študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
*mala* napisal/-a:aderyn napisal/-a:Aniiiiika napisal/-a:Res je ob vselitvi rabiš dve fotografiji, osebni dokument, študentsko izkaznico ali indeks, overjeno izjavo poroka pa zraven še vabilo na vselitev tko so men poslal. Sliko pa vem da eno rabiš za kartico za v študenta za drugo pa nevem.
Kje pa naj to dobim, če bi se npr. selila pred 1.oktobrom? Ob vpisu smo sicer nalepili sliko v indeks, ampak smo ga pustili tam (sklepam, da ga bomo dobili na faksu po 1.oktobru ali kako?).
Pa ta izjava poroka - je kakšna določena oblika, jo sami napišemo, jo pošljejo oni pa moramo samo podpisat in overit ali kako?
Potem bi bilo potrdilo o vpisu verjetno dovolj. Amapk ne preveč upat na vselitev pred oktobrom (bi morala biti precej na višjem mestu da bi tako hitro notr prišla).
Mislim da je treba izjavo poroka podpisati pri notarju (ki je na vsaki občini je). Vsaj kakor se js spomnim
na katerem mestu pa je, da si ji napisala naj ne upa na vselitev pred oktobrom?
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
*mala* napisal/-a:Ja, eno slikco obdržijo na upravi, eno ima pa hišnik med svojimi dokumenti.
Ni tak idiličen ta vpis, kot si ene predstavljate. Pri meni je bil par minut. Prideš tja, ti preveri vse dokumenta, vpiše vse podatke, potem ti pa pove katere sobe so proste (oz. v katerih blokih- ponavadi je ZELO slaba izbira) in potem izbereš blok, greš k hišniku; sobo vidiš šele ko vse izpolniš in dobiš ključ. Vsaj tako je bilo 2 leti nazaj.
Ko sem se jaz vseljevala (sredi decembra), je bila v Rožni (ki je 5-10 min od mojega faksa) le 4 frej in sem sprejela, ampak nisem živela tam; čez 1 mesec (sredi januraja) sem se pa preselila v 14.
kater student bi bil vredu poleg FDV - ce bi bil prost za EF?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
linkica napisal/-a:
Okol 250
Drugače pa na Kardeljevi- bloki A, B, C, D.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Žal nisem jasnovidna bi pa pripisala 1 mesec zapovedanim rokom. Ker se jih nikoli ne držijo
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
^^ kolkr sm js vidla so OK.. ni nek "luksuz", neki srednjega pač, se da preživet in se met hrkati prou fajn edino lokacija ni najbolj idealna, čeprou maš dobro povezavo s trolami in še fax maš zravn
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
*mala* napisal/-a:linkica napisal/-a:
Okol 250
Na 257. mestu sem, ja. Če se ne bom z novo listo spustila še nižje Nova prednostna pride zdaj naslednjo sredo?
There are no shortcuts to any place worth going.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
neki me zanima.. kko je če pavziraš? vem da te vržejo vn s študentskega doma sam kaj se zgodi naslednje leto? moreš oddat prošnjo in čakat ku vsi ostali al maš prednost pred drugimi kr 1x si že biu v študentskem in te kr avtomatsko (s prošnjo) dajo nazaj v isti dom kjer si biu?
sicer pa je to čakanje res kr neki, kr en moj sošolc je biu 2 leti nazaj v študentskem, ga zavrnu, živeu v lastnem (!) stanovanju z bratom in letos spet oddau prošnjo in dobu že za prvi tedn na kardeljevi.. in glede na to da ma lastno stanovanje jim ne gre niti malo slabo, tko da res nvem več na kaj gledajo
sicer pa je to čakanje res kr neki, kr en moj sošolc je biu 2 leti nazaj v študentskem, ga zavrnu, živeu v lastnem (!) stanovanju z bratom in letos spet oddau prošnjo in dobu že za prvi tedn na kardeljevi.. in glede na to da ma lastno stanovanje jim ne gre niti malo slabo, tko da res nvem več na kaj gledajo
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Živjo! Jst sem pa danes napisala prošnjo za izredno preselitev, ker poznam nekoga, ki se bo izselili in upam, da mo bojo hotli 1. oktobra premestit tja.
Zanima me pa, kam morm js to prošnjo odnest? Na netu sm našla sprejemno pisarno in pisarno za študentske domove, ki mata različne uradne ure in zdj ne vem kam točno morm it, če mi lahko kdo pomaga.
Hvala!
Zanima me pa, kam morm js to prošnjo odnest? Na netu sm našla sprejemno pisarno in pisarno za študentske domove, ki mata različne uradne ure in zdj ne vem kam točno morm it, če mi lahko kdo pomaga.
Hvala!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov