študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
v Ljubljani so privat cene veliko višje in ne želimo si vsi it domov čez poletje, tako da v lj smo hvalabogu tudi čez poletje lahko v domu.
če imaš stanovanje ali dom na obali, pa ne vem kaka je prednost, da te pred poletjem vržejo vn zaradi turistov.
če imaš stanovanje ali dom na obali, pa ne vem kaka je prednost, da te pred poletjem vržejo vn zaradi turistov.
-
jagoda802 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 9. 2009
novo vprašanje:
zdj naslednje šolsko leto bom koristla absolventa, pa ker ne bom v ljubljani, me zanima če lahko zdj študenta odpovem pa pol na podiplomcu spet zaprosim zanj.
aja pa na podiplomcu lahk živiš tud v teh "navadnih" študentih al sam v teh ki so prav za podiplomce
hvala za odgovore
zdj naslednje šolsko leto bom koristla absolventa, pa ker ne bom v ljubljani, me zanima če lahko zdj študenta odpovem pa pol na podiplomcu spet zaprosim zanj.
aja pa na podiplomcu lahk živiš tud v teh "navadnih" študentih al sam v teh ki so prav za podiplomce
hvala za odgovore
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Mene pa zanima tole: kdaj je prvi vselitveni rok- je to 1.10. ali že prej?
- spice girl
- Cosmofrik
To pomeni, da se lahko vseliš šele na prvi dan faxa? Uf, to je ful smotano. Hvala
- anathescorpio
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2010
kako pa poljanska zgleda?? Nova stvar? predvsem me zanima kko je kombinacija apartmajev - je kopalnica/kuhinja na 2-3 sobe?
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
^^ Pa še kul fitnes je v domu (to je blo men ful všeč, ko so mi razkazvali) Men osebno so ti apartmajčki na Poljanski ful luštni.
Kje je pa na Rimski kak dom!? (ene par postov nazaj je bil neki omenjen?) Skoz tm okol hodim pa sploh ne vem, da kej tazga obstaja. Huh
Kje je pa na Rimski kak dom!? (ene par postov nazaj je bil neki omenjen?) Skoz tm okol hodim pa sploh ne vem, da kej tazga obstaja. Huh
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- spice girl
- Cosmofrik
Še mene nekaj zanima za dom na poljanski- ta nov, in sicer kako je s parkirnimi prostori?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov