študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
aderyn- Da. Ostaneš skoz v isti sobi, dokler imaš status, razen če se ne preseliš.
bambina x- Če si prejšnje leto že bila v študentu v začetku, oz. sredini oktobra greš le na upravo podpisat aneks (saj si oddala prošnjo za poadljšanje do 20. avgusta, a ne?)
bambina x- Če si prejšnje leto že bila v študentu v začetku, oz. sredini oktobra greš le na upravo podpisat aneks (saj si oddala prošnjo za poadljšanje do 20. avgusta, a ne?)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
*mala* napisal/-a:linkica napisal/-a:*mala* napisal/-a:Seveda mora vsak sam oddati potrdilo o vpisu- kje naj ga pa dobijo drugje?
jaz ga nisem dodala, ker ga se nisem imela do takrat. so ga pa sami dobili.
Ponavadi se ga je prineslo, ko si ga dobil. Jaz sem ga lani prinesla šele v začetku oktobra, ko sem šla podaljšat štud. dom. Mislim da so mi prov poslali mail.
aja, a jim ga lahko kam posljem?? sam k so mi pa posiljali pismo za dopolnitev vloge potrdilo o solanju ni bilo napisano na seznamu??
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Mogoče se je letos spremenilo. Ker vse obrazce skoz nekam spreminjajo. Letos pa nisem oddala prošnjo, vem pa da sem prejšnja leta vedno oddala potrdilo o vpisu (ali pa ga prinesla na upravo, ko sem ga dobila).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
ja, sem jim poslala do 20. avgusta in mi zaenkrat še niso poslali, da morem kakorkoli dopolnit prošnjo za podaljšanje. tam itak piše, da dokumente pridbijo sami, da če jim jih pa pošljemo jim pa olajšamo delo, vsaj kolk se spomnim
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
linkica - Kofetarica
*mala* napisal/-a:Mogoče se je letos spremenilo. Ker vse obrazce skoz nekam spreminjajo. Letos pa nisem oddala prošnjo, vem pa da sem prejšnja leta vedno oddala potrdilo o vpisu (ali pa ga prinesla na upravo, ko sem ga dobila).
no meni res niso nic dodatnega napisali, da kaj ne bi imela. seveda sem jim pa pripravljena poslati moje dokazilo o statusu. je pa res kar je BAMBINA X napisala.
-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
^^ Verjetno boš dobila jutri ali v četrtek, ker gre pošta menda ob sredah naprej iz teh pisarn. Tako sem vsaj brala neke komentarje od lani. Po moje boš dobila pred 1.oktobrom, ker si kar visoko na listi
There are no shortcuts to any place worth going.
-
linkica - Kofetarica
ja mozno, da je to res. ceprav takrat ko je pisalo, da bodo odlocbe prihajale 15.9. in 15.10. jaz sem dobila posto ze 16.10. se pravi, da so dali posto v torek naprej, ce malo zakompliciram.
jaz vsem nam zelim, da bomo cimprej notri, ker je vse povezano z dodatnimi stroskimi...
jaz vsem nam zelim, da bomo cimprej notri, ker je vse povezano z dodatnimi stroskimi...
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
Sej se mi zdi da je to nekdo že spraševal, ampak preverjam. Danes sm dobila šele potrdila o vpisu in ne vem a bi jih mogla poslat na sedež za študentske domove al ni treba. tnx
pošte še nism dobila nobene.
pošte še nism dobila nobene.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov