študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
*mala* napisal/-a:aderyn napisal/-a:^^ Ampak saj je že odprta enka v Rožni? Ali ne? Pa vsaj tam bi lahko koga vselili, glede na to, da je nov/prenovljen in se zdaj ni nikomur treba izselit.
To je res.
Koliko prostora pa je v 1? Koliko postelj?
Pa treba upoštevat da imajo fantje in punce ločene prednostne sezname... (in da če si na okol 25o. mestu, jih bo po možnosti 500 pred tabo prišlo notr).
500?
-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
^^ Ja, npr. če si na 251. mestu, bo pred teboj 250 deklet in približno enako število fantov (fantov mogoče malo manj, no). Pač vsi, ki imajo višje število točk od tebe, bojo prej dobili pismo za vselitev
In ja, bom sporočila, ko (in če) bodo odgovorili.
There are no shortcuts to any place worth going.
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
aderyn napisal/-a:^^ Ja, npr. če si na 251. mestu, bo pred teboj 250 deklet in približno enako število fantov (fantov mogoče malo manj, no). Pač vsi, ki imajo višje število točk od tebe, bojo prej dobili pismo za vselitev
sj je prav zracunala, sam tisti hip k je napisala me je skor kap...
o hvala, da bos sporocila.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
linkica napisal/-a:aderyn napisal/-a:^^ Ampak saj je že odprta enka v Rožni? Ali ne? Pa vsaj tam bi lahko koga vselili, glede na to, da je nov/prenovljen in se zdaj ni nikomur treba izselit.
sem opazila, da je neko preseljevanje tam... ne vem kako to... bomo res cisto tazadni na vrsti al kak
Zakaj bi bla tazadnja?
Če se odpre nov dom se vse skupaj zelo pospeši, ker tudi če se tam preseljujejo iz doma v dom, to ne pomeni da bo manj prostih sob, samo v drugih domovih bodo
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
linkica napisal/-a:oh GEMINI... to obupanost govori na mesto mene... al pa nestrpnost. ne vem... upam, da cimprej dobimo.
Poznam to. Pa saj bo
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
in me prideš nežno krast
-
aderyn - Debatorica
^^ Imamo vsaj to srečo, da je se je odprl nov dom letos. Pa je že zaradi tega 300 ležišč več, kar ni malo. Sem pa pričakovala, da bodo kaj prej pošiljali pisma domov, ampak se pustimo presenetit - mogoče pa bojo jutri ta prvi dobili pisma Če je šlo danes naprej, ker gre menda ob sredah.
Jaz bom naslednji torek začela zganjat paniko, če ne bo še nič. Prej pa ne. Bom lepo že vse spakirala in čakala na pismo, da takoj šibam gor
Jaz bom naslednji torek začela zganjat paniko, če ne bo še nič. Prej pa ne. Bom lepo že vse spakirala in čakala na pismo, da takoj šibam gor
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
jaz sem pa na nekaj čez 600 mestu...hvala bogu mi bo urnik dopuščal vsakodnevno vožnjo
-
aderyn - Debatorica
Da vprašam tiste, ki ste se že selile v dom lani ali kakorkoli - a so šli starši z vami, vas peljali oz. pomagali znosit vse do sobe? Da ne bom slučajno edina z mamo tam ob vselitvi
EDIT: aja, nov prednostni Iz 257. sem na 275. Hudiča .. a vselili pa niso še nobenega, ker na prvem mestu je še vedno ista.
EDIT: aja, nov prednostni Iz 257. sem na 275. Hudiča .. a vselili pa niso še nobenega, ker na prvem mestu je še vedno ista.
-
aderyn - Debatorica
Ja sej po mojem mnenju to niti ni prav, vse jim pošljem, vse priložim, da se ne bi slučajno kaj pretegnili gor sami iskat in potem me prehiti en, ki pošlje z zamudo vse Če bojo vsak teden novih 20 vštulili not, ne bomo nikamor prišli.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov