študentski dom

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

LiEn
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LiEn » 23. Feb. 2011 21:49

Menjam sobo v C bloku (vse na novo, pa prenovljeno, res luštno) na Kardeljevi ploščadi, za sobo v Litostroju, na Topniški ali novi Poljanski.
Če se javi kdo... bi bla very happy.
Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jess° » 08. Mar. 2011 2:35

Mene pa zanima, ker od drugih slišim različne informacije, če ve katera kako je sedaj s tem, če se jst naprimer septembra izselim iz študenta, ali lahko oddam ponovno vlogo naslednje leto avgusta ko bo pač razpis, ali sem svoj bonus za študenta že izkoristila?

Hvala _:)
Sexy Kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2008
Kraj: Šentpeter pri Otočcu

Neprebrana objavaNapisal/-a Sexy Kitty » 11. Mar. 2011 13:34

Danes sem dobila obvestilo o vselitvi v študentski dom.
Sem ponavljalka in imam samo še en ustni izpit za naredit,pol sem pa v drugem letniku.:)
Torej letošnje leto nisem nič v Ljubljani.Sobo bi potrebovala šele oktobra,pa me zanima če se da sobo nekak zamrznit?
Slišala sem da lahko vso dokumentacijo o napotitvi nesem nazaj v pisarno za študentske domove in povem kdaj bi se vselila,najkasneje do 30.6.2011.A je to možno?Je bila katera že v podobni situaciji?
Uporabniški avatar
foxiegirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a foxiegirl » 14. Jul. 2011 21:03

Pozdravljene ! :)

Zanima me, če je mogoče katera informirana glede študentskih domov - kateri imajo prednost, kdaj se vseliš pa podobno :)

Drugače pa upam, da se bom lahko čimprej vselila v študente. Namreč od LJ sem oddaljena več kot 200km, pa še mama nezaposlena in samohranilka. Upam..

Hvala za odgovore ;)
Uporabniški avatar
Aphrodite
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Aphrodite » 19. Jul. 2011 10:13

Lep poletni pozdrav!

Moje poletje žal ni brez skrbi. Namreč, s koncem septembra mi poteče ABS status na FF MB. Vpisala sem se še na program na višji strokovni šoli (ja, zaradi statusa, ker nisem prepričana v to, da mi bodo podaljšali ABS) in me zdaj zanima, če mi spet pripada subvencija za bivanje v študentskem domu?
Če ima kdo kakšne informacije, bom zelo hvaležna :)

Hvala!
I just wanna be myself and I want you to love me for who I am.
I just wanna be myself and I want you to know,
I am my hair.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 29. Jul. 2011 10:37

Kolikor jaz vem, ti študentski dom ne priprada več...razen če bi se odločila za nadgradnjo študija torej višjo stopnjo (magisterij..doktorat...)...potem se na novo da vloga.

Se miz di, da se je včasih dalo bolj igrat in okol prsta vrtet te zadeve..in s podaljšanje domov, statusov itd.

Tudi sam sem razmišljala da bi se po študijo še na 1 fax vpisala,da bi mela status in še malo brezskrbno bivala v Lj v študentskem domu,...pa žel ne gre (več).
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 29. Jul. 2011 10:42

foxiegirl napisal/-a:Pozdravljene ! :)

Zanima me, če je mogoče katera informirana glede študentskih domov - kateri imajo prednost, kdaj se vseliš pa podobno :)

Drugače pa upam, da se bom lahko čimprej vselila v študente. Namreč od LJ sem oddaljena več kot 200km, pa še mama nezaposlena in samohranilka. Upam..

Hvala za odgovore ;)

Domov boš dobila pošto, kjer bo pisalo, da si sprejeta oz. da si na čakalni listi za študentski dom. Na listu je tudi zapisana koda, kjer lahko sama ,na internetu, preveriš, na katerem mestu čakalne liste se nahajaš.

Ko boš končno prišla na vrsto, ti bodo na dom zopet poslali pošto, kjer te o tem obvestijo. Morala pa se boš v treh delovnih dneh zglasiti pri njih, z vso dokumntacijo, ki jo potrebuješ.

Kdo ma prednost je odvisno od vsega..od oddaljenosti, razmer v družini,..itd.
hirondelle
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a hirondelle » 01. Avg. 2011 17:27

Živjo! :)
Ker bom maturo zaradi zdravstvenih težav (opravičljivih) opravljala v jesenskem roku, rezultate pa izvemo šele 16. septembra, me zanima, ali bi v tem primeru morala biti najmanj 1 mesec brez študentskega doma? Saj prvi prednostni seznam previdoma objavijo že dan prej (15.9.)?
Ker drugače bi bila najverjetneje zaradi oddaljenosti, materialnega položaja in drugih stvari glede na dobljene točke, vseljena v prvem valu vselitev ... (Vem, da gre le za predvidevanje, ampak vendarle me zanima, kako je s tem.)

Prosim, če ma kdo izkušnje, informacije, karkoli nej mal pove.. Hvala!
Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Jess° » 14. Avg. 2011 18:36

Tebe bodo najbrž uvrstili na listo, tam kjer si pač po številu točk, glede na to da moraš oddat vlogo že 22.8.. In če narediš maturo in si sprejet na faks boš pač ko boš, dobila pošto domou da se moraš it vpisat v dom (sej ti prej pošljejo kater si na seznamu in kdaj prb. bo vselitev v dom.) Če pa slučajno ne bi bila vpisana nikamor, to oni itak preverijo in te bojo brisal iz seznama.. Tk da ja, lohko dobiš takoj študenta, lahko pa počakaš še kakšen mesec.. ali pa celo leto..

Jst mam pa prošnjo, če katera prodaja žensko odločbo, naj mi pošlje zasebno sporočilo, da se zmenimo. HVALAA!! :)
Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Jess° » 14. Avg. 2011 18:40

Aphrodite napisal/-a:Lep poletni pozdrav!

Moje poletje žal ni brez skrbi. Namreč, s koncem septembra mi poteče ABS status na FF MB. Vpisala sem se še na program na višji strokovni šoli (ja, zaradi statusa, ker nisem prepričana v to, da mi bodo podaljšali ABS) in me zdaj zanima, če mi spet pripada subvencija za bivanje v študentskem domu?
Če ima kdo kakšne informacije, bom zelo hvaležna :)

Hvala!

Se mi zdi da imajo takšno politiko sedaj, da če si bil vpisan v štud. dom v letu 2008/2009 oz. prej in če podaljšaš abs. staž, da te ne pripada več štud. dom. Sam boljše da se pozanimaš prej, k pri nas (na fejsbuk grupi :D) vlada kr panika, k bo šlo tak kr dost folka vn. Vglavnem, pozanimaj se kko in kaj, da ne bo prepozno..
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 14. Avg. 2011 21:51

A ni bil vpis v domove že v juliju...22.8 pa je datum za podaljšanje št.doma.
Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Jess° » 15. Avg. 2011 7:47

Ne, če si htel prvič oddat vlogo si mogu to storit do 10.8. .. če pa hočeš podaljšat moreš pa dat prošnjo do 22.8 ..

SM vidla zdej da sem se prej gor malo zmotla da :)
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 26. Avg. 2011 15:13

hejjj, kupim odločbo za študentski dom..kjerkoli v ljubljani. Sem prijazna, redoljubna cimra, ne kadim, hitro se prilagodim, ne težim, skratka ..če kdo koga pozna...bom zelo vesela vsake info ;)
Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Jess° » 26. Avg. 2011 21:04

Nas je več takih ki iščemo odločbe :D.. No z mano tud ne bo problema, zat se tudi priporočam za odločbo :)
Ninny0Nyla
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninny0Nyla » 13. Sep. 2011 17:44

Js sm dans dobla odločbo od študentskega doma v mb-ju. Moja prošnja je bila točkovana s 391,32 točkami. Na prednostnem seznamu sem torej na 729. mestu.

Kda mislite, da bom dobila sobo? Rečeno je bilo, da jih 640 takoj dobi sobo...ostali pa kasneje...

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov