študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
Mene pa neki zanima. Danes sm se šla vpisat ponovno v prvi letnik in do sedaj še nisem dobila nič glede vselitve ali vsaj prednostne liste in zdej ne vem al je to, zato ker prej nism mela narjenga letnika in morem še zdej potrdilo o vpisu poslat tja al je razlog kje drugje??
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Saj niso še vsi dobili pošte!
A si bila prejšnje leto v študentu? (ker če si bla, se sredi oktobra podpisuje ankes).
V vsakem primeru pa čimprej pošlji/prinesi potrdilo o vpisu.
A si bila prejšnje leto v študentu? (ker če si bla, se sredi oktobra podpisuje ankes).
V vsakem primeru pa čimprej pošlji/prinesi potrdilo o vpisu.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*pikapoka* - Debatorica
Ja sej jst sm tut mislala, da bi moral sami dobit, sam ne vem zdej al to drži ali ne. In ne prejšnje leto nisem bla v študentu. Mi je pa tut čudno, ker mi glede študentskega doma niso poslali pošte glede stvari, ki jih še morem prinesit oz. poslati.
-
*pikapoka* - Debatorica
bambina x napisal/-a:kaj ne dobijo sami podatkov in vsega tistega? ker jaz še tudi nimam potrdila o vpisu ...
pa si že dobila pošto domov??
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
linkica napisal/-a:kaj pa ce na obe probas in neses... ceprav za vselitev je v rozni pristojna pisarna... za oddajo in prvic smo pa vsi mogli na kardeljevo nesti prosnjo.
a pa bos nesla tja ali poslala?
Ja, bom kar sama tja odnesla, pravijo, da je tko najboljš, pa bom še tam mal pojamrala in upam da se me bojo usmilili!
Bom kar probala nest v sprejemno pisarno v rožni, pa bom vidla.
-
*mala* - Cosmopsiho
Seveda mora vsak sam oddati potrdilo o vpisu- kje naj ga pa dobijo drugje?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*pikapoka* - Debatorica
bambina x napisal/-a:^^od koga? potrdila o vpisu še ne morem met, ker še nisem vpisana, ker še mam zaj en izpit za naredit, da se lahka vpišem ...
Od pisarne pač za študentske domove, če še nisi dobila pošte glede uvrstitve na prednostno listo itd.
-
*mala* - Cosmopsiho
linkica napisal/-a:*mala* napisal/-a:Seveda mora vsak sam oddati potrdilo o vpisu- kje naj ga pa dobijo drugje?
jaz ga nisem dodala, ker ga se nisem imela do takrat. so ga pa sami dobili.
Ponavadi se ga je prineslo, ko si ga dobil. Jaz sem ga lani prinesla šele v začetku oktobra, ko sem šla podaljšat štud. dom. Mislim da so mi prov poslali mail.
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
*pikapoka* napisal/-a:bambina x napisal/-a:^^od koga? potrdila o vpisu še ne morem met, ker še nisem vpisana, ker še mam zaj en izpit za naredit, da se lahka vpišem ...
Od pisarne pač za študentske domove, če še nisi dobila pošte glede uvrstitve na prednostno listo itd.
jaz sem že eno leto v študentu ..... mi mamo sam anekse za podpisat al ne? nas ne uvrščajo na prednostno listo, ali?
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov