študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mulatto_f - Debatorica
- Na forumu od: 8. 3. 2007
anoyel napisal/-a:kasnej kot dobis posto, kasenjsi je tvoj rok vselitve
to niti ni res... ker lahko da je bila tvoja vloga takrat ko so jih začela razporejat e nepopolna (npr. še nismo mogli dobiti podatkov od dursa ipd.) in da pol ko jih dobijo, lahk je to sred oktobra, e kr nasledn tedn vseliš... kr zakaj bi drgac bla jz zdj 100 mest nižje... vseh 100 od katerih so šele zdj pridobili podatke so bolje uvrščeni kot in jaz in so sicer pošto dobili kasnej od mene (šele sedaj), vseljeni pa bodo mogoče šele jutri.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
v mislih sem imela predvsem dejstvo, da ce tvojo vlogo prej obravnavajo imas vec moznosti, da bos prej dobil sobo kot nekdo drug, ki ima enako stevilo tock kot ti. seveda je vse odvisno koliko tock dobis. je pa najboljsi vselitveni cas ravno oktober, kajti takrat imas se najvecjo izbiro kje bi rad zivel. kasneje pa pač tam kjer je prostor.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
flavia napisal/-a:joj ja... ta seznam pa ne gre nikamor..
ampak sem mogoče dobila način kako prit prej v dom.. sem v dijaškem domu in če bo šlo vse v redi se bom lahko preselila v študentski dom... upejmo
dijaski dom zna pa bit draga rec. mi ja ravno ena vceraj na faxu razlagala, da za dijaski dom plus hrano placuje 180eurov na mesec. a je res tolk?
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]