študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
kaj pa če te sploh ni na prednosni lista, a boš vseeno dobil domov pošto, da lahko vsaj preverjaš, če boš na naslednji listi, oz. tisti, ki jo bomo še posodabljali?
-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
Ja, sej sem prebrala tole celotno temo in vidla, da so dve leti nazaj in pa lani šle punce kar z zamudo not (npr. glede na dinamiko naj bi šle oktobra, selile pa so se decembra). V tem primeru se bom pač vozila vsak dan, ker ne vem kje bi dobila sobo, če ne znam niti povedat ali bom rabila za dva tedna ali za dva meseca Sicer pa čakam še pismo iz Oražna.
^^ če sem prav razumela, dobiš pismo šele, ko se uvrstiš na prednostno listo.
kaj pa če te sploh ni na prednosni lista, a boš vseeno dobil domov pošto, da lahko vsaj preverjaš, če boš na naslednji listi, oz. tisti, ki jo bomo še posodabljali?
^^ če sem prav razumela, dobiš pismo šele, ko se uvrstiš na prednostno listo.
There are no shortcuts to any place worth going.
-
*pikapoka* - Debatorica
^^ če sem prav razumela, dobiš pismo šele, ko se uvrstiš na prednostno listo.[/quote]
tnx
tnx
-
aderyn - Debatorica
"Prednostni seznam bomo dopolnjevali in ga obnovljenega objavili vsako prvo sredo v mesecu"
To pomeni, da bo zdaj prenovljena prednostna lista šele prvo sredo v oktobru? Smz, da sem brala, da so lani vsako sredo menjali na začetku (tj. vsak teden)
To pomeni, da bo zdaj prenovljena prednostna lista šele prvo sredo v oktobru? Smz, da sem brala, da so lani vsako sredo menjali na začetku (tj. vsak teden)
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
*pikapoka* napisal/-a:Jst še sploh pošte dobila nisem:( .
Drugač pa če mene vprašaš bi mogla še v oktobru dobit ja. Sej je napisano da vsi nad 445 točk naj bi prišli še v tem roku notr:). Tko da veliko sreče
potem sem jaz notri? mam 459,04 tock? drugace pa sem posto danes dobila, sem pa na 274 mestu.
kje si pa to prebrala PIKAPOKA?
-
aderyn - Debatorica
^^ http://www.stud-dom-lj.si/si/pravica-bi ... tna-lista/
Na tem linku poglej na konec strani. Ja naj bi bila v prvem roku not (to pomeni od 1.-31. oktobra kadarkoli), če se ne bo kaj zavleklo oz. če ne boš padla na nižje mesto zaradi kakšnih novih vlog Upam, da ne, no. Jaz sem na 257.mestu in upam na oktober
Na tem linku poglej na konec strani. Ja naj bi bila v prvem roku not (to pomeni od 1.-31. oktobra kadarkoli), če se ne bo kaj zavleklo oz. če ne boš padla na nižje mesto zaradi kakšnih novih vlog Upam, da ne, no. Jaz sem na 257.mestu in upam na oktober
-
*pikapoka* - Debatorica
ja jst sm to vidla na temlu zgornmu linku. Sam ni mi pa jasn kakšna je povezava da jih sprejmejo 600 oz. vse nad 450, tle neki ne štima?!
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
mhm. hvala PIKAPOKA. res si nisem dobro prej pogledala... aja, sem mislila, da bomo septembra?? saj je se 14 dni do konca. kaj boste pa ostali naredili? se boste vozili v lj al kje boste do vselitve spali? to je res slabo narejeno ce bo tako. kak se bos pa cel mesec vozil v solo al hodil al kak?
-
*pikapoka* - Debatorica
Sej pomoje je to tko, da bodo že kej prej poslal "vabila" za vselitev in se boš lahko vselil že do 1. oktobra ali pa ravno na ta dan .Drugač pa se mi zdi, nisem prepričana in ne me držat za besedo, da tiste, ki že izpolnjujejo pogoje za vselitev "povabijo" že takoj v prvem pismu naj se vselijo. Nisem pa čist prepričana. Vsaj kakor so pisala nakara dekleta iz MB je pomoje v LJ zelo podobna sitiuacija.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]