendar bi se zaradi blizine faksa zelo rada preselila v nov dom na Poljanski (rabim 2 busa do faksa). Placujem 86€, dom je super, cimre odlicne, mi bo kr zal, ko bom sla...
Ce bi kaksna punca iz Poljanske hotela v Litostroj, me lahko poklice na
040872104
al pa pise na hyposmia@gmail.com
lp
Mascha
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
A kdo ve če se tale čakalna lista sploh kam pomika? Oktober je mimo tko d si lahko predvideno dinamiko že kam vtaknejo, ker sem še zmer doma
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
anoyel - Kofetarica
še večja beda je, ko končno prideš na vrsto in maš na voljo same luknje od študentskih domov. tisti, ki so najcenejši in majo skupne kopalnice in pa še kake žužke na stenah. no sej taka kriza spet ni. sam eni domovi so res v bolj skromnem stanju.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
To pa res nima veze; dobiš namreč tisto, kjer je frej in folk se valda ne izseljuje samo iz lukenj, ampak od vsepovsod.
Jaz sem dobila mesto v študentu šele konec 1. letnika faksa, sestra pa nekje vmes, ampak sva obe dobili sobe v apartmajih.
Jaz sem dobila mesto v študentu šele konec 1. letnika faksa, sestra pa nekje vmes, ampak sva obe dobili sobe v apartmajih.
-
anoyel - Kofetarica
to je že res. tudi sama sem imela srečo in sem dobila sobo v prijetnem app, kjer so tudi cimri super. prav tako pa vem, da je kolega končno prišel na vrsto in ni imel druge kot luknjo, ki so mu jo ponudili in čakati na preselitvene roke.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]