študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Ninny0Nyla
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2010
Js sm dobla domov pošto, kjer je pisalo, da mam 391,32 točk. Pol sm pa klicala tja, pa mi je ena gospa rekla, da jih je zdaj prvih 640 dobilo sobe...
Tu je pa seznam:
http://www.studentskidomovi.uni-mb.si/d ... domovi.pdf
Tu je pa seznam:
http://www.studentskidomovi.uni-mb.si/d ... domovi.pdf
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Mislim, da boš še kar par mesecev čakala. Ker seveda na koncu/začetku leta se jih precej izseljuje, potem pa bolj malo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
Mene je to včeraj totalno razpi*dilo....zakaj zaboga dajo samo 400 ljudem študentski dom takoj? Danes sem bila tam, pa mi je rekla da so teh 400 že povabili, 200 pa jih verjetno še bodo v roku 1 mesca. Prošenj pa je bilo vse skup nekje 5000. Kot da bi se prijavljal za štipendijo, direkt. Niso normalni.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
-
*mala* - Cosmopsiho
Ja kam jih naj pa dajo, če ni placa v študentih??
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- hirondelle
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2011
Ljubljanski ŠD še niso naredil prednostnega, an?
Pa to potem od 15. dalje dnevno obnavljajo seznam?
Pa to potem od 15. dalje dnevno obnavljajo seznam?
-
rokerca - Cosmopolitanka
Ma saj to razumem, meni pač ni jasno, zakaj postavljajo taka nemogoča merila. Zakaj je uspeh na maturi važen za sprejetje v študentski dom WTF.
Tudi se mi ne zdi fer, da nekateri potem vlečejo leta tisto bivanje v študentu, ko že pišejo diplomo in ne rabijo bit vsak dan na faksu.
Tudi se mi ne zdi fer, da nekateri potem vlečejo leta tisto bivanje v študentu, ko že pišejo diplomo in ne rabijo bit vsak dan na faksu.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
-
*mala* - Cosmopsiho
^^ To zadnje se ne da več Z absolventom izgubiš študentski dom.
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Meni pa ne. Moja sestra je imela v prvem letniku predavanja samo dvakrat tedensko. Je rabila študenta? Itak da ne.
Prav se mi zdi, da recimo ne moreš bit noter več kot 5 let, al koliko je že meja. Da me pa mečejo ven po parih mesecih, ker prej pač nisem dobila, se mi zdi pa skrajno neumno. In glede na vse stvari, ki jih imam, mi soba v študencu pride še kako prav.
Prav se mi zdi, da recimo ne moreš bit noter več kot 5 let, al koliko je že meja. Da me pa mečejo ven po parih mesecih, ker prej pač nisem dobila, se mi zdi pa skrajno neumno. In glede na vse stvari, ki jih imam, mi soba v študencu pride še kako prav.
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
Če je imela tvoja sestra 2x na teden faks, še ne pomeni, da ima vsak bruc tudi samo 2x tedensko.
Pa saj je prav, da imajo nek sistem, ki omogoča, da letno sprejmejo kar se da veliko študentov v dom. S tem, da je xy sob zasedenih samo zaradi absolventov se mi pa tudi ne zdi prav, bruci pa zaradi njih ne dobijo sobe.
Pa saj je prav, da imajo nek sistem, ki omogoča, da letno sprejmejo kar se da veliko študentov v dom. S tem, da je xy sob zasedenih samo zaradi absolventov se mi pa tudi ne zdi prav, bruci pa zaradi njih ne dobijo sobe.
-
sarchika09 - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 4. 2009
Meni pa nekaj ni najbolj jasno, namreč: jaz sem se aprila preselila v zasebni študentski dom in sem bivala nesubvencionirano, ker se pač lahko sredi leta, če je prostor, interno dogovoriš z vodjo in se vseliš. Potem sem pa dala zdaj avgusta vlogo za subvencijo (prvič odkar študiram) in včeraj dobila domov odločbo, da izpolnjujem pogoje za subvencionirano bivanje in kolko točk sem dosegla. Včeraj sem potem klicala v pisarno za ŠD in so mi povedali, da grem jaz s to odločbo v moj ŠD in se za subvencijo zmenim tam. Do tukaj vse lepo in prav. Zdaj sem pa malo razmišljala in sem v dilemi glede prednostnega seznama in mojih točk: a lahko mene potem čez par mesecev kličejo, da se naj vselim v ta in ta ŠD, čeprav sem že v domu? In kaj se zgodi, da to morebitno vabilo ignoriram, ker želim ostat tu kjer sem? Sej verjetno imajo oni kakšno evidenco in vidijo kdo že biva v ŠD, al ne? Zdaj me malo skrbi glede tega
Zadnjič spremenil sarchika09, dne 23. Sep. 2011 11:19, skupaj popravljeno 1 krat.
-
rokerca - Cosmopolitanka
Anjeske napisal/-a:Prav se mi zdi, da recimo ne moreš bit noter več kot 5 let, al koliko je že meja.
Res, a 5 let je meja? In kaj, če maš faks, ki traja recimo 6 let?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov