študentski dom

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Sexy Kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2008
Kraj: Šentpeter pri Otočcu

Neprebrana objavaNapisal/-a Sexy Kitty » 07. Okt. 2010 21:27

Moj problem je sledeč:
Letos sem prvič zaprosila za študenta in sem trenutno na 331.mestu na prednostni listi.
Ko sem oddajala prošnjo sem mislila,da mi bo uspelo narediti letnik,vendar žal temu ni bilo tako.Tko,da ponavljam,narediti moram še en predmet.V letošnjem letu mi tudi ni dovoljeno opravljati izpitov za naslednji letnik.
Tko,da čez leto ne bom v Lj.
Kaj se zgodi,če se jaz ne vselim v roku treh dni (seveda,ko bom dobila poziv za vselitev)?Slišala sem,da te dajo na dno prednostne liste in prideš do konca leto lahko ponovno na vrsto.A drugo leto lahko še enkrat kandidiram?
Drugo leto bi mi zelo prav prišlo,da bi bila v študentu,ker doma nimamo ravno briljantnega finančnega stanja.

A mi zna kdo pomagat?:)
pikcpokc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a pikcpokc » 07. Okt. 2010 21:33

Najbolš da se pozanimaš v pisarni, mislim pa da lahko te dajo "na stran" pa pač ko misliš bit v Lj greš tja, poveš pa ti pol porihtajo sobo če je frej. Usaj tko sm slišala da se neki da...
miura
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a miura » 11. Okt. 2010 18:18

Mogoče se lahko nekam vseliš in nato začasno izseliš?

15. člen Domskega reda:
Stanovalec se lahko sporazumno začasno izseli iz Zavoda, vendar ne v juliju, avgustu in septembru, v kolikor nima tehtnih razlogov (študijske obveznosti, bolezen, praksa v drugem kraju). Za čas začasne izselitve ne plača stanarine. Pravica bivanja v Zavodu stanovalcu miruje do prenehanja veljavnosti nastanitvene pogodbe
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 20. Okt. 2010 21:47

ve katera za kakšno žensko odločbo, ki jo je mogoče kupit?
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
LiEn
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LiEn » 26. Okt. 2010 19:55

freja. napisal/-a:js sm pa dans dobila sobo v študentskem na kardeljevi in sem zlo nezadovoljna:( je zlo majhna in uničena.. a vete kako je s temi preselitvenimi roki..a je potrebno za preselitev napisati kako prošnjo? a mogoče pozna kdo koga, ki se izseljuje iz fdv študenta.. verjamem da so tam dost bolš razmere:/

wow ti pa moraš bit ena fina ritka a?
živim na kardeljevi, in sobe so čisto v redu, pohištvo ni polomljeno in sobe čisto zadostujejo NORMALNIM pogojem za življenje... da ne govorim da je to apartmajski tip študentskega doma in si že za to v plusu. Bi te jaz z veseljem nabrisala v Akademski kolegij na gospodarca, pa bi potem vidla...
LiEn
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a LiEn » 26. Okt. 2010 20:10

Pu3lla napisal/-a:Se splača ˝silit˝ v C blok? Je lep zdej k je prenovljen?

Kako pa sploh zgleda na Rimski? Na netu ni nič informacij...

Sem v C bloku in situacija? Blok je trenutno na reklamaciji, ker so delavci ful stvari zafurali, pri nas je na srečo bil problem samo s tušem, ker je šprical na vse strani, naposled smo cimre same poskrbele za novo ročko ipd, ker hišnik pravi da to ni njegova stvar, delavci pa so zginli :S

Sicer pa so sobe nove ampak tudi prejšnjim ni prav nič manjkalo, itak nove jogije imajo vsi 4je bloki, tako da spala boš že OK :)
Spremembe so edino pri omarah, ki so zdaj občutno manjše in mize ki so prav tako manjše, aja pa polico imamo sedaj samo eno nad mizo. Je luštno ampak popolnoma neprekatično, ker nimamo kam zložit knjig ipd.
Tako da če maš dosti stvari, pojdi raje v A, B ali D...
Pa še to, prej smo imeli v sobi po 3 luči, sedaj pa samo eno in je taka tema, da smo vse SPET na svojo roko morale dokupovat in nabavljat dodatne svetilke itn... aja pa še omare smo dobili brez ene same police, tako da smo morale dokupovat vgradne predalnike in podobno, sama pa ne smeš vrtat in uničevat nove omare...tako da si ne moreš namontirat polic :S

evo tle maš primer
http://www2.spimpaj.si/10/1026/pdi-DSC001.png
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 01. Nov. 2010 11:45

Ej sam baje da mate pa vi postelje večje, ane? In kukr vidm mate predalnik pod posteljo.
LiEn
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a LiEn » 07. Nov. 2010 14:23

*Lara* napisal/-a:Ej sam baje da mate pa vi postelje večje, ane? In kukr vidm mate predalnik pod posteljo.

Postelje so širše ja, zdej so 90cm široke, ampak je pa zato veliko manj prostora vmes med posteljama. Po pravici povedano, sem vesela da imam rada svojo cimro, če ne mi ne bi bilo všeč, da ponoči diha tako zelo bizu mene :razz:
Pod posteljo sta dva predala ja, kr praktična, ampak jaz sem npr. že pod prejšnjo posteljo imela škatle in vso možno šaro :)
V bistvu so te postelje fajn za tipe, ker na prejšnjih posteljah so se res stiskali :)
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 07. Nov. 2010 14:50

Ja....če s fantom skupaj spiva je totalno NO GO! s cimro smo tko zmenjene,da damo lahko posteljio skupaj, če od katere fant prespi...seveda ko cimre ni :)
pammy89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a pammy89 » 18. Nov. 2010 19:01

Živjo!

Jst mam eno prošnjo, rada bi se namreč preselila (z Litostroja) na Kardeljevo ali pa na Ilirca. A se kjera od vas mogoče seli, ali pozna kašno ki se? Zelo bi bila hvaležna za kakšno pomoč :)

Lp,
Mateja
pikcpokc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a pikcpokc » 23. Nov. 2010 11:58

A mogoče kdo ve do kdaj bodo pošiljali odločbe pa anekse za letos? Kr jz ga še zdej nism dobila, kadar kličem se pa noben ne javi v rožni... :?
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikapoka* » 23. Nov. 2010 18:32

Kolkr vem so jih že pošiljam in jih bojo mnde še kakšen teden. Jih pa v različnem času, ker bi bla drugač prevelika gužva, tko da nič skrbet. Če izpolnjuješ vse pogoje itak da ti bojo podaljšal.
Činčila
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Činčila » 23. Nov. 2010 23:30

...
Zadnjič spremenil Činčila, dne 10. Maj. 2012 16:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 08. Dec. 2010 17:17

Oddajanje sob na črno ni dovoljeno, tako da sem prispevek izbrisala.
Emanuela
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikapoka* » 11. Dec. 2010 15:24

Ne se selit na Gerbičevo, če res noro ne obožujete žuranja !!!

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov