študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1553 prispevkov
• Stran 103 od 104
•
Prejšnja
1 ... 100, 101, 102, 103, 104
Naslednja
-
Next.road - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2009
Punce, bi katera zamenjala študenca:
iz Topniške, Ilirca, Rimske, v Litostrojca?
iz Topniške, Ilirca, Rimske, v Litostrojca?
Life's journey is not to come at the grave in a well preserved body but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting: '' Holly shit, what a ride!
- s i e
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 6. 2008
Je morda kakšna, ki bi menjala sobo na Gerbičevi za sobo na Litostroju? V ponedeljek, ko so preselitveni, grem namreč tja, a bilo bi super, če bi že prej našla kakšno in bi lahko v ponedeljek zadevo hitreje uredili ...
Če je kakšna takšna oz. če pozna kakšno, naj se mi prosim javi na ZS ali 041 883 894.
Če je kakšna takšna oz. če pozna kakšno, naj se mi prosim javi na ZS ali 041 883 894.
-
Next.road - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2009
Kolegica je v Litostroju. NJena cimra se je na prejšnjem roku izselila in je sama zdej.
Če hočeš ti povem sobo in greš tja...
Če hočeš ti povem sobo in greš tja...
Life's journey is not to come at the grave in a well preserved body but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting: '' Holly shit, what a ride!
- popotnica333
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2011
Mogoče tole ni taprava tema, ampak se mi zdi brezveze, da bi za to odpirala novo.
Torej, kupim ŽENSKO odločbo za leto 2012/2013 po možnosti v študentskem naselju rožna dolina, lahko pa tudi drugje. Pripravljena sem vsak mesec devati tudi več kot pa znaša položnica. Če mogoče kdo prodaja odločbo oz. ve za koga ki jo, naj me prosim kontaktira na anjaa.racic@gmail.com
Torej, kupim ŽENSKO odločbo za leto 2012/2013 po možnosti v študentskem naselju rožna dolina, lahko pa tudi drugje. Pripravljena sem vsak mesec devati tudi več kot pa znaša položnica. Če mogoče kdo prodaja odločbo oz. ve za koga ki jo, naj me prosim kontaktira na anjaa.racic@gmail.com
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
...
Zadnjič spremenil *pikapoka*, dne 04. Okt. 2012 16:52, skupaj popravljeno 1 krat.
- polona8432
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 10. 2012
živjo!
mene pa zanima kko potekajo preselitve. A morm poslat prošnjo al grem sam tkrat k je preselitveni rok do sprejemne pisarne in povem d bi se rada preselila ? če kdo kej več ve o tem b bla vesela vsake informacije.
hvala že vnaprej za odgovor !:)
mene pa zanima kko potekajo preselitve. A morm poslat prošnjo al grem sam tkrat k je preselitveni rok do sprejemne pisarne in povem d bi se rada preselila ? če kdo kej več ve o tem b bla vesela vsake informacije.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Najbolje je da počakaš do preselitvenih rokov, lahko pa sicer napišeš prošnjo za preselitev tudi izven teh rokov, ampak moraš imeti res res (ampak res res) tehtne razloge za preselitev. No, mogoče je sedaj malo lažje, glede na to da so ful folka ven pometali in se govori da so štud.domovi manj poseljeni, kot so bili pred leti.
- LiEn
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2008
polona8432 napisal/-a:živjo!
Če si v Akademskem kolegiju srečno! Komaj najdejo budalo da jo spravijo noter, ne boš tako lahko ven prišla
- popotnica333
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2011
Kupim žensko odločbo za študentski dom, od marca 2013 do junija oz lahko še dlje. Sobico iščem v študentskem naselju Rožna dolina.
kontakt:
anjaa.racic@gmail.com
kontakt:
anjaa.racic@gmail.com
-
*mala_miška* - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 11. 2009
- Kraj: Ljubljana
Torej - fant je redno zaposlen, jaz pa sem še študentka. Trenutno živiva v podnajemniškem stanovanju.
Oktobra grem študirat v MB na podiplomski študij in me zanima ali je možno, da bi s fantom skupaj živela v študentskem domu, v apartmaju (kjer bi bila sama v sobi s svojo kuhinjo in kopalnico). Nekako si to predstavljam tako, da bi se jaz prijavila in plačevala kolikor bi mi dodelili, on pa glede na njihov cenik ?
Mogoče malo smešno vprašanje, ampak naj povem da res nimam pojma o študentskih domovih
Oktobra grem študirat v MB na podiplomski študij in me zanima ali je možno, da bi s fantom skupaj živela v študentskem domu, v apartmaju (kjer bi bila sama v sobi s svojo kuhinjo in kopalnico). Nekako si to predstavljam tako, da bi se jaz prijavila in plačevala kolikor bi mi dodelili, on pa glede na njihov cenik ?
Mogoče malo smešno vprašanje, ampak naj povem da res nimam pojma o študentskih domovih
Prvi neprebran prispevek • 1553 prispevkov
• Stran 103 od 104
•
Prejšnja
1 ... 100, 101, 102, 103, 104
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov