študentski dom

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 27. Feb. 2009 20:42

red*cherry napisal/-a:Sm dala "pametovat" pod narekovaje, če nisi opazila...

Jap, opazila :)

Sicer te popolnoma razumem, čeprav mogoče ne izgleda ravno tako, ampak se tudi moraš zavedati, da nisi edina, ki se ji trenutno to dogaja in da se ni treba takoj znervirat za neko stvar, za katero sploh še nisi prepričana.

Praviš, da se nimaš kam dat, ko so luknje med predavanji... A nimaš nobene sošolke, s katero bi šla na pijačo, šla k njej domov, a ne moreš it u knjižnico, na računalnike...? Vedno se najde kaj za delat...

red*cherry napisal/-a:Bom v ponedeljek vprašala, če se mi bo kdo javu, ampak če mi bodo rekl, da je to res, da bom mogla čakat do poletja, ne vem kaj jim bom rekla...mislm, sploh ne morm vrjet... :roll:

Ja, če ti bojo rekli, da je res tako, pa mirno vprašaš, da kako to, da ponavadi tega ne obvestijo okoli študentom ki čakajo, da ne objavijo kaj na internet, da morajo razumet, da si študentje po prednostni listi organizirajo tudi celo leto študiranja in prevozov, stanovanj... Sej ne boš dosegla nič s tem, ampak si boš usaj olajšala dušo :wink:
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 27. Feb. 2009 20:48

MilkyWay napisal/-a:Praviš, da se nimaš kam dat, ko so luknje med predavanji... A nimaš nobene sošolke, s katero bi šla na pijačo, šla k njej domov, a ne moreš it u knjižnico, na računalnike...? Vedno se najde kaj za delat...

ma ja, valda, itak, sej grem tud na pijačo in vse to kar si naštela, pa sej to ni glih najbolj bedno, ampak na živce mi gre ta vožnja, no, ker pridem zvečer domov, in vem da morm zjutri spet v lj se furat...pač rada bi bla v lj, da grem za dve urci v študenta, pa mal v mesto, pa vse si je lažje organizirat, tud ker je večina mojih prjatlc v lj, jst pa se vozim domov :roll: pa lažje si je organizirat tud delo prek študenta, rada bi ostala kak vikend v lj,...pač bedno je vse skupi... še posebi, če dobiš na konc leta sobo, vse ta glavno zamudiš. :roll:
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 27. Feb. 2009 20:50

^^Ta glavno? A nisi šele začela študirat? Sej imaš še dosti let pred sabo...
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 27. Feb. 2009 20:54

MilkyWay napisal/-a:^^Ta glavno? A nisi šele začela študirat? Sej imaš še dosti let pred sabo...

ne, sem že v 2. polovici študija :wink: , pa lani zaradi določenih razlogov nism bla v lj...tko da to podaljševanje mi gre res na jetra...
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 27. Feb. 2009 20:56

^^Ajaaa...

No, kakorkoli že, povzetek je, da probi poklicat :wink: .
Na katerem mestu si pa zdaj na listi?
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 27. Feb. 2009 21:00

nekje pr 300. s tem, da je blo to 5.2. ...pred enim mescem, sploh se nč ne obnavlja ta lista... in tko mi je še težje vedt, kako "hitr" oz. počas gre to naprej...
*nikita*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *nikita* » 27. Feb. 2009 21:32

red*cherry napisal/-a:Aja še neki, a pa mogoče veš na katerem mestu je tvoja sošolka na prednostni listi pa kolk točk ma??
Fak, zdej mam čist pokvarjen dan... :(

Mi je žal, če maš zarad mene pokvarjen dan, ampak jaz sem ti povedla tisto, kar sem slišala. Glede na to, da niso inf iz prve roke (ampak iz druge :D ) me ne smeš prijet za besedo.

No mogoče imaš malce prednosti pred mojo sošolko (ki je mislim da na 500. mestu), tako da boš mogoče lahko prišla noter malo prej. Je pa res, da boš po mojem mnenju čakala še en lep čas. Drugače pa držim pesti, da ti bo uspelo čimprej!
Uporabniški avatar
roxeanne
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a roxeanne » 02. Mar. 2009 22:42

mene pa zanima če se da med šolskim letom prenest subvencijo iz študentskega doma na zasebnika.
iščem pa nisem nikjer zasledila...
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 16. Mar. 2009 9:25

^^ ma to popraviš sama, noben ne bo opazo. Jaz sem imela polito steno od enega vina, pa sem jo poblajhala z jupolom, pa na eni fešti so mi stol zlamali, pa sem ga zašvasat dala. Ka boš plačval to, itak tolko škode kot nam jo uturijo v položnice ko pjanci lamajo šajbe pa tak 3x preplačaš tiste male picajzlćke na steni :twisted:
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 28. Mar. 2009 23:33

OrangeLady napisal/-a:Hey!
mene pa zanima če katera (bla) v študentskem domu na kardeljevi ploščadi? kakšne so kaj sobe?kakšno je kaj tam življenje tam? pač nasplošno od tega študentskega doma

jaz živim na kardeljevi .. meni je super! nekaterim se zdijo apartmaji mali, kar seveda so, ampak se da preživet ... jaz sem zadovoljna.
v sobi sva dve, kopalnico in kuhinjo si delimo 4-je.

življenje tukaj ... vsake 3 tedne al 14 dni(ne vem točno), so v a bloku žurke. drugače se pa vsaj v našem bloku kr dogaja, pa ne sam žurke, ampak tudi kake delavnice.

je pa vse odvisno od posameznika - če misliš, da te bo nekdo zvlekel ven, da ga boš žurala z njimi al pa da boš šla v kako delavnico, se motiš. če si sam za akcijo se moreš sam udeležit, ljudje te samo povabijo, to pa je tudi to.

mam pa kr mir za učenje pa to ... zapreš okna in vrata in se ne sliši skoraj nič, razen, če je pač kdo v kuhni al pa so cimri bolj glasni ... ostalo pa ne =)
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 29. Mar. 2009 12:02

...
Zadnjič spremenil Lilah, dne 15. Sep. 2010 20:28, skupaj popravljeno 1 krat.
naja87
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a naja87 » 31. Mar. 2009 10:17

hej mene pa zanima kako je ko se hočeš izseliti... kako poteka postopek?
aja kako je s tistim če se do 15. v mesecu izseliš ali res plačaš samo polovico položnice?
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 31. Mar. 2009 11:46

buubbika napisal/-a:No, js sm dala prošnjo v sredo oz. sm jo poslala s slikcami vred, in danes me je ena taka fuuuul prijazna ženska (krn nism mogla vrjet!) klicala, da majo sobo v domu, kirga sm hotla, za tako ceno, ki sm jo navedla. Preselim se do torka! :flower:
Grem pa v FDV.

Kako prošnjo si to dala? oz kaj si to nardila :)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
anca_kk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anca_kk » 06. Apr. 2009 14:36

pozdravljene. imam eno prošnjo oz. vprašanje. ali se bo katera prihodnje - oktobra, novembra, decembra mogoče izselila iz študentskega doma na lentu? bila bi zelo hvaležna, če bi se dalo kaj zmenit. sicer še nisem v študentu, bom pa naslednje študijsko leto. ker sem od daleč in tudi dohodki doma niso nekaj visoki pričakujem, da bom hitro dobila sobo. ker imam zdravstvene težave s hrbtenico, bi želela na lent, saj je tam pokrito kopališče, če se ne motim.
no če je katera takšna, bi ji bila zelo hvaležna, če mi sporoči.
lep dan!
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Peterca18 » 06. Apr. 2009 17:08

buubbika napisal/-a:No, js sm dala prošnjo v sredo oz. sm jo poslala s slikcami vred, in danes me je ena taka fuuuul prijazna ženska (krn nism mogla vrjet!) klicala, da majo sobo v domu, kirga sm hotla, za tako ceno, ki sm jo navedla. Preselim se do torka! :flower:
Grem pa v FDV.

čestitam za FDV!! jaz sem tudi tam stanovala in je blo super ... nisem brala starih postov, mogoče si že napisala - kje si pa do zdaj stanovala?
Ko bom velika, bom Lara Croft.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov