študentski dom

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 23. Dec. 2008 14:20

*mala*, vem ja, sej zato sem pa lih napisala. Drgač pa se je tist nanašal na post od pik4p010nic4, ker je napisala za apartma, jaz pa nimam ravno želje bit v apartmaju.
pik4p010nic4 napisal/-a:Saj apartma pomeni (ponavadi) dve dvoposteljni sobi, ki imata skupno kuhnjo in kopalnico.

Tole vem, ampak sem jaz mislila dvoposteljno sobo (s sam dvema posteljama), ker apartma vem, da ma dve dvoposteljni sobi (lahko tudi več, odvisno).
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 23. Dec. 2008 19:48

^^ To pa ne vem, če je sploh. Zakaj pa lih sam 1 soba kopalnico in kuhinjo? Pol je bolš da greš v sobo za eno osebo.

Drgač pa, js sm bla vesela da sem apartma dobila, kaj šele da bi se pritoževala. Dokler nima cel štuk isto kuhinjo in kopalnico, pa sem kul.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
TOSHIBA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a TOSHIBA » 23. Dec. 2008 19:48

Jaz sem letos v privat stanovanju, drugo leto bi pa šla v študenta, da izkusim pravo študentsko življenje. :D

Koliko je možnosti, da bi dobila sobo skup s kolegico; tko da bi že prej dale prošnjo če smo lahko cimre?
Uporabniški avatar
andrejav88
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a andrejav88 » 23. Dec. 2008 20:15

Hm, mislim da moreš met kr mal sreče, da cela soba prosta oz. gresta obe ven od prej.
Uporabniški avatar
LiL*PrinceSS
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2006
Kraj: ¤[MaRiBoR]¤

Neprebrana objavaNapisal/-a LiL*PrinceSS » 24. Dec. 2008 18:03

TOSHIBA napisal/-a:Jaz sem letos v privat stanovanju, drugo leto bi pa šla v študenta, da izkusim pravo študentsko življenje. :D

Koliko je možnosti, da bi dobila sobo skup s kolegico; tko da bi že prej dale prošnjo če smo lahko cimre?

tak sma letos mi2 s kolegico probale naredit.. pa ni ratalo
problem je da verejtno ne bota enakočasno sprejeti še večji problem pa je v domu v katerega hočeš najti sobo kjer bi bili 2 postelji fraj.. to je možno samo v kakih tastarih domovih, kamor nihče noče, drugje pa bi mogla met hudo srečo da ti to rata :)
To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 24. Dec. 2008 19:15

*mala* napisal/-a:^^ To pa ne vem, če je sploh. Zakaj pa lih sam 1 soba kopalnico in kuhinjo? Pol je bolš da greš v sobo za eno osebo.

Jaz sem mela v mislih dvoposteljno sobo (da sva dve v sobi maksimalno), lastne kopalnice in kuhinje pa v tem primeru verjetno ni, ali pač? Tisto je sam pri apartmajih, kjer je več kot 2 postelji not, al se motim? Drgač pa ja... dokler si ne deli cel štuk kopalnice in kuhne, je vse ok. :D No, sej drgač bom vidla kje bom dobla... če ne v študentu, grem privat h komu.
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: Svet mojih sanj :)

Neprebrana objavaNapisal/-a FairyAngel » 24. Dec. 2008 22:15

V apartmaju sta ponavadi dve dvoposteljni sobi, skupna kuhinja ter kopalnica. Meni se zdi to še najboljše - tako si ne deliš vsega s celim nadstropjem ... Jaz sem zdaj v Mariboru v 7ki, tudi v apartmaju. Imamo 3 dvoposteljne sobe, kuhinjo, kopalnico in balkon, ki si ga delimo s sosedi.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 01. Jan. 2009 14:43

...
Zadnjič spremenil Lilah, dne 14. Nov. 2010 17:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Sundaysmile
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Sundaysmile » 10. Jan. 2009 13:36

živjo:D
jst mam dve vprašanji...če slučajno kera ve...
ammm..prvo me zanima, kolk časa približno je treba čakat, če napišeš prošnjo za premestitev izven selitvenih rokov(z dobrimi razlogi)
in še....če pri tebi prespi fant, ki ej tud u študentu(sam u enmu drugmu) ga je treba prjavt al ne? eni pravjo tko drugi tko...na spletni strani štud domov sicer piše nekaj kar jaz razumem kot da ga ni treba sam zej sm čist zmedena k eni govorijo tko drugi pa tko:/
uglavnem...hvala za odgovore;)
lp
Uporabniški avatar
andrejav88
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a andrejav88 » 10. Jan. 2009 20:39

Moreš ga prijavit.
Uporabniški avatar
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objavaNapisal/-a keya » 10. Jan. 2009 21:30

^^ od kje ti to? :?

Mislim kulk je meni znano, ga ne rabiš prijavit.. če je fant tudi v študentskem domu (samo pač da sta oba v ŠD v Lj), da ni potrebno..

Poglej v pravilnik.. mislim da piše, da če ima prenočevalec tudi sklenjeno pogodbo s študentskimi domovi v Ljubljani, da ga ni potrebno prijaviti! ;) vsaj upam :D

Glede preselitev ti pa žal ne znam pomagat :)
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Peterca18 » 10. Jan. 2009 21:41

V pravilniku piše, da če ima tvoj obiskovalec sklenjeno pogodbo z Zavodom (se pravi, da je stanovalec katerega koli študentskega doma), ga ni treba prijaviti. Kar je tudi logično, on itak ima pravico do bivanja v študentskem domu, problematični so tisti obiskovalci, ki nimajo pravice do bivanja v študentskem domu (take moraš prijavit). V lj ziher vem da je tako, za drugje ne vem.

Če napišeš prošnjo z utemeljenim razlogom, te bojo takoj ko dobijo tvojo prošnjo povabili na razgovor oz. da se prideš zmenit, kam te bojo dali. Vsaj pri meni je to bilo tako in sem se selila že čez 3 dni.

Aja, pa glede apartmajev ... saj v apartmaju sta 2 osebi v eni sobi. Ker so itak skoraj vse sobe v študentskih domovih 2-posteljne (s tem da v apartmajih je prednost ta, da si ponavadi deliš kopalnico in kuhinjo še s tremi osebami). 3-posteljne sobe so v lj edino na poljanski (stari študent), ponekod pa maš tudi enopostelje (ampak nemogoče dobit).
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
andrejav88
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a andrejav88 » 10. Jan. 2009 21:45

mi smo mel kontrolo novembra: pa sta tko prišla 2 ko izvajata kontrolo in sta imela seznam bivajočih v našem štud. domu+ tiste ko so prijavleni bli prenočevalci. Tako da ne vem zdaj kak bojo oni vedli če je tvoj fant iz drugega štud. doma, pa pride kontrola, pa majo seznam sam z bivajočimi v tvojem štud. domu? :?
papaya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a papaya » 11. Jan. 2009 15:34

Ni ti ga treba prijavit :wink:
A kako bodo vedli? Poberejo podatke in kasneje preverijo v registru? No big deal :)
lupita89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lupita89 » 11. Jan. 2009 16:43

Oila! Jst sm pa na prednosti listi in najbi se vselila do 31. marca. Zanima me, čeveste mogoče, kateri študentski domovi v lj so bolj mirni? Slišala sem, da je dom na Poljanski 59, pa nekaj tihih domov v rožni, sam nevem kateri so to...

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov