študentski dom

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 21. Sep. 2010 22:02

lej, kle na kardeljevi so vsi bloki o.k., kaka je notranjost novega ne vem...zihr pa je en plus, če je vse prenovljen...sam morm rečt, da men se osebno sploh ne zdi, da bi imela dotrajano pohištvo...kuhinjo... Je v rožni dost slabš..tk da...
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 21. Sep. 2010 22:03

Pu3lla napisal/-a:Se splača ˝silit˝ v C blok? Je lep zdej k je prenovljen?

Kako pa sploh zgleda na Rimski? Na netu ni nič informacij...

zakaj pa ne? je isti kot ostali 4-je, sam da je zaj prenovljen ;)

na Rimski je vsaj meni osebno lepo :) je pa res, da ni tipičen študent, ker so to podstrešne sobe ... mislim, pač gori je nekaj stanovanj, namenjenih študentom, ko si pa v študentu, je pa cela stavba polna študentov in je tudi drugačno ozračje :)

lastnost, ki se ti zdi sprva slaba je ogromno stopnic do stanovanja, a na koncu čvrsta ritka poplača vso trpljenje ;) --> približno tak je rekla kolegica, ki je živela tam :)

js vem sam za 1 apartma, kako zgleda, za ostale pa ne ...
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 21. Sep. 2010 22:08

haha, čvrsta ritka..ta je dobra :D se vidi da mamo pr nas dvigalo in... se bl počas napreduje pri čvrstosti :D
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 21. Sep. 2010 22:15

hehe, se mi zdi, da se pri nas deluje predvsem na jakosti glasilk in moči rok :)
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
s i e
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a s i e » 22. Sep. 2010 9:24

Zdravo. Vidim, da si vse pišete o odločbah in točkah, očitno ste že vse to dobile. Jaz pa še vedno čakam in čakam, vsak dan stojim ob ograji in čakam poštarja, pa še vedno nič. :S

Čudno mi je, da še vedno nisem nič prejela, glede na to, da ste skoraj vsi že prejeli odločbe. Živim pa 100 km od Lj, z mamo, ki je gospodinja, sva sami (lani mi je oče umrl) in letos sem prvič oddala vlogo za študenta. Zdaj pa čakam in nič.
Glede na to, da nimam kje stanovat, ker sem računala, da bom študenta takoj dobila, bi rada čimprej izvedela na katerem mestu sem. Zato sem klicala tudi v pisarno (čeprav piše, da vse izvemo po pošti), a se mi nihče ne oglasi...

Je mogoče še kakšna, ki ni prejela odločbe in ali imate idejo kaj bi bilo v mojem primeru narobe, da je še vedno nisem prejela?

Hvala!
ejmi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a ejmi » 22. Sep. 2010 12:46

juhu,seznam so posodobili, zdaj sem "že" na 530 mestu :D
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Čez mavrico;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 23. Sep. 2010 21:43

Js sm bla tud prej na 533. mestu, zdej sm na 322. mestu :) yey :)
aceacamai
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a aceacamai » 24. Sep. 2010 21:36

s i e napisal/-a:Zdravo. Vidim, da si vse pišete o odločbah in točkah, očitno ste že vse to dobile. Jaz pa še vedno čakam in čakam, vsak dan stojim ob ograji in čakam poštarja, pa še vedno nič. :S

Čudno mi je, da še vedno nisem nič prejela, glede na to, da ste skoraj vsi že prejeli odločbe. Živim pa 100 km od Lj, z mamo, ki je gospodinja, sva sami (lani mi je oče umrl) in letos sem prvič oddala vlogo za študenta. Zdaj pa čakam in nič.
Glede na to, da nimam kje stanovat, ker sem računala, da bom študenta takoj dobila, bi rada čimprej izvedela na katerem mestu sem. Zato sem klicala tudi v pisarno (čeprav piše, da vse izvemo po pošti), a se mi nihče ne oglasi...

Je mogoče še kakšna, ki ni prejela odločbe in ali imate idejo kaj bi bilo v mojem primeru narobe, da je še vedno nisem prejela?

Hvala!

Oj! Tud jaz še kar čakam na pošto, kako je s sprejemom. Sicer sem morala prošnjo dopolniti, pa vseeno. Glede na to, da sem jim manjkajoči dokument poslala še isti dan nazaj, in glede na to, da je bilo to pred kakšnim mesecem dni, bi počasi že lahko kaj dobila. Pa še vedno nič. Tako da očitno nisi edina, ki še kar čaka.
s i e
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a s i e » 24. Sep. 2010 22:38

Hvala, ker si se oglasila. Nihče drug ni namreč komentiral mojega sporočila, vse si pišejo o točkah in mestih. :/ Zdaj se mi je oglasilo kar nekaj znank, ki tudi še čakajo. Pojma nimam v čem je problem ... Klicala sem jih vsaj 50x (čeprav piše, da naj ne kličemo, saj vse dobimo po pošti, a očitno ni tako, vsaj ne za vse), nato pa danes poslala mail.

Upam, da bova v kratkem dobili odločbo, vsaj toliko, da veva na katerem mestu sva ;).
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 25. Sep. 2010 8:10

MOj fant je včeraj dobil odločbo. Zihr boste vse dobile, ampak pač treba počakat da prideš na vrsto...ker kakor jaz razumem, vsako sredo obnavljajo seznam in dopolnjujejo. Vlogo je oddalo okol 5.000 študentov in zdaj jih sortirajo..dopolnjujejo.
freja.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a freja. » 28. Sep. 2010 20:32

js sm pa dans dobila sobo v študentskem na kardeljevi in sem zlo nezadovoljna:( je zlo majhna in uničena.. a vete kako je s temi preselitvenimi roki..a je potrebno za preselitev napisati kako prošnjo? a mogoče pozna kdo koga, ki se izseljuje iz fdv študenta.. verjamem da so tam dost bolš razmere:/
s i e
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a s i e » 29. Sep. 2010 10:40

Res upam, da jo kmalu dobim, ker danes je že 30., pa še vedno nisem nič dobila. Groza! :S Zdaj razmišljam, da bi šla jutri v Lj, pa se osebno zglasila v pisarni, da preverim kaj je zdaj s to odločbo! :/
Uporabniški avatar
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a OrangeLady » 29. Sep. 2010 16:28

freja. napisal/-a:js sm pa dans dobila sobo v študentskem na kardeljevi in sem zlo nezadovoljna:( je zlo majhna in uničena.. a vete kako je s temi preselitvenimi roki..a je potrebno za preselitev napisati kako prošnjo? a mogoče pozna kdo koga, ki se izseljuje iz fdv študenta.. verjamem da so tam dost bolš razmere:/

selitveni roki so konec novembra, izredna preselitev pa naj bi bila mogoča le z newemkakšnimi potrdili...vsaj tako je meni rekla tista "prijazna" teta.
Freja, lahko bi dobila še slabši študentski dom s skupnimi sanitarijami in brez kuhinje :)
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikapoka* » 29. Sep. 2010 19:13

freja. napisal/-a:js sm pa dans dobila sobo v študentskem na kardeljevi in sem zlo nezadovoljna:( je zlo majhna in uničena.. a vete kako je s temi preselitvenimi roki..a je potrebno za preselitev napisati kako prošnjo? a mogoče pozna kdo koga, ki se izseljuje iz fdv študenta.. verjamem da so tam dost bolš razmere:/

Jst sm se lani vselila v neprimerno slabši študent, ki nima niti kuhinje in skupne kopalnice in sanitarije in se da vse preživet. Nočem bit žaljiva, ampak če bi nekteri radi luksuz ga za 60 € ne moreš pričakovat.
Če pa res ne moreš zdržat se pa preseli k zasebniku ali v drug študentski dom.
miura
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a miura » 01. Okt. 2010 16:17

Google mi je našel to temo.
Zanima me, kako je s parkiranjem in internetom na topniški?
Isto me zanima za domove A B C D, čeprav vem da je tam ogromno parkirišč v okolici.
Aja, na topniški je ponoči bolj mirno kot v ABCD domovih?

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov