študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
flavia - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 8. 2004
jaz sem dobila da mi odobrijo subvencijo, ker na dom moram čakat. ironija pa taka-subvencijo mam, stanovanja ne... danes naj bi šla gor pa nisem ker sem dobila samo 2 stanovanji za pogledat in še to daleč...
jaz sem pa okol 600 mesta...
jaz sem pa okol 600 mesta...
let's talk obout...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
flavia tukaj imaš kar nekaj sob-se splača mal pogledat.
Drgač pa msilm da povečini študentje ne morejo bivati v dijaških domovih-razen invalidi in še kaki drugi s posebnimi potrebami.
Drgač pa msilm da povečini študentje ne morejo bivati v dijaških domovih-razen invalidi in še kaki drugi s posebnimi potrebami.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
little bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 5. 2007
mulatto_f napisal/-a:Mene pa zanima, če kera ve, kako je z bivanjem študentov v dijaškem domu? Je to potrebno dat posebno prijavo?
sicer nej bi študente v dijaške domove (kokr jst vem) sprejemali po takih principih kot v študentske domove. sam mislm, da ne bi blo problema, če bi kar direkt v dijaški dom poklicala. vsaj kokr jst vem so ti namreč full prazni. vsaj tisit, v katerm sm bla jst do lani...
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
mulatto_f napisal/-a:Mene pa zanima, če kera ve, kako je z bivanjem študentov v dijaškem domu? Je to potrebno dat posebno prijavo?
Lahko bivaš v dijaškem domu.
Prošnjo moraš nasloviti v tajništvo doma ali pa kar na svetovalno delavko, poleg tega pa moraš poslati vlogo tudi v pisarno za študentske domove, kjer na prvi strani označiš, da želiš bivati v dijaškem domu (imaš možnost: štud.dom, dijaški dom, pri zasebnikih - se mi zdi).
To slednje moraš storiti zaradi subvencije za bivanje.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Lahko bivaš v dijaškem domu.
Prošnjo moraš nasloviti v tajništvo doma ali pa kar na svetovalno delavko, poleg tega pa moraš poslati vlogo tudi v pisarno za študentske domove, kjer na prvi strani označiš, da želiš bivati v dijaškem domu (imaš možnost: štud.dom, dijaški dom, pri zasebnikih - se mi zdi).
To slednje moraš storiti zaradi subvencije za bivanje.
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Kaj pa upoštevajo use pri vpisu v št. dom?? Oddaljenost a ne?
A Novo mesto pride kmalu na vrsto?? ( za ljubljano mišljeno seveda )
A Novo mesto pride kmalu na vrsto?? ( za ljubljano mišljeno seveda )
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Ja lej a še nisi dobial odločbe?
To ne gre samo po oddaljenosti (najprej maribor, pol nm..)
Točkuje se oddaljenost, družinski prihodki in uspeh v šoli al pa na faksu.
Glede na to so sestavili prednostno listo, kjer piše vrtsni red vseljevanja.
To ne gre samo po oddaljenosti (najprej maribor, pol nm..)
Točkuje se oddaljenost, družinski prihodki in uspeh v šoli al pa na faksu.
Glede na to so sestavili prednostno listo, kjer piše vrtsni red vseljevanja.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
- nenanena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: Me land
Js sem dobila OBVESTILO o VSELITVI v ŠTUDENTSKE DOMOVE
piše pa :
veseli nas da izpolnjujete pogoje za subvencionirano bivanje v domovih MB...blabla nekaj da prenavljajo...vabilo na vselitev boste prejeli skladno z mestom ki ste ga dosegli takoj ko bo prosto ležišče
na listi sem pa nekje tam med 800-900, pa me zanima a to pomeni da sem dom dobila? ali da bom čakala...nevem ?
piše pa :
veseli nas da izpolnjujete pogoje za subvencionirano bivanje v domovih MB...blabla nekaj da prenavljajo...vabilo na vselitev boste prejeli skladno z mestom ki ste ga dosegli takoj ko bo prosto ležišče
na listi sem pa nekje tam med 800-900, pa me zanima a to pomeni da sem dom dobila? ali da bom čakala...nevem ?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ to pomeni da boš čakala. Sej piše tam na listu neka šira, pa mal spremljaj na seznamu kdaj boš na vrsti.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov