študentski dom

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 25. Dec. 2009 11:00

Zakaj sumljivo? So leta, ko se seznam izprazni pred novim vseljevanjem in takrat tisti, ki so zavrnili dobijo možnost vselitve.

;)
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 27. Dec. 2009 21:30

Eno vprašanje...

Trenutno imam sobo v Litostroju od julija. Danes me je pa kolegica klicala da se njena cimra v FDV-ju seli iz študenta in bi lahko jaz prišla k njej... A se da tako nardit, da grem js s tisto punco v Rožno, ko se bo izselila in dam prošnjo, da se preselim namesto nje?
Ena kolegica je že klicala tako v rožno pa so ji rekli da se to ne da nardit... Sam sm pa tut že slišala zgodbe ko se da.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 27. Dec. 2009 21:52

jaz semtudi slišala že za primere, ko se je dalo.. najboljše, da res greš z njo tja in pač poveš svoje želje :)

jaz sem dobila v četrtek (ali pa bom dobila v ponedeljek) tudi novo cimro in sem čist presrana, kakšna bo :?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 28. Dec. 2009 9:09

Georgia napisal/-a:Eno vprašanje...

Trenutno imam sobo v Litostroju od julija. Danes me je pa kolegica klicala da se njena cimra v FDV-ju seli iz študenta in bi lahko jaz prišla k njej... A se da tako nardit, da grem js s tisto punco v Rožno, ko se bo izselila in dam prošnjo, da se preselim namesto nje?
Ena kolegica je že klicala tako v rožno pa so ji rekli da se to ne da nardit... Sam sm pa tut že slišala zgodbe ko se da.

Odvisno za kakšno sobo gre. Za enoposteljne sobe namreč obstaja čakalna lista, in dvomim, da te bodo mimo spustilo.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
jagoda802
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda802 » 28. Dec. 2009 15:23

saj ne gre za enoposteljno sobo
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 28. Dec. 2009 19:26

Ne gre za enoposteljno, to vem da obstaja čakalna lista...
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2007
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lally* » 29. Dec. 2009 10:01

^^Potem pa poskusi.. če ni gužve, mislm da bo šlo.

:?: Mene pa zanima če komisija, ki preverja prenočevalce, še hodi naokoli?
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 29. Dec. 2009 13:52

Georgia napisal/-a:Eno vprašanje...

uradno NI preselitev izven preselitvenih rokov. a če tam rahlo zapaničariš, narediš sceno, če je potrebno, poveš, da si blazno želiš v tisto sobo, ti morda uspe. vendar če te nočejo preselit jim nič ne moreš. žal.
držim pesti.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Ejly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ejly » 14. Jan. 2010 13:56

Zdravo!

Jaz pa imam eno vprašanje glede doma VŠZ oziroma tudi splošne informacije so dobrodošle :)

Drugače pa me zanima predvsem internet. Je v tem domu že in če je, ga imajo študenti v sobah ali je temu namenjen poseben prostor?

Najlepša hvala za informacije :)
MinnieMouse
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a MinnieMouse » 23. Jan. 2010 12:48

js mam tud par vprašanj...

s kolegico bi šle obe v šd, je mogoče kakšna možnost da bi ble skupi v sobi? :D se da to kak zmenit?

zanima me še kak je šd na ilirski? so apartmaji tud? (pa cene če še kdo mogoč ve :) ) kake slike bi mela pa ne najdem :(
Uporabniški avatar
jagoda802
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda802 » 23. Jan. 2010 16:53

cene maš na strani od štud.domov
MinnieMouse
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a MinnieMouse » 23. Jan. 2010 18:33

ja to sm vidla... sm prečekirala prej po netu sam tega kar sprašujem nism našla :) cene sm vidla ja, ostalo pa ne... :(
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Peterca18 » 23. Jan. 2010 18:40

MinnieMouse napisal/-a:js mam tud par vprašanj...

s kolegico bi šle obe v šd, je mogoče kakšna možnost da bi ble skupi v sobi? :D se da to kak zmenit?

zanima me še kak je šd na ilirski? so apartmaji tud? (pa cene če še kdo mogoč ve :) ) kake slike bi mela pa ne najdem :(

če sta že dobili odločbo in povabilo na vselitev, gresta skupaj tja in povesta svojo željo, pa bojo videli če imajo katero sobo celo fraj (to se redko zgodi, ampak lahko da bosta imeli srečo). Meni in kolegici je uspelo, ampak sva se vselili ravno takrat ko je bil dom FDV čisto nov in so ga komaj vseljevali (in so sobe večinoma bile še v celoti fraj). Poskusit ni greh.
Na Ilirski niso apartmaji, cene ne vem na pamet, so pa na netu. Slike ... težko, je pa dokaj podobno kot v ostalih starih domovih.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
MinnieMouse
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a MinnieMouse » 23. Jan. 2010 18:47

hmm hvala ti :) študent na ilirski me zanima zato ker je v centru (mi pa ni neki panika tud če bi bla na litostrojski, itak je v lj vse dokaj blizu :) ) zanimajo me sam razmere na ilirski ker nimam pojma kak not zgleda...zdej če je nekje na sredini med ak-jem pa fdv-jem bo čist kul :D
*becky*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *becky* » 24. Jan. 2010 14:01

eno tako čist splošno vprašanje samo nvm na koga se naj obrnem, tako da kar tukaj vprašam.. načeloma lahko jaz v študentskem ostanem tudi čez vikend..?

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov