študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jess° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
Ninellee napisal/-a:Tudi jaz sem na 700. mestu dobesedno, mislite da bom dobila letos saj tok k piše na strani študentskega doma predvidena dinamika vselitev. Zbrala sem 370 točk in naj bi dobila med 1.11 ter 31.12. a ti roki kej veljajo al se spreminjajo. Tačas si moram poiskati nekje drugje, mislite da se da dobiti za krajši čas al si mi najbolj splača soba brez pogodbe, če ima katera kakšno ponudbo se priporočam. hvala
Js sem bila lani na 630 i še enem mestu. Vselitveno sm pa imela 16.11 (kljub temu da mi je na izračunu pisalo, da se bom selila enkrat januarja-marca) .. Lani je vse skupaj potekalo zelo hitro, za letos pa nevem, boste vidli kak se bo hitro popucal seznam prvi mesec.
Za najem sobe, pa ti povem da v LJ, najraje vidijo da imajo zasedeno za celo študijsko leto (sama sem imela probleme z lastnikom, ker sem htela it po enem mescu ven, pa je kr neki sikal, da tk se nismo zmenli, da zdej bo on težje dobu stranke - sm mu sam rekla, who cares, dost dnarja sm ti zmetala, pa še sikau je zarad brezveznih stvari, ni kuril ni nič.) Tk da, najboljša varianta je, da povprašaš prijhatlce, če ma katera kej placa v stanovanju, pa spiš pr njih, ali pogledaš če kdo prodaja kakšno žensko odločbo v študentskih domovih.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Letos bo malo drugače, ker bodo prenavljali star študentski na poljanski in bodo izselil 250 študentov in jih razporedili v druge študente. Tako, da se bo vse verjetno kar zavleklo
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
punce, a katera ve, če znajo kaj komplicirat v sledeči zadevi ...
ko sem oddala prošnjo za podaljšanje študenta, nisem vedla, ali bom ponavljala letnik ali bom napredovala ... in sem seveda upala na najboljše, torej, da bom napredovala ... in sem obkrožila na listu, da napredujem v letnik.
sam sedaj se je pa zalomilo in ponavljam letik ... jim morem sporočit spremembo ali bodo to sami ugotovili? "stari mački" so mi sicer rekli, da sami ugotovijo, ampak vseeno povprašam še za več mnenj, ko pa da bi imela nepotrebne komplikacije ...
hvala!
ko sem oddala prošnjo za podaljšanje študenta, nisem vedla, ali bom ponavljala letnik ali bom napredovala ... in sem seveda upala na najboljše, torej, da bom napredovala ... in sem obkrožila na listu, da napredujem v letnik.
sam sedaj se je pa zalomilo in ponavljam letik ... jim morem sporočit spremembo ali bodo to sami ugotovili? "stari mački" so mi sicer rekli, da sami ugotovijo, ampak vseeno povprašam še za več mnenj, ko pa da bi imela nepotrebne komplikacije ...
hvala!
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Osebno sporoči Mislim da rabijo tudi potrdilo o vpisu.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
bambina x - Debatorica
Pu3lla napisal/-a:Živjo!
Tudi mene zanima kateri dom na Kardeljevi je najboljši? To poletje prenavljajo C, če se mi prav zdi?
Ima kdo kakšen podatek o domu na Rimski cesti? Kako izgleda? Za internet vem da ga ni
na Rimski je internet
lani je bla moja kolegica not in so si ga zrihtale
sama živim na Kardeljevi ... blok c je prenovljen, vendar se stanovalci ne poznajo med seboj ...
odvisno, kaj iščeš ... js sem v b-ju in mi je suuuuuuuper! smo ko ena vlka družina )
za a in d pa ne vem, kako je ... veliko je odvisno od tega, kakšen tip človeka si in kakšne dobiš sosede, cimre )
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
jz sm tud v B-ju Drgač pa je mal preveč na grobo to posploševanje, da se v c in d bloku ne poznajo...ker..to je čist odvisno od posameznika kolk je karakter da spoznava folk. Jz to recimo prvič slišm, da smo vsi ena vlka družina v b-bloku...pa bi bla rada, haha...kje se srečujete?
-
bambina x - Debatorica
odvisno al si na novo al si med starimi prebivalci
letos se je veliko ljudji odselilo oz. na novo preselilo in je situacija kr drugačna kot pa je lani bila ... pa odvisno je, v kerem štuku, na keri strani živiš
drugače pa se splača hodit na sestanke, na okraševanje bloka, v tv sobo se splača pogledat
letos se je veliko ljudji odselilo oz. na novo preselilo in je situacija kr drugačna kot pa je lani bila ... pa odvisno je, v kerem štuku, na keri strani živiš
drugače pa se splača hodit na sestanke, na okraševanje bloka, v tv sobo se splača pogledat
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
- Pu3lla
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2010
bambina x napisal/-a:sama živim na Kardeljevi ... blok c je prenovljen, vendar se stanovalci ne poznajo med seboj ...
odvisno, kaj iščeš ... js sem v b-ju in mi je suuuuuuuper! smo ko ena vlka družina )
za a in d pa ne vem, kako je ... veliko je odvisno od tega, kakšen tip človeka si in kakšne dobiš sosede, cimre )
Aja? Same so si ga zrihtale, ali ga imajo vsi?
Sem pisala na mail študentskih domov glede Rimske... Vse kar so povedali je, da je to ŠD za študente neposredno na fakultetah.
Kaj to pomeni, ne bi vedela.
V bistvu ciljam bolj na blok C, če bo možno Se je treba katerega od blokov izogibati? Oz.v katerem je najhuje - lokacija ipd?
-
bambina x - Debatorica
^^ nwm v kerem je najhuje ... vse je odvisno od tega, kakšne sosede, cimre imaš ... kakšni ljudje živijo nad, pod tabo ... in kakšen tip človeka si ...
lokacija je pa itak vsepovsod ista edino kaj je, je pri c bloku morda več dijakov, ker je bližje pedagoški ... pa pri a menda tudi ... to je menda to ...
lokacija je pa itak vsepovsod ista edino kaj je, je pri c bloku morda več dijakov, ker je bližje pedagoški ... pa pri a menda tudi ... to je menda to ...
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
bambina x - Debatorica
*mala* napisal/-a:Osebno sporoči Mislim da rabijo tudi potrdilo o vpisu.
sej potrdilo o vpisu si itak sami rihtajo ... tak da nwm ... marsikdo še ne ve, kaj naj obkroži, ko izpolnjuje pole za študenta, ko dajo take smotane datume za oddat ... tak da sem res zmedena ... če jih kličem, jih itak ne bom dobila, do lj pa mam kr precej km in zaradi tega se mi ne splača tja hodit ... jim bom že oktobra šla sporočit, ko bom tam ...
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov