študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ampak dali vaju bodo skup le če bo prosta cela soba seveda. Kar je pa precej redko. Če ne bosta pa najprej narazen, pa vama sporočijo, ko bo cela soba frej (verjetno bo treba prošnjo napisat).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- pikcpokc
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2009
*mala* napisal/-a:Ampak dali vaju bodo skup le če bo prosta cela soba seveda. Kar je pa precej redko. Če ne bosta pa najprej narazen, pa vama sporočijo, ko bo cela soba frej (verjetno bo treba prošnjo napisat).
Pomoje če čimprej pošlejo prošno bo do septembra kej frej
-
*mala* - Cosmopsiho
To imaš tud prov. Al pa če sestra (če oddaja prvič) pripiše v svoji prošnji oz. na obrazcu, da bi bla rada s sestro v sobi. Ter ona seveda tudi
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
cebelcca - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
Sva že obe v študentu Ma sej bomo zdej oddali, pa recmo da bo do septembra ratalo Sam zdelo se mi je, da bo precej težko dobit sobo, kjer gresta oba stanovalca naenkrat ven in bi blo verjetno lažje, če bi se najprej ena selila, pol pa še druga... Sam preko pisarne verjetno ne gre po tem principu?
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
-
^Tajca^ - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
Hej,
naslednje leto bi rada šla v študentski dom in me zanima ali lahko prošnjo že zdaj oddam (obrazec za šolsko leto 2009/10) ali moram čakat na julij, ko bojo izdal nov obrazec za šolsko leto 2010/11 in oddam prošnjo do 10. avgusta? (na strani piše da je blo treba za šolsko leto 2009/10 oddat do 10.avgusta 2009, nč pa ne piše če lahko tud med letom daš prošnjo)
naslednje leto bi rada šla v študentski dom in me zanima ali lahko prošnjo že zdaj oddam (obrazec za šolsko leto 2009/10) ali moram čakat na julij, ko bojo izdal nov obrazec za šolsko leto 2010/11 in oddam prošnjo do 10. avgusta? (na strani piše da je blo treba za šolsko leto 2009/10 oddat do 10.avgusta 2009, nč pa ne piše če lahko tud med letom daš prošnjo)
You have enemies?
Good, that means you accually stood up for something in your life.
Good, that means you accually stood up for something in your life.
-
*mala* - Cosmopsiho
Seveda ne moreš sedaj oddati. Oddaja se le vsako leto do 10. avgusta, med letom ne. Recimor da julija pridejo novi obrazci.
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
^^ meni se je letos zgodilo, da sem zaradi dooolgih birokratskih postopkov bila vpisana šele sredi novembra (torej mesec in pol nisem imela statusa). Za vsak slučaj sem na študentske domove poslala e-mail, v katerem sem pojasnila situacijo in odgovorili so mi samo, da naj prinesem potrdilo o vpisu, ko bo zadeva rešena. Tako da ni bilo nobenega problema.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov