študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^Uporabni obrazci s strani Študentskih domov- zadnji je za prenočevalca.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Mene tudi zanima za te domove... grem na FU, pa me zanima kako je s študentskimi domovi v bližini. A so na razpolago sami apartmaji ali so tudi sobe za 1 ali 2 osebi? Pa kje si lahko preberem koliko stane posamezna soba oz. apartma (ter za koliko oseb so)?
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
^^ okoli FU imaš 5 domov v neposredni bližini ... 4 domovi so na Kardeljevi, en je pa dom FDV ...
za dom FDV dvomim, da ga boš takoj dobila, ker je res kr zaseden ... so pa tu sami apartmaji ...
o.t.: dobrodošla na FU! če boš hotela, se boš lahko mela suuuuuuper!
za dom FDV dvomim, da ga boš takoj dobila, ker je res kr zaseden ... so pa tu sami apartmaji ...
o.t.: dobrodošla na FU! če boš hotela, se boš lahko mela suuuuuuper!
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
*mala* - Cosmopsiho
Tukaj imaš cene vseh domov. Večinoma tud piše kakšna soba je. So pa večinoma apartmaji 2+2, drugje pa piše drugač.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Za FDV vem ja, da so ful zasedeni, sam če so v tem sami apartmaji pol grem v kakšen drug dom v bližini, ker mam bolj željo bit v dvoposteljni sobi ali pa garsonjeri.
- pik4p010nic4
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 6. 2005
Saj apartma pomeni (ponavadi) dve dvoposteljni sobi, ki imata skupno kuhnjo in kopalnico.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Tamala_mrha napisal/-a:Za FDV vem ja, da so ful zasedeni, sam če so v tem sami apartmaji pol grem v kakšen drug dom v bližini, ker mam bolj željo bit v dvoposteljni sobi ali pa garsonjeri.
garsonjeri?
v študencu?
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
@ pik4p010nic4 Ja sej, jaz pa hočem bit v dvoposteljni sobi (da sva sam dve osebi).
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 22. Dec. 2008 22:31, skupaj popravljeno 3 krat.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
floribunda napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:Za FDV vem ja, da so ful zasedeni, sam če so v tem sami apartmaji pol grem v kakšen drug dom v bližini, ker mam bolj željo bit v dvoposteljni sobi ali pa garsonjeri.
garsonjeri?
v študencu?
Tako piše na eni strani ŠD.
- floribunda
- Cosmopsiho
booo...k to pa res še nisem slišala. edino tisti v domu za mamice so bolj v luksuzu, drugače pa res nisem še nobenga spoznala, ki bi mel svojo garsonjero v studencu.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Zdaj sem šele vidla, da je tistih 6 garsonjer namenjenih gostujočim profesorjem in drugim gostom. Ehh...
- floribunda
- Cosmopsiho
se mi je zdelo ja, da je to nek neobičajen luksuz. država nam zih ne bi garsonjer privoščla.
-
*mala* - Cosmopsiho
Tamala_mrha napisal/-a:@ pik4p010nic4 Ja sej, jaz pa hočem bit v dvoposteljni sobi (da sva sam dve osebi).
Sej so vse sobe za 2 osebi (ali 1).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov