študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Zakaj sumljivo? So leta, ko se seznam izprazni pred novim vseljevanjem in takrat tisti, ki so zavrnili dobijo možnost vselitve.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Eno vprašanje...
Trenutno imam sobo v Litostroju od julija. Danes me je pa kolegica klicala da se njena cimra v FDV-ju seli iz študenta in bi lahko jaz prišla k njej... A se da tako nardit, da grem js s tisto punco v Rožno, ko se bo izselila in dam prošnjo, da se preselim namesto nje?
Ena kolegica je že klicala tako v rožno pa so ji rekli da se to ne da nardit... Sam sm pa tut že slišala zgodbe ko se da.
Trenutno imam sobo v Litostroju od julija. Danes me je pa kolegica klicala da se njena cimra v FDV-ju seli iz študenta in bi lahko jaz prišla k njej... A se da tako nardit, da grem js s tisto punco v Rožno, ko se bo izselila in dam prošnjo, da se preselim namesto nje?
Ena kolegica je že klicala tako v rožno pa so ji rekli da se to ne da nardit... Sam sm pa tut že slišala zgodbe ko se da.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
jaz semtudi slišala že za primere, ko se je dalo.. najboljše, da res greš z njo tja in pač poveš svoje želje
jaz sem dobila v četrtek (ali pa bom dobila v ponedeljek) tudi novo cimro in sem čist presrana, kakšna bo
jaz sem dobila v četrtek (ali pa bom dobila v ponedeljek) tudi novo cimro in sem čist presrana, kakšna bo
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Georgia napisal/-a:Eno vprašanje...
Odvisno za kakšno sobo gre. Za enoposteljne sobe namreč obstaja čakalna lista, in dvomim, da te bodo mimo spustilo.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
in me prideš nežno krast
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
Georgia napisal/-a:Eno vprašanje...
uradno NI preselitev izven preselitvenih rokov. a če tam rahlo zapaničariš, narediš sceno, če je potrebno, poveš, da si blazno želiš v tisto sobo, ti morda uspe. vendar če te nočejo preselit jim nič ne moreš. žal.
držim pesti.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- Ejly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2009
Zdravo!
Jaz pa imam eno vprašanje glede doma VŠZ oziroma tudi splošne informacije so dobrodošle
Drugače pa me zanima predvsem internet. Je v tem domu že in če je, ga imajo študenti v sobah ali je temu namenjen poseben prostor?
Najlepša hvala za informacije
Jaz pa imam eno vprašanje glede doma VŠZ oziroma tudi splošne informacije so dobrodošle
Drugače pa me zanima predvsem internet. Je v tem domu že in če je, ga imajo študenti v sobah ali je temu namenjen poseben prostor?
Najlepša hvala za informacije
- MinnieMouse
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 1. 2010
js mam tud par vprašanj...
s kolegico bi šle obe v šd, je mogoče kakšna možnost da bi ble skupi v sobi? se da to kak zmenit?
zanima me še kak je šd na ilirski? so apartmaji tud? (pa cene če še kdo mogoč ve ) kake slike bi mela pa ne najdem
s kolegico bi šle obe v šd, je mogoče kakšna možnost da bi ble skupi v sobi? se da to kak zmenit?
zanima me še kak je šd na ilirski? so apartmaji tud? (pa cene če še kdo mogoč ve ) kake slike bi mela pa ne najdem
- MinnieMouse
- Sramežljivka
ja to sm vidla... sm prečekirala prej po netu sam tega kar sprašujem nism našla cene sm vidla ja, ostalo pa ne...
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
MinnieMouse napisal/-a:js mam tud par vprašanj...
če sta že dobili odločbo in povabilo na vselitev, gresta skupaj tja in povesta svojo željo, pa bojo videli če imajo katero sobo celo fraj (to se redko zgodi, ampak lahko da bosta imeli srečo). Meni in kolegici je uspelo, ampak sva se vselili ravno takrat ko je bil dom FDV čisto nov in so ga komaj vseljevali (in so sobe večinoma bile še v celoti fraj). Poskusit ni greh.
Na Ilirski niso apartmaji, cene ne vem na pamet, so pa na netu. Slike ... težko, je pa dokaj podobno kot v ostalih starih domovih.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
- MinnieMouse
- Sramežljivka
hmm hvala ti študent na ilirski me zanima zato ker je v centru (mi pa ni neki panika tud če bi bla na litostrojski, itak je v lj vse dokaj blizu ) zanimajo me sam razmere na ilirski ker nimam pojma kak not zgleda...zdej če je nekje na sredini med ak-jem pa fdv-jem bo čist kul
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov