študentski dom

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 15. Sep. 2009 13:24

# Za študijsko leto 2009/2010 smo prejeli 5039 vlog novincev. Na prednostni seznam na dan 15. 09. 2009 se je uvrstilo 2346 prosilcev, od tega 1461 študentk in 885 študentov. Prednostni seznam je začasen in ga bomo dopolnjevali s študenti, ki bodo imeli popolne vloge in bodo izpolnjevali pogoje.
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikapoka* » 15. Sep. 2009 13:27

red_rose napisal/-a:
# Za študijsko leto 2009/2010 smo prejeli 5039 vlog novincev. Na prednostni seznam na dan 15. 09. 2009 se je uvrstilo 2346 prosilcev, od tega 1461 študentk in 885 študentov. Prednostni seznam je začasen in ga bomo dopolnjevali s študenti, ki bodo imeli popolne vloge in bodo izpolnjevali pogoje.

tnx:).sej zdej sm našla eno 2 letnik FF.sam itq bo treba počakat da sploh dobim kakšno pošto domov pa bomo pol vidli:)
anca_kk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anca_kk » 15. Sep. 2009 13:27

Aniiiiika napisal/-a:Jaz sem tudi že včeraj dobila pismo za selitev v študentski dom v MB, in morm že tja prit v torek. Sem pa dobla priporočeno pismo in not vse potrebno kaj morem prinest zraven.

jaz pa morem že zdaj v četrtek priti na vselitev :) v kateri dom predvidevaš da boš šla?
Aniiiiika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Aniiiiika » 15. Sep. 2009 13:43

anca_kk napisal/-a:
Aniiiiika napisal/-a:Jaz sem tudi že včeraj dobila pismo za selitev v študentski dom v MB, in morm že tja prit v torek. Sem pa dobla priporočeno pismo in not vse potrebno kaj morem prinest zraven.

jaz pa morem že zdaj v četrtek priti na vselitev :) v kateri dom predvidevaš da boš šla?

Super, sem vesela tud zate, da ti je uspelo. Mal sem že naokoli spraševala tiste, ki že bivajo v študentksih domov in so mi predlagali 5-ko, kjer je dokaj mir pa tudi sobe so zlo lepe sem vidla ene par slik. Pa ti v katerega se bi rada vselila. Upam da bo v torek še ostala kakšna soba v 5-ki prosta zame.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 15. Sep. 2009 14:46

jagoda802 napisal/-a:claire tnx za odgovor. sprašujem za lj ja, pa nisem brucka, sem že kr 3.letnik tko da pol bi mogoče šlo. ma ne vem po eni strani bi rajš bla s kom, po drugi pa je bolš bit sam k pa z nekom k se ne bi zastopu.

še eno vpr:če si enkrat v enem študentu pa daš prošnjo da bi se selil drugam, kake so kej možnosti da ti odobrijo

odobrijo takoj, ko sem tam sprosti mesto. čakalna vrsta za najboljši blok v rožni (2 ali 5) je cirka mesec dni, dva meseca. ampak tam ni fajn, e si družaben tip (sodeč po govoricah, je večina vase zaprtih). torej za ostale bloke pa je manj za čakat. npr. za apartmaje (11, 12, 14..) verjetno kak mesec. za ostale pa nič kaj dosti. seveda spet odvisno kakor kdaj. ni se čisto na to za zanašat :)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
jagoda802
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda802 » 15. Sep. 2009 15:15

^^kulči :) tnx
_spela_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a _spela_ » 15. Sep. 2009 17:29

punce js mam pa eno uprašanje....
glede na vaše izkušnje iz prejšnih let k ste že čakale na tole pošto, pa zdej k je že gor tale prednostna lista....po kolkmu času mislte da boste dobile pošto....mislm teh prvih 600 u kolkmu času bo dobil zdej pošto?
anca_kk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anca_kk » 15. Sep. 2009 18:01

Aniiiiika napisal/-a:
anca_kk napisal/-a:

Super, sem vesela tud zate, da ti je uspelo. Mal sem že naokoli spraševala tiste, ki že bivajo v študentksih domov in so mi predlagali 5-ko, kjer je dokaj mir pa tudi sobe so zlo lepe sem vidla ene par slik. Pa ti v katerega se bi rada vselila. Upam da bo v torek še ostala kakšna soba v 5-ki prosta zame.

a niso v 5-ki samo enoposteljne sobe? jaz pa bom menda na lenti, v katerem pa mi je v bistvi vseeno
Aniiiiika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Aniiiiika » 15. Sep. 2009 19:00

anca_kk napisal/-a:
Aniiiiika napisal/-a:
anca_kk napisal/-a:

a niso v 5-ki samo enoposteljne sobe? jaz pa bom menda na lenti, v katerem pa mi je v bistvi vseeno

Ja sem se pozanimala in so samo enoposteljne sobe, kar pa v prvem letu študija meni nikakor ni dostopno. Bom pa drugače gledala da bom v bližini FF faksa in bom verjetno v 7-ki.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 15. Sep. 2009 19:34

NOVO:

Kaj narediš, če se hočeš izselit iz študenta? Pa da nebi plačala še za oktober...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 15. Sep. 2009 20:55

a ni tako, da greš samo v rožno in se odjaviš? če nočeš plačat za oktober mora to bit pred oktobrom, kr mislim da je tako, da pri izselitvi od 1. - 5. v mescu plača polovica za naslednji m esec, če pa po 15. pa za cel mesec.
če se motim, me naj katera popravi :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Tamalla
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 9. 2009
Kraj: res vsepovsod :)

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamalla » 15. Sep. 2009 21:29

je tako ja! sama sem se namreč izselila ven, plačala za cev mesc in konec. stvari iz študenta ven spokala, dala ključ hišniku, šla v rožno odjavt, in fala bogu odšla ven :D
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a aderyn » 16. Sep. 2009 8:54

Danes sem dobila pismo iz Ljubljane :D

Imam 463.64 točk, tako da upam, da bom prišla še oktobra not...ta čas pa se bom vozla verjetno (110 km). Moram zdaj pogledat, na katerem mestu sem na prednostni.

Zakaj pa je letos več mest (600) kakor lani? Vsaj zdi se mi, da jih je več. A so kakšni novi/prenovljeni domovi letos?

EDIT: sem na 257. mestu, kako se vam to zdi, naj bi prišla kmalu? :roll:
There are no shortcuts to any place worth going.
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikapoka* » 16. Sep. 2009 9:07

Jst še sploh pošte dobila nisem:( :? .
Drugač pa če mene vprašaš bi mogla še v oktobru dobit ja. Sej je napisano da vsi nad 445 točk naj bi prišli še v tem roku notr:). Tko da veliko sreče :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 16. Sep. 2009 9:40

aderyn napisal/-a:Zakaj pa je letos več mest (600) kakor lani? Vsaj zdi se mi, da jih je več. A so kakšni novi/prenovljeni domovi letos?

Ja, 1 v Rožni je spet odprta, ampak dvomim da je tam 600 postelj.

Sicer pa vzemite te roke (ko naj bi bili vsi nad 450 že oktobra notri), ker je lani bratranec imel isto, pa prišel 1 mesec pozneje notr.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov