študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Ne vem zakaj se buniš glede Topniške.Jaz kakor hitro sem prišla takrat v sobo, sem si jo tudi uredila po svojem okusu.
Hišnika pa itak ne vidiš, tako da tista zavesa gor ali dol-sploh ne vem, kaj bi lahko imel proti njej?Pri nas ni nič kompliciral.(ne ko sem se vselila, ne ko sem se izselila).
Stvari, ki jih dobiš, so oprane, pa še sam si jih lahko tako da ne vem no,pa sobe so proti ostalim zelo prostorne...
Drugo pa je, če se ti ne da in pustiš vse skupaj kot je in jamraš.Ker naša soba po nekaj mesecih ni bila niti s od prejšnje.Vse se da...če pa komu kaj ne paše, pa lahko gredo komot v privat-veliko je študentov,ki potrebujejo sobe in bi jih radi dobili.
Hišnika pa itak ne vidiš, tako da tista zavesa gor ali dol-sploh ne vem, kaj bi lahko imel proti njej?Pri nas ni nič kompliciral.(ne ko sem se vselila, ne ko sem se izselila).
Stvari, ki jih dobiš, so oprane, pa še sam si jih lahko tako da ne vem no,pa sobe so proti ostalim zelo prostorne...
Drugo pa je, če se ti ne da in pustiš vse skupaj kot je in jamraš.Ker naša soba po nekaj mesecih ni bila niti s od prejšnje.Vse se da...če pa komu kaj ne paše, pa lahko gredo komot v privat-veliko je študentov,ki potrebujejo sobe in bi jih radi dobili.
The world is as you are.
-
Rebeka Kupec - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Hrastnik
Zanima me, kako je s študentskimi domovi na Primorskem, oz. v Novi Gorici. Slišala sem, da so prenovljeni in lepo urejeni, vendar še niham med slednjimi in stanovanjem. Ima kakšna Primorka kakšen nasvet?
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
emanuela napisal/-a:Ne vem zakaj se buniš glede Topniške.....
Vse se da...če pa komu kaj ne paše, pa lahko gredo komot v privat-veliko je študentov,ki potrebujejo sobe in bi jih radi dobili.
če je namenjeno meni, nič se ne bunim , samo povem kako jaz vidim stvar, in predvsem je bil povdarek na vprašanju ali so vsi študentski isti ???
drugače pa tako kot si rekla, mnogo jih čaka na sobo, in ja, ker sama vem da meni študentski nebi ustrezal sem v privat stanovanju, čeprav bi študenca dobila, ...ampak...naj ga ima nekdo ki ga potrebuje ...
pa brez zamere
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Peterca18 napisal/-a:Glede urejenosti: obstajajo bolj urejeni in manj urejeni od Topniške. Nekaterim pač več pomeni da imajo poceni sobo (nižji standard), nekaterim pa več pomeni urejenost in kak kvadratni meter več in so pripravljeni plačati malo višjo ceno. Načeloma lahko izbiraš in se odločiš kaj ti je bolj pomembno. Pojdi pogledat še npr. Litostroj, novo Poljansko, FDV pa boš videla tudi malo višji standard, ki ga včasih celo privat stanovanja težko dosegajo.
No ja, meni FDV dom sploh ni neki uau.. Pač je res malo bolj prostorno in pohištvo je novo (tko ku v litostroju), sam mi ni jasno zakaj vsi uzdihujejo ob pogledu na ta dom. Maš pa sigurno v FDV domu in v litostroju več miru.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Meni tud FDV ni všeč. Vse je nekam kovinsko, sivo, nedomače. Je pa res, da je bolj prostotno.
So v Rožni lepši domovi zame, ker je dejansko veliko leseno (še posebi 14, 2; mogoče še kak)
So v Rožni lepši domovi zame, ker je dejansko veliko leseno (še posebi 14, 2; mogoče še kak)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
^^ jaaa, točno to, preveč kovinsko in prevladuje sivina. V litostroju ni neč boljše. Rožna in topniška sta mi še najbolj domača, čeprou je vse preveč "nabasano".
-
*mala* - Cosmopsiho
^^Ok no- v katerem domu pa je tak hudo?
Js sm bla v Rožni v 14, pa mi je bilo veliko bolj všeč kot FDV (še kolegica iz FDV izrazila navdušje )
Smo pa res imel enkrat ščurke v bloku (samo to se lahko v vsakem bloku zgodi - so se iz enega svinjskega stanovanja mnde selili zdraven odtočnih cevi; pravjo; kaj pa vem pri nas so sam pod lijakom ven rinli)
Js sm bla v Rožni v 14, pa mi je bilo veliko bolj všeč kot FDV (še kolegica iz FDV izrazila navdušje )
Smo pa res imel enkrat ščurke v bloku (samo to se lahko v vsakem bloku zgodi - so se iz enega svinjskega stanovanja mnde selili zdraven odtočnih cevi; pravjo; kaj pa vem pri nas so sam pod lijakom ven rinli)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Omg, js siniti spat ne bi upala it, k bi mela skozi tak občutek, da bojo ponoči lazli po meni raznorazni ščurki, hrošči, mravlje.. Baaa Ampak to se lahko tudi v FDV domu zgodi.. Ne vidim razloga zakaj ne.
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
v vsakem bloku in v vsaki hiši se lahko zgodi invazija mravelj, ne samo v študentskem domu. Jaz stanujem enem novejšem in lepo urejenem študentskem domu, vsi skrbimo za čistočo in smo nasplošno zelo skrbni, kot bi stanovanje bilo naše. Sem videla že veliko privatnih stanovanj, ki so v veliko slabšem stanju, da o redu in čistoči niti ne govorimo. Nihče ne dela hrupa, vsi se prilagajamo, edino kar mogoče pogrešam je svoja soba.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
Punce, mene pa nekaj zanima. Letos sem privat, a bi želela v 2. letniku oz. pač ko se bo dalo (mogoče že prej, čeprav dvomim) iti v šd na Poljanski. Kako je s prostori tam oz. možnostjo da dobim sobo? Vem da ne gre izbirati, ampak ti pač dodelijo kjer je plac, razen če je kaj izbire, a me zanima predvsem za ta dom. Glede na to, da sem od Lj oddaljena več kot 150 km, bi verjetno imela možnosti, da dobim sobo? Nisem še nikoli prosila za sobo oz. posteljo v šd, zato me zanima kakšne imate izkušnje s tem domom.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Peterca18 napisal/-a:^^ to pa drži. se pač daš na čakalno listo in malo potrpiš
Jaz sem na listi že od oktobra upam, da še pred koncem študija dobim sobo.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
oranžna - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 7. 2008
Vprašanje. Upam, da ma kera kšne izkušnje.
Naslednje leto bi šla u študenta (se pravi z oktobrom). Prošnjo pošlem avgusta, ne? Prej ni možno..?
+ v sobi bi bila skupaj s fantom, ki bo tut šele letos zaprosil za študenta.
+ bila bi v apartmaju.
O ja, zahtevna punca sm Tku d me zanima, kuk je kej izvedljiva ta stvar? Študenta se mi zdi, da je kr dost možnosti, da oba dobiva že kmal - oktobra bi blo super pol morva še prošnjo napisat da bi bla skup? al kaku?
Če ma kdu kšne izkušnje, al pozna koga k je šu čez kej tazga..pišite
Naslednje leto bi šla u študenta (se pravi z oktobrom). Prošnjo pošlem avgusta, ne? Prej ni možno..?
+ v sobi bi bila skupaj s fantom, ki bo tut šele letos zaprosil za študenta.
+ bila bi v apartmaju.
O ja, zahtevna punca sm Tku d me zanima, kuk je kej izvedljiva ta stvar? Študenta se mi zdi, da je kr dost možnosti, da oba dobiva že kmal - oktobra bi blo super pol morva še prošnjo napisat da bi bla skup? al kaku?
Če ma kdu kšne izkušnje, al pozna koga k je šu čez kej tazga..pišite
-
*mala* - Cosmopsiho
Ja, šele avgusta se oddaja. Nič prej. Ponavadi je bilo do 10. avgusta če je prva prošnja. Šele naslednje šolsko leto se lahko vseliš. Seveda boš težko dobila takoj na začetku leta.
Ne vem kako je s pari, da živijo skupaj, ampak zelo zelo redko se soba sprazni naenkrat. Jaz nebi preveč upala, da bosta takoj skupaj. Mogoče potem, če se kakšen od vajinih cimrov odseli, ali pa oddata prošnjo in upata da se vaju umili kdo in se cela soba izseli
Nisem čisto prepričana, kako je s pari skupaj v apartmaju (ker men bi blo čudn, da bi bil med npr. 3 puncami en fant). Vprašaj na svetovalnica.com, ali pa če bo kakšna punca tukaj več vedela.
Ne vem kako je s pari, da živijo skupaj, ampak zelo zelo redko se soba sprazni naenkrat. Jaz nebi preveč upala, da bosta takoj skupaj. Mogoče potem, če se kakšen od vajinih cimrov odseli, ali pa oddata prošnjo in upata da se vaju umili kdo in se cela soba izseli
Nisem čisto prepričana, kako je s pari skupaj v apartmaju (ker men bi blo čudn, da bi bil med npr. 3 puncami en fant). Vprašaj na svetovalnica.com, ali pa če bo kakšna punca tukaj več vedela.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov