študentski dom

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a linkica » 24. Sep. 2009 13:07

aderyn napisal/-a:
red_rose napisal/-a:^^vem da smo ze OT in nima veze s studenti sam moorm: kake odeje so pol to....fuj :? js sm bla v dijaskem in smo tam pac dobili odejo in povster...jao :tot: dajte malo na boljsi spanec, in si en svoj orng vredu vzglavnik kupite, pa odejo ki ni cela sinteticna in diha... se dosti boljse spi :) pa ni je prej ze xx ljudi uporabljalo =) js sm v dijaskem se jogi svoj mela, ker tam je vse za en k. :D

Ja saj ravno o tem sem razmišljala :D Kdo ve kaj so vse počeli pod tistimi odejami, haha. Tako da na začetku si bom samo svoj vzglavnik vzela, potem ta prvi vikend bom pa mogoče celo odejo privlekla s sabo in sčasoma jogi, če ne bo ok ta, ki je že not.

amila - po moje vas bodo dali naslednjo sredo dol z liste, ko boste prišli podpisat, ne vem

kaj potem mislite, a naj pokličem gor, da ne bom rabila doma in naj me dajo dol z liste? Ker brezveze, da zasedam mesto nekomu, ki ga rabi

mislim, da bi bilo to smiselno. ker tudi njim prihranis delo s tem. kaj ce mi jim kar na mail napisala?
_lily_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _lily_ » 24. Sep. 2009 13:25

Jaz sem tudi danes dobila obvestilo o vselitvi :D Sicer je vse skupaj rahlo čudno, ker pred tem sploh nisem dobila odločbe, ampak dopuščam možnost, da jo dobim v prihodnjih dneh.
Me pa zanima glede tiste kuverte, ki jo moram imeti s sabo, ko bom šla v Rožno (pa ne se mi smejat prosim, ker res ne vem :oops: )...naslov poroka mora biti napisan na kuverti, ali kje zraven, al kako je to mišljeno?
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a linkica » 24. Sep. 2009 13:28

a res? brez odlocbe... hm... zanimivo.

na kuverti mora biti napisan, ker to pismo ti neses zato tja, da jo tvojemu poroku posljejo skupaj z pogodbo.
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a aderyn » 24. Sep. 2009 13:29

...
Zadnjič spremenil aderyn, dne 05. Nov. 2017 14:42, skupaj popravljeno 1 krat.
There are no shortcuts to any place worth going.
_lily_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _lily_ » 24. Sep. 2009 13:33

linkica napisal/-a:a res? brez odlocbe... hm... zanimivo.

na kuverti mora biti napisan, ker to pismo ti neses zato tja, da jo tvojemu poroku posljejo skupaj z pogodbo.

Brez odločbe ja...sej, če je ne bo do torka, ko moram it tja, bom tam vprašala.
Pa hvala za odgovor :)
Uporabniški avatar
bubble*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bubble* » 24. Sep. 2009 13:55

Tudi jaz se grem v torek vselit. :twisted: Sem pa okoli 140. mesta po novi listi ...
sonja19
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sonja19 » 24. Sep. 2009 14:15

Hello :)

Zadnjič sem dobila pismo, da sem sprejeta na prednostni seznam ( okrog 80.mesta), danes pa me na tem novem seznamu ni več gor? :? Dopuščam možnost, da jutri dobim vabilo za vselitev, vendar pa kakor pravite ste vse, ki ste že dobile vabilo za vselitev še vedno na današnjem seznamu? Ve kdo kako je to mogoče? Čaw
Uporabniški avatar
jagoda802
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda802 » 24. Sep. 2009 14:28

nazaj si po seznamu zdrsnla verjetn, si dobr pogledala?
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a linkica » 24. Sep. 2009 14:32

jagoda802 napisal/-a:nazaj si po seznamu zdrsnla verjetn, si dobr pogledala?

ampak ni mogla toliko zdrsniti, ce so vzeli se punco iz 140 mesta?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 24. Sep. 2009 15:31

linkica napisal/-a:
aderyn napisal/-a:Ja posteljnino bom imela (za preobleči odejo, jogi, vzglavnik itd.) ampak glede same odeje in to ne vem. No dobro, če je ne bo bom pač prvi dan spala brez odeje :D Sej vem, da kompliciram, samo ker je vse novo pa nimam pojma kako vse to poteka :D

moja sestra se je selila v fdv - takrat nov student in je rabila vse... vzglavnik, presito odejo, prevleko, posteljnino. notri v domu je pa bil ze tam dani le kos... (pa omare, policke, miza, stol, postelja)

Ponavadi dobiš vse od odeje, vzglavnika, posteljnine; če le hočeš! Lahko pa zavrneš in rečeš da boš imela svoje! Js sm imela svoje, ker se veliko bolje počutm na svojem spat (enkrat sem še v London vzglavnik vzela :D).

aderyn napisal/-a:Ja če bi bil nek star luknjast in umazan, zakaj pa ne? :D Imam dodatnega doma, ki ga ne uporabljam. Če bo normalen si pa itak ne bom nosila svojega gor.

Na vsake tolk časa menjajo vse jogije po blokih in mislim da ni možno dobit ful starega. Nč se bat.
Zadnjič spremenil *mala*, dne 24. Sep. 2009 15:34, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
jagoda802
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda802 » 24. Sep. 2009 15:32

aja pa res ja(maš prav linkica) :) , bo treba kam vprašat
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 24. Sep. 2009 16:07

emanuela napisal/-a:Jogi?Ok, to je pa že malo pretiravanje no. Saj ne greste v državo tretjega sveta, če greste v Ljubljano :D

to je ze stvar debate in kolk veste o zdravem spanju, in kok date na jogi doma :P (v smislu kvalitete, posledicno denarja. dvomim da jih za to briga v studentih :D )

no ampak da ne bomo OT :D
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a aderyn » 25. Sep. 2009 8:25

Danes sem dobila tudi jaz pismo za vselitev in sicer 2.10. moram bit tam...Kar hitro je vse skupaj. Ampak jih bom poklicala, da ne pridem, če se bo kdo sploh javil.
Uporabniški avatar
jagoda802
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda802 » 25. Sep. 2009 9:04

o blagor vam ki ste že dobil :D
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a aderyn » 25. Sep. 2009 10:51

Menda moram v pismeni obliki poslat svoj odstop v pisarno. Najboljše, da se kar spravim k pisanju :D Verjetno je najboljše, da kar priporočeno pošljem, ane?

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov