študentski dom

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a linkica » 22. Sep. 2009 12:41

PIKAPOKA a si oddala prosnjo za sprejem ali podaljsanje? ce si oddala prosnjo za sprejem do 10.8. in nisi oddala zraven potrdila lahko pocakas, da ti posljejo odlocbo. to bo do 15.10. boljse zate pa bo (tako jaz mislim), da jim posljes na naslov: kardeljeva ploscad itd. svoje potrdilo o vpisu.
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikapoka* » 22. Sep. 2009 13:23

linkica napisal/-a:PIKAPOKA a si oddala prosnjo za sprejem ali podaljsanje? ce si oddala prosnjo za sprejem do 10.8. in nisi oddala zraven potrdila lahko pocakas, da ti posljejo odlocbo. to bo do 15.10. boljse zate pa bo (tako jaz mislim), da jim posljes na naslov: kardeljeva ploscad itd. svoje potrdilo o vpisu.

prošnjo sm dala do 10.8 ja :). potrdila pa takrat še nisem mogla kej ga nisem mela. Bom pa kr poslala potem ja.Hvala ti :)
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a aderyn » 23. Sep. 2009 17:19

A ve katera, kdaj pride nova prednostna?!
Sem mislila, da bo danes (vsako sredo), ampak očitno ni nič :roll:

Kako je kaj s pismi, je dobila katera za vselitev v LJ?
There are no shortcuts to any place worth going.
Uporabniški avatar
bubble*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bubble* » 23. Sep. 2009 17:46

Ni pisalo, da je nova lista objavljena vsako prvo sredo v mesecu? :?
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a aderyn » 23. Sep. 2009 18:06

Ja, to piše tam, ampak sem prebrala celotno tole temo in menda so lani in predlani obnavljali listo vsak teden (vsako sredo) prvi mesec in potem po 31.10. samo še enkrat mesečno. Ne vem

Ker tudi logično je, da če bi se recimo prvih 50 vselilo, da jih dajo dol z liste in jo obnovijo. Pa menda se je že kdo vselil? Ker smo že 23., čez en teden faks :roll:
amila
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a amila » 23. Sep. 2009 18:10

jst še nism dobla nič iz pisarne za študenstske domove. mogoče bo pa res ju3
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 23. Sep. 2009 18:20

khm mene pa zanima če katera ve, kako je z študentom če veš kot 1x ponavljaš. meni se namreč obeta možnost, da bu drugič v času študija ponavljala, ampak nekje sem slišala, da domovi odobravajo samo enkratno ponavljanje.. torej se bom mogla izselit čeprav bom vpisana in imela status?!
je kdo kaj informiran?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 23. Sep. 2009 18:26

Pa imate na faksu možnost da 2× ponavljate?
Na večini faksov to ni možno (oz. še nisem slišala za nobenega kjer bi bilo možno). Če imaš pa nekje drugje status (višješolski zavod) pa tako ali tako nimaš pravice do študenta. Tako da v bistvu lahko le 1× ponavljaš! In ja, verjetno se boš morala izselit!

Meni je čisto logično da se še nihče ni vselil, ker imamo stari prebivalci še do 30. čas se izselit :D sredi leta se bolj redko kdo, polni so pa kar večinoma.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a aderyn » 23. Sep. 2009 18:32

^^ Ampak saj je že odprta enka v Rožni? Ali ne? Pa vsaj tam bi lahko koga vselili, glede na to, da je nov/prenovljen in se zdaj ni nikomur treba izselit.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 23. Sep. 2009 18:35

*mala* napisal/-a:Pa imate na faksu možnost da 2× ponavljate?
Na večini faksov to ni možno (oz. še nisem slišala za nobenega kjer bi bilo možno). Če imaš pa nekje drugje status (višješolski zavod) pa tako ali tako nimaš pravice do študenta. Tako da v bistvu lahko le 1× ponavljaš! In ja, verjetno se boš morala izselit!

Meni je čisto logično da se še nihče ni vselil, ker imamo stari prebivalci še do 30. čas se izselit :D sredi leta se bolj redko kdo, polni so pa kar večinoma.

ja itak, da je tako kot drugje tudi pri nas možno samo enkrat ponavljat. uradno. to možnost drugega ponavljanja lahko dosežeš le z odobritvijo prošnje. pač zaprosiš za to možnost, tako kot naprimer za pogojni vpis. pri nas to kr pogosto odobrijo no..
no in vglavnem, zdaj mi ni najbolj jasno če še smem tukaj bit. v bistvu bi domu moralo biti vseeno.. ampak sem slišala, da menda znajo komplicirat.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 23. Sep. 2009 18:40

aderyn napisal/-a:^^ Ampak saj je že odprta enka v Rožni? Ali ne? Pa vsaj tam bi lahko koga vselili, glede na to, da je nov/prenovljen in se zdaj ni nikomur treba izselit.

To je res.

Koliko prostora pa je v 1? Koliko postelj?
Pa treba upoštevat da imajo fantje in punce ločene prednostne sezname... (in da če si na okol 25o. mestu, jih bo po možnosti 500 pred tabo prišlo notr).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a aderyn » 23. Sep. 2009 18:45

304 ležišč menda

vsaj vsaj prvih 100 da bi jih vselili ali kaj takega, da bi se vsaj kam premaknilo :roll: to, da ne bom prišla pred 1.10. mi je že jasno
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 23. Sep. 2009 18:51

Pomoje bodo kmal začel- zakaj pa kdo ne pošlje e-mail na upravo in vpraša kdaj bodo začel vseljevat?

Srečno aderyn!

Vam še js eno mesto odstopim (svoje) :)
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a aderyn » 23. Sep. 2009 18:53

Zakaj se nisem sama spomnila glede e-maila? :D Zdaj jim bom pisala. Hvala
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a linkica » 23. Sep. 2009 19:42

aderyn napisal/-a:^^ Ampak saj je že odprta enka v Rožni? Ali ne? Pa vsaj tam bi lahko koga vselili, glede na to, da je nov/prenovljen in se zdaj ni nikomur treba izselit.

sem opazila, da je neko preseljevanje tam... ne vem kako to... bomo res cisto tazadni na vrsti al kak :(

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov