študentski dom

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

pikcpokc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a pikcpokc » 13. Apr. 2010 20:28

*mala* napisal/-a:Ja, šele avgusta se oddaja. Nič prej. Ponavadi je bilo do 10. avgusta če je prva prošnja. Šele naslednje šolsko leto se lahko vseliš. Seveda boš težko dobila takoj na začetku leta.

Ne vem kako je s pari, da živijo skupaj, ampak zelo zelo redko se soba sprazni naenkrat. Jaz nebi preveč upala, da bosta takoj skupaj. Mogoče potem, če se kakšen od vajinih cimrov odseli, ali pa oddata prošnjo in upata da se vaju umili kdo in se cela soba izseli :D

Nisem čisto prepričana, kako je s pari skupaj v apartmaju (ker men bi blo čudn, da bi bil med npr. 3 puncami en fant). Vprašaj na svetovalnica.com, ali pa če bo kakšna punca tukaj več vedela.

Ena moja kolegica je v apartmaju na litostroju in so 3 punce plus en fant, ker je pač par dobiu skupej sobo. pomoje če daš prošnjo da če bo frej, da te obvestijo in se potem preseliš ko je možnost
pikcpokc
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pikcpokc » 16. Apr. 2010 11:00

Mam eno uprašanje... Še vedno čakam na prosto mesto v Litostroju pa me zanima če kdo ve za koga k je v zadnjih 3 tednih dobiu mesto tam? Al pa če se ma kdo namen izselit?
Tudi med preselitvenimi roki kao ni bilo prostega mesta, da bi se preselila, pa so mi rekli u rožni da bo 100% zdej mi pa ni jasno al se norca delajo al res ni placa... :?: :roll:
miu.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a miu. » 18. Apr. 2010 15:13

mi lahko prosim kdo pove kje v rožni je sprejemna pisarna??? :eek:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 18. Apr. 2010 17:36

A veš kje je menza? V isti stavbi je. Zdraven bloka 3 in tistega za družine (se trenutno ne spomnim).

Prideš v Rožno in prvega, ki ga vidiš vprašaš, pa te usmeri v pravo smer :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Ejly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ejly » 19. Apr. 2010 12:40

oranžna napisal/-a:Vprašanje. Upam, da ma kera kšne izkušnje.

Naslednje leto bi šla u študenta (se pravi z oktobrom). Prošnjo pošlem avgusta, ne? Prej ni možno..?
+ v sobi bi bila skupaj s fantom, ki bo tut šele letos zaprosil za študenta.
+ bila bi v apartmaju.

O ja, zahtevna punca sm ;) Tku d me zanima, kuk je kej izvedljiva ta stvar? Študenta se mi zdi, da je kr dost možnosti, da oba dobiva že kmal - oktobra bi blo super ;) pol morva še prošnjo napisat da bi bla skup? al kaku?

Če ma kdu kšne izkušnje, al pozna koga k je šu čez kej tazga..pišite :)

Seveda je mogoče, da sta s fantom skupaj. Najprej morata bit oba vseljena. Prva možnost je, da vprašata svoja sostanovalca, če se je kdo od njiju pripravljen preselit. Če bo kdo za to, napišeta tudi to v prošnji in se s prošnjama osebno zglasita v pisarni.
Druga možnost: če se noben od sostanovalcev ne bo hotel selit, pač napišeta v prošnji, v katerem študentskem domu bi rada bila in nato... čakata, da vaju pokličejo :) To pa lahko seveda traja v nedogled, glede na to, da se redko izprazne cela soba. Lahko pa imata srečo in bo ravno takrat cela soba frej :) Sicer so pa menda v pisarni parom zelo prilagodljivi :D
Glede pisanja prošnje in podobnega pa ti bodo zelo lepo svetovali na svetovalnica.com :)
Pa še to: ne vem v čem je problem, če v apartmaju živi par. Saj imata itak svojo sobo in ne vem zakaj bi bilo komu kaj čudno :roll:
miu.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a miu. » 19. Apr. 2010 21:11

*mala* hvala.. sem imela srečo in našla brez problema.

Še eno vprašanje imam..
Kakšne razloge ste navajali v prošnji za premestitev v drug dom????
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Peterca18 » 20. Apr. 2010 8:50

miu. napisal/-a:*mala* hvala.. sem imela srečo in našla brez problema.

Še eno vprašanje imam..

odvisno kam in zakaj bi se rada selila. Najbolje da kar opišeš situacijo takšno kot je. Ko sem se jaz selila v tihi dom, so mi povedali da v bistvu je to moja izbira če želim stanovat v tihem domu in da mi ni treba veliko pojasnjevat, razen to da imam veliko študijskih obveznosti in rabim več miru za učenje. Pol pa je treba samo počakat da prideš na vrsto.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
miu.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a miu. » 20. Apr. 2010 14:38

Peterca18 napisal/-a:
miu. napisal/-a:*mala* hvala.. sem imela srečo in našla brez problema.

Še eno vprašanje imam..

odvisno kam in zakaj bi se rada selila. Najbolje da kar opišeš situacijo takšno kot je. Ko sem se jaz selila v tihi dom, so mi povedali da v bistvu je to moja izbira če želim stanovat v tihem domu in da mi ni treba veliko pojasnjevat, razen to da imam veliko študijskih obveznosti in rabim več miru za učenje. Pol pa je treba samo počakat da prideš na vrsto.

Rada bi se sam preselila v novega na Poljansko, ker mi ta kjer sem zdej ni všeč.
Kje so pa tej tihi domovi?? Kolko časa se čaka?
pikcpokc
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pikcpokc » 20. Apr. 2010 16:43

Jz sm se glih včerej preselila :D
Hm...tko je bo pr men, da so mi rekli da ni razlog ro da se pač ne morš učit ampak kej bl konkretnega-brat, sestra, fant, punca..oz pač kak drug bližnji sorodnik. Čakala sm pa mesc pa pol, sam to je itak odvisno od tega kok folka se izseli kdaj...
miu.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a miu. » 20. Apr. 2010 21:04

Zakaj pa to, da se ne moreš učit ne bi bil dovolj tehten razlog? :eek:

Pa še neki me zanima, ker mi tej postopki preselitve niso ravno jasni. :?
Med preselitvenimi roki greš lahko v pisarno in tam vprašaš kaj je fraj in se brez kakršnekoli prošnje preseliš al kako?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 20. Apr. 2010 21:07

^^ Ja, takrat se brez prošnje preseliš. Ampak takrat je ogromna gužva in moraš imet res srečo, da kej najdeš. Najlažje, če se ravno kdo izseljuje, ki ga poznaš in gresta skup, da ti dobiš njegovo sobo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
oranžna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a oranžna » 21. Apr. 2010 17:33

super hvala za odgovore :) upam da mi rata kej uštimat pol, itak je do oktobra še dolga..:/

če pa kera še kej ve, kšna izkušnja, bom še zmer vesela kakršngakoli komentarja :)
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 28. Apr. 2010 20:05

hej hej

je katera bila v št. domu na Ilirski? naj mal opiše kak zgleda, kako je vzdušje, primernost, higiena, gužva za noter prit...

lp
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 29. Apr. 2010 21:37

Čez poletje bo cimra oddajala št.dom na Bežigradu (kardeljeva)...kdo zainteresiran?
Uporabniški avatar
cebelcca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cebelcca » 02. Maj. 2010 16:47

Slučajno kdo ve za kakšno sobo na kardeljevi, ki se bo do septembra cela spraznila? Bi se preselila v sobo s sestro, ampak bi rada ostala na kardeljevi.. Če nesem prošnjo v sprejemno, si verjetno ne morem izbirat kje bi bla?
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]