študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
se strinjam. pocasi bo slo tole.... aja, drugace pa... mi ko se je sestra selila smo sli zraven, da smo ji pomagali vse nesti.
glede onih blokov v rozni so pa naredili tako, da ko je moja sestra sprasevala kako je z njimi so ji na stud. domovih rekli, da bodo nove (nas) notri selili, sedaj so si kar premislili in stare notri selili... zal so pozrli besedo.
glede onih blokov v rozni so pa naredili tako, da ko je moja sestra sprasevala kako je z njimi so ji na stud. domovih rekli, da bodo nove (nas) notri selili, sedaj so si kar premislili in stare notri selili... zal so pozrli besedo.
-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
Verjetno so najprej upoštevali prošnje za preselitev od starih in kar bo ostalo praznega, bodo nas not dali
Meni se takooo ne da več čakat ne nič, sem že zgubila voljo do te Ljubljane, ker je sam stres še preden prideš gor ...mogoče bi si morala že prej poiskat privat sobo in dajat tistih 150eur za najemnino in bi bila ta trenutek že gor, vse kolegice si že rihtajo sobe in stanovanja in se selijo gor
Meni se takooo ne da več čakat ne nič, sem že zgubila voljo do te Ljubljane, ker je sam stres še preden prideš gor ...mogoče bi si morala že prej poiskat privat sobo in dajat tistih 150eur za najemnino in bi bila ta trenutek že gor, vse kolegice si že rihtajo sobe in stanovanja in se selijo gor
There are no shortcuts to any place worth going.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Nikoli niso imeli namena same bruce dat v 1. To bi bila norišnica! So pa že lani sredi leta pošiljali po domskih mailih, kdo vse ima prednost izmed že vseljenih za sobe (in sicer vsi bloki sosednji bloku 1, ker so morali prenašati hrup ). Pa za samske sobe imajo prednost mislim da 3. letniki (in višji).
Mislim da je čist prav, da imajo stari stanovalci prednost, saj tudi izmed njih marsikdo ni zadovoljen z svojo sobo. Pa bruci se morajo pomešati z ostalimi.
Mislim da je čist prav, da imajo stari stanovalci prednost, saj tudi izmed njih marsikdo ni zadovoljen z svojo sobo. Pa bruci se morajo pomešati z ostalimi.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
linkica - Kofetarica
*mala*: to je pa od ljudi odvisno, ce mene vprasas. ker eni gremo studirati v LJ. ne zurati, piti in novih studentskih sob unicevati, kot se to dogaja. prav tako ne gremo zato v studenta, da ga bomo potem oddajali na crno in dobesedno kradli denar drzavi.
sori, mogla sm tole napisati, ker vem kaj se dogaja po studentskih domovih. pa nisi ti nic kriva, sam dobro iztocnico si mi dala.
tudi to se strinjam, da imajo do samskih sob upravicenost starejsi in visji letniki, ce jo le v casu solanja dobijo... to je pa ze sreca.
vse kar zelim povedati je le, da tole zelo pocasi poteka... in da ni prav, kar se dogaja. upam, da ne bomo celega premozenja zmetali za prevoz do lj. in da bomo cimprej prisli do doma...
sori, mogla sm tole napisati, ker vem kaj se dogaja po studentskih domovih. pa nisi ti nic kriva, sam dobro iztocnico si mi dala.
tudi to se strinjam, da imajo do samskih sob upravicenost starejsi in visji letniki, ce jo le v casu solanja dobijo... to je pa ze sreca.
vse kar zelim povedati je le, da tole zelo pocasi poteka... in da ni prav, kar se dogaja. upam, da ne bomo celega premozenja zmetali za prevoz do lj. in da bomo cimprej prisli do doma...
-
*mala* - Cosmopsiho
^^ Ja, ni prav. Samo kaj pa naj naredijo. Vedno je bilo več študentov, ki hoteli študenta kot pa postelj. Saj niso na upavi nič krivi- ne zadržujejo zanalašč postelj praznih!
Sicer pa, če smo iskreni so bruci ponavadi najbolj divji (nočem posploševat, ker ne velja za vse). Ampak pač prvič "na svojem", brez staršev in si dajo duška. Sej je popolnoma razumljivo, ampak da bi bili pa sami bruci na enem kupu...
Jebat ga, če ni postelj, ni postelj.
Js sm študenta dobila šele decembra, pa sem bila tudi okol 200-300 mesta, pa še FDV so takrat odprli...
Sicer pa, če smo iskreni so bruci ponavadi najbolj divji (nočem posploševat, ker ne velja za vse). Ampak pač prvič "na svojem", brez staršev in si dajo duška. Sej je popolnoma razumljivo, ampak da bi bili pa sami bruci na enem kupu...
Js sm študenta dobila šele decembra, pa sem bila tudi okol 200-300 mesta, pa še FDV so takrat odprli...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
^^ Do decembra si se vozila ali si našla kakšno sobo?
edit:
Danes so dobili prvi pisma za vselitev. Na "študentski svetovalnici" je nek fant napisal, da je dobil pismo in gor je vabljen v torek, 29.09.
edit:
Danes so dobili prvi pisma za vselitev. Na "študentski svetovalnici" je nek fant napisal, da je dobil pismo in gor je vabljen v torek, 29.09.
There are no shortcuts to any place worth going.
-
*mala* - Cosmopsiho
Živela sem pri stricu, ki je iz Lj. Sem se pa vsako jutro ene 30- 45 min vozila do faksa.
No, fajn da se je končno začelo vseljevanje.
No, fajn da se je končno začelo vseljevanje.
Zadnjič spremenil *mala*, dne 24. Sep. 2009 10:13, skupaj popravljeno 1 krat.
-
linkica - Kofetarica
*mala* napisal/-a:^^ Ja, ni prav. Samo kaj pa naj naredijo. Vedno je bilo več študentov, ki hoteli študenta kot pa postelj. Saj niso na upavi nič krivi- ne zadržujejo zanalašč postelj praznih!
ne vzemi to kot napad nate, ker ni...
razumem, da ni dovolj postelj, seveda...
glede tega, da ne zadrzujejo postelj praznih pa ni res...dobijo prijavo, da se notri kadi, da so stanovanje unicili oz. ga unicujejo, da zurajo do poznih jutranjih ur, da so notri na crno ljudje, policisti pridejo ---> nic ne naredijo oz. ljudje so se vedno notri... naj gredo taki ven pa naj gremo mi notri... eh, prelepo, da bi bilo res.
-
*mala* - Cosmopsiho
Glede enih stvari ni tako preprosto ukrepat, pa tudi ne moreš kar izselit, najprej par opozoril, potem pa naprej... Če dobijo koga, ki živi na črno, ga pa seveda izselijo. Vsaj jaz poznam take zgodbe, ko so imeli akcije po Rožni in so preverjali kdo stanuje, in potem izselili.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov