študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
aderyn napisal/-a:Kateri domovi pa so drugače še blizu MF? Ker Lj oz. domov ne poznam ravno dobro
Veliko medicincev biva na Ilirski (ŠD Ilirska). Je približno 5 - 10 min hoje stran od faksa, na lokaciji med Prešernovim trgom in Kliničnim centrom.
Glede doma, o katerem sprašuješ, pa ne bi vedela povedati.
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
aderyn napisal/-a:Nisem šla brat vsega nazaj, pa v iskalniku niti nisem našla, tko da bom kr zdej vprašala, če je katera v Oražnovem domu ali pa pozna koga, ki živi tam? Sicer nisem še sprejeta na medicino, ampak razmišljam, da bi dala prošnjo za ta dom, če bom.
V bistvu ne vem ali bi dala prošnjo za vse domove + Oražnov, ali samo Oražnov...
A ni v bistvu tako, da ko daš prošnjo, jo daš za vse domove in te potem izvršni pri tem dajo tja, kjer je plac?
-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
^^ za oražnovega daš menda posebej, dobiš prijavnico skupaj s papirji, ki ti jih pošljejo s fakultete, ko si sprejet. Prednost imajo nezakonski otroci, ki so avtomatsko not, ostale se razvršča glede na oddaljenost/finančno situacijo/itd.
Ne vem pa, koliko jih letno sprejmejo, zato ne vem, če imam sploh možnost za prit not. In če dam na splošno za vse domove + oražnovega, pa sem potem sprejeta v obeh primerih (oražnov + nek x dom) - a če zavrnem ta x dom, potem nimam več pravice zaprosit, al kako to gre?
Ne vem pa, koliko jih letno sprejmejo, zato ne vem, če imam sploh možnost za prit not. In če dam na splošno za vse domove + oražnovega, pa sem potem sprejeta v obeh primerih (oražnov + nek x dom) - a če zavrnem ta x dom, potem nimam več pravice zaprosit, al kako to gre?
There are no shortcuts to any place worth going.
- miu.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 8. 2007
http://www.stud-dom-lj.si/si/domovi/lok ... janska-59/
je kdo tukaj?
obstaja mogoče od tega študentskega kašna spletna stran?
je kdo tukaj?
obstaja mogoče od tega študentskega kašna spletna stran?
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
kje je pa spet ta šd? kko da sm zdele prvič vidla tega? sam verjetn je tko k šd fdv pa un na litostrojski, k je ful zaseden an?
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ ja kar dobiš dobiš. včasih imaš srečo in lahko izbiraš med nekaj domovi. res čisto odvisno od razpoložljivega prostora.
lahko pa potem daš takoj prošnjo za premestitev v določen ŠD in te prestavijo takoj ko se sprosti mesto. to je pa ponavadi kakšen mesec, mogoče 2, spet odvisno od navala.
je pa rožna zakon- mimogrede. če študiraš v lj moraš bit nujno v rožni. to je PRAVO ŠTUDENTSKO NASELJE. eno in edino v naši preljubi sloveniji in ne gre ga zamuditi.
lahko pa potem daš takoj prošnjo za premestitev v določen ŠD in te prestavijo takoj ko se sprosti mesto. to je pa ponavadi kakšen mesec, mogoče 2, spet odvisno od navala.
je pa rožna zakon- mimogrede. če študiraš v lj moraš bit nujno v rožni. to je PRAVO ŠTUDENTSKO NASELJE. eno in edino v naši preljubi sloveniji in ne gre ga zamuditi.
-
LiL*PrinceSS - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: ¤[MaRiBoR]¤
za oražna sa posebej prijave, kr ni javni štud. dom ampak zaseben, pač samo za medicince, tak da lah daš za oboje prijave..
pri oražnu je pač važn tvoj materialni status, pa prednost majo nezakonski otroci, ja pa dom zastonj.
jaz sem lani tut mislila dat vlogo za oražna sam sem si na koncu premislila pa sem zdaj lepo v litostroju kjer je tut čist super
drugač pa za oražna..malo se pozanimaj pri zdajšnih prebivalcih, mislim da majo celo nek forum kr kok majo moji sošolci izkušnje z bivanjem tak kot bruci..groza.. pač starejši se ful znašajo nad bruci in nekak nimaš mira nikol.. no to so izkušnje mojih sošolcev, najbolše pa da se sama probaš pozanimat je pa res da je lokacija svetovna kr bol v centru si skoraj težko
pri oražnu je pač važn tvoj materialni status, pa prednost majo nezakonski otroci, ja pa dom zastonj.
jaz sem lani tut mislila dat vlogo za oražna sam sem si na koncu premislila pa sem zdaj lepo v litostroju kjer je tut čist super
drugač pa za oražna..malo se pozanimaj pri zdajšnih prebivalcih, mislim da majo celo nek forum kr kok majo moji sošolci izkušnje z bivanjem tak kot bruci..groza.. pač starejši se ful znašajo nad bruci in nekak nimaš mira nikol.. no to so izkušnje mojih sošolcev, najbolše pa da se sama probaš pozanimat je pa res da je lokacija svetovna kr bol v centru si skoraj težko
To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
-
aderyn - Debatorica
LiL*PrinceSS, ravno zato sem vprašala - sem slišala glede tega z bruci in zdaj že resno premišljujem, če bi se sploh prijavla ali ne (če bom sprejeta, seveda). Ker nekateri pravijo, da je grozno, nekateri pa, da je super (še posebej, ko nisi več bruc). Sta pa samo dve temi odprti o tem, pa nič pametnega nisem izvedla.
Že tako mi bo težko v domu, ker sem navajena na mir in svojo sobo, ampak mogoče bi se splačalo potrpet eno leto kot bruc že zaradi lokacije in nizke cene
Že tako mi bo težko v domu, ker sem navajena na mir in svojo sobo, ampak mogoče bi se splačalo potrpet eno leto kot bruc že zaradi lokacije in nizke cene
-
aderyn - Debatorica
vprašanje - prošnjo za sprejem v dom moramo obvezno kupiti ali jo lahko sami sprintamo iz pdf-oblike ter pošljemo?
PDF - prošnja
PDF - prošnja
-
Pretty_pistol - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2007
Kaj veste, če se prošnjo lahko pošlje večim domovom al obvezno sam enmu? Pa kdaj izvemo. če smo sprejeti?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Sej v prošnjo ne napišeš samo en dom, ampak pač Študentski domovi v Ljubljani. Ko pa izveš, da si sprejeta greš v pisarno in tam izbiraš med prostimi domovi. Se pa konec septembra dobi pisma, koliko točk imaš in svojo kodo, da lahko potem na spletu spremljaš koliko se jih bo še vselilo pred tabo. To, da si sprejeta pa potem dobiš preko leta (ali na začetku, če imaš res veliko točk).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
jaz še trenutno nimam izpoljenih vseh pogojev za drugi letnik, izpite mam pa komaj po roku za oddajo prošnje za podaljšanje bivanje v študentskem domu. kaj naj tam pustim prazno in tam nekej pač napišem, da mam izpite kasneje? ker ne vem, kaj naj naredim ...
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov