študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
Da malo promocije nardim za naš študent, da se ga neboste vsi branili
Dom Litostroj - je res malo izven civilizacije, vendar ko se navadiš je super (še posebej med izpitnim obdobjem, ko si enostavno prelen, da bi šel na eno kavico v center - sklep: prišparaš na času & denarju ) Je nov, prostoren, neke norišnice (kot npr. v rožni in za bežigradom v starih domovih) ni, kar je super če je tvoj prvi cilj študiranje & ne žuranje 24/7. No, če pa hočeš žurat pa to ni noben problem
8ka te do Kardeljeve ploščadi (FDV&co.) zdej pripelje hitro, ker namreč seka prejšnjo traso (ne gre do centra), s kolesom (baje) tudi ni daleč,.. 3ka te pelje v center, 1ka ni bistveno dlje..
Najemnino so nam zdej znižali na 86,47€, lahko najameš garažo pod domom (kar nanese sicer še dodatnih 20€), internet je (celo jim je uspelo zrihtat) in... novost: fitnes v pritličju (mesečno bo to nekaj več ko 10€, nevem točno), da bomo bli fit
Dom Litostroj - je res malo izven civilizacije, vendar ko se navadiš je super (še posebej med izpitnim obdobjem, ko si enostavno prelen, da bi šel na eno kavico v center - sklep: prišparaš na času & denarju ) Je nov, prostoren, neke norišnice (kot npr. v rožni in za bežigradom v starih domovih) ni, kar je super če je tvoj prvi cilj študiranje & ne žuranje 24/7. No, če pa hočeš žurat pa to ni noben problem
8ka te do Kardeljeve ploščadi (FDV&co.) zdej pripelje hitro, ker namreč seka prejšnjo traso (ne gre do centra), s kolesom (baje) tudi ni daleč,.. 3ka te pelje v center, 1ka ni bistveno dlje..
Najemnino so nam zdej znižali na 86,47€, lahko najameš garažo pod domom (kar nanese sicer še dodatnih 20€), internet je (celo jim je uspelo zrihtat) in... novost: fitnes v pritličju (mesečno bo to nekaj več ko 10€, nevem točno), da bomo bli fit
-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
No, prvo se moreš malo sprehodit do najbližje trole (np, razen za kronične zamujevalce, kot sem jaz) .. najbližje sta 8ka & 3ka (končna/začetna postaja).. 8ka je prej vozila po celovški do bavarca (& gor do bežigrada), zdej pa že pred staro cerkvijo zavije proti bežigradu & pride na dunajsko pri stadionu, tako prideš ful hitreje gor kot prej (tud sama sm na FDVju)
tu lahk vidiš kako seka prejšnjo traso (in se s tem izogne gužvi v centru)
tu lahk vidiš kako seka prejšnjo traso (in se s tem izogne gužvi v centru)
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
DANES sem šele dobila obvestilo od štud.domov v Lj! Sem pa sprejeta
A si pa študentski dom, v katerem boš, lahko sam izbereš?
Aja, pa še to-za trolo morš met neke žetone, ane? Kje se jih pa kupi?
A si pa študentski dom, v katerem boš, lahko sam izbereš?
Aja, pa še to-za trolo morš met neke žetone, ane? Kje se jih pa kupi?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]