študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Ninellee
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2009
Tudi jaz sem na 700. mestu dobesedno, mislite da bom dobila letos saj tok k piše na strani študentskega doma predvidena dinamika vselitev. Zbrala sem 370 točk in naj bi dobila med 1.11 ter 31.12. a ti roki kej veljajo al se spreminjajo. Tačas si moram poiskati nekje drugje, mislite da se da dobiti za krajši čas al si mi najbolj splača soba brez pogodbe, če ima katera kakšno ponudbo se priporočam. hvala
- ejmi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 7. 2009
te predvideni datumi vselitev so za moje pojme popolnoma zgrešeni..ni šans da pridemo letos noter.
^^večina zasebnikov, ki dajejo sobo/stanovanje v najem je manj kot za eno leto noče oddat, tko da znaš imet problem najti takšno za par mesecev.
^^večina zasebnikov, ki dajejo sobo/stanovanje v najem je manj kot za eno leto noče oddat, tko da znaš imet problem najti takšno za par mesecev.
-
disketa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 8. 2009
Ninellee napisal/-a:Ja pomoje tud ne bomo tko hitr not, nvm zka majo v lj to tk smotano naret, po vseh drugih regijah (mb, kp) že prej zvedo.
Ejmi ti si si že našla stanovanje, al še iščeš?
Ker je v Lj enih 1000 ležišč premalo, v ostalih regijah pa je manj študentov in posledično jih tudi manj išče sobo..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Dvomim da se razlikuje od Lj, kjer še isti dan dobiš ključ do sobe. Ampak vlačit vso prtljago s sabo pa ne vem če bi se šla. Edino če imaš avto, da v avtu pustiš
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
disketa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 8. 2009
*mala* napisal/-a:Dvomim da se razlikuje od Lj, kjer še isti dan dobiš ključ do sobe. Ampak vlačit vso prtljago s sabo pa ne vem če bi se šla. Edino če imaš avto, da v avtu pustiš
Mah, to ima mama neke čudne ideje da bi že cel teden prej tam pustila prtljago, jaz sem pa proti, ker ne bi imela kaj obleči tačas
Sicer pa hvala za informacijo (:
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
jaz sem pa na 527 mestu, sam kaj ko se vse lahko premakne še za kar dost mest navzdol Verjetno bom dobila zaenkrat sobo (na srečo sem dobila brez pogodbe) pol pa bomo videli.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
disketa napisal/-a:Jaz pa sem hvalabogu dobila vabilo na vselitev 24. 9.
A to pomeni da lahko pridem že s prtljago tja al bo samo za izpolnjevat formalnosti? (Aja pa dom je v Mariboru če to igra kakšno pomembno vlogo pri pravilih.. )
Katera si pa bila na prednostni listi?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov