študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jeanitte - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: koroška
claire napisal/-a:ROŽNA
tihi domi: 2, 5 (apartnaji)
apartmaji: 11,12,14
ostalo so skupne koplnice in tuši.
če se kje motim me popravite.
par dopolnitev:
- tudi 6 je tihi dom že drugo al tretje leto
- apartmaji so tudi v zadnjem nadstropju 4, 8, 9 in 10
- 13 je na pol apartmajskega tipa - po 2 sobi imajo skup kopalnico, kuhinjo pa ima cel štuk skup
...if there are roses, they will blossom...
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
Sem bila danes v sprejemni pisarni...samo akademski koloegij je še ostal...kakšna je možnost da v preselitvenem roku dobim litostroj ali pa kardeljevo?
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
jagoda802 napisal/-a:hey!
sam eno mal hecno vprašanje, sprašujem vas ker ne morem zdej vprašat cimer al pa koda drugga....
kje dobim ključ od dežurne lože če dežuram prva zjutraj (dom na kardeljevi)
tnx
ves kako naredi... ko bo dezural tisti zvecer do 11h, pojdi ze prej do njega in mu povej, da ti zj. naslednji dan dezuras in ce ti lahko prinese kljuc... (sj ponavadi se pogleda, katera soba dezura in neses kljuc...) v glavnem, beseda ni konj
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
pri nas (dom fdv) je ključ nameščen v eni škatlici zraven vrat stanovanja predsednika doma.
sem misla, da je povsod tako.
sem misla, da je povsod tako.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
^^Ne, če si letos prvo leto aneksa ne dobiš. Dobila ga boš prvič drugo leto in potem za vsako nadaljne leto, ko/če boš vložila vlogo za podaljšanje bivanja.
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
Vem, da je to že gotovo razzloženo na vseh teh straneh, sam se mi ne ljubi gledat skoz vse poste pa me zanima, če bi mi lahko ena mal povedala kter študent bi biu najbolj primern glede na to, da sm na filofaxu?? hvaalaa
-
*pikapoka* - Debatorica
Vem, da je to že gotovo razzloženo na vseh teh straneh, sam se mi ne ljubi gledat skoz vse poste pa me zanima, če bi mi lahko ena mal povedala kter študent bi biu najbolj primern glede na to, da sm na filofaxu?? hvaalaa
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Rožna dolina (torej bloki od 1-14). 15 min hoje stran
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*pikapoka* - Debatorica
*mala* napisal/-a:Rožna dolina (torej bloki od 1-14). 15 min hoje stran
tnx
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]