študentski dom

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ana__
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ana__ » 23. Okt. 2008 16:12

mene pa zanima koliko let pripada študentski dom študentom, ki smo bolonjci (3+2). ker po starem si bil lahko v domu 5 let. A je zdaj isto al kako drugač?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 24. Okt. 2008 0:40

a se katera izseli iz kardeljeve?sama se javim, ker sem imela željo iti tja ampak je bilo zasedeno.punce, lepo lepo lepo se priporočam :)
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 24. Okt. 2008 2:50

emanuela napisal/-a:a se katera izseli iz kardeljeve?sama se javim, ker sem imela željo iti tja ampak je bilo zasedeno.punce, lepo lepo lepo se priporočam :)

če ti bo uspelo najdit katero ... vsaka ti čast ...

sama sem za kolegico vprašala vsakogar, ki pozna koga iz kardeljeve, ali dela tu ... še predsednico našega bloka sem obremenjevala s tem ... ampak ni ljudi ....

selili so se septembra, zaj je pa konec ... žal ...
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
bovha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bovha » 24. Okt. 2008 11:58

crnolaska napisal/-a:kak je to s preverjanjem inšpekcije...po katerih domovih v lj sploh preverjajo? js poznam eno k njen tip prespi pri njej najmanj 2krat na teden, pa ga nikol ne prijavi, niti inšpekcije še ni blo nikol...je pa v domu FDV.

ja se pač šverca...saj kontrole tak ni vsak teden ali vsak mesec... pač reskira in se šverca...so what, ne vem zakaj enim gre to v nos... tak, da nobenga ne mot pomoje... saj ne razgraja ali karkoli...ali pač??
kravzlbavc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 10. 2006
Kraj: kingdom far far away

Neprebrana objavaNapisal/-a kravzlbavc » 25. Okt. 2008 12:05

rachka_ napisal/-a:
kravzlbavc napisal/-a:govorim za mb ;) včasih tud ob 8h hahaha

ta mi je malo nelogična.. kaj pa če se tebi začne fax ob 7ih in greš tja, predavanje odpade in povabiš cimro k sebi domov na čaj? total nelogično.. ob 8ih zjutraj je za nekatere že prav dan!
koliko sem za ljubljano slišala pridejo ponavadi nekje po tretji uri zjutraj.

me pa zanima kajse zgodi, če v domu ni nobenga dežurnega al pa varnostnika, ko hočeš ti koga prijavit? recimo poleti (pa tudi zdaj dostikrat) sploh nikjer ni nikogar po cele dneve..v našem domu itak nimamo varnostnika, dežura tudi nihče skor ne in sem zadnjič hotla tipa prijavit pa ni blo nikjer nikogar..dežurna loža, kjer bi lahko prišla do listka, pa je bla zaklenjena. kaj pa če bi prišla takrat inšpekcija?!

pa zanima me nasploh proces prijavljanja, ker vedno ko sem koga prijavla sem dobla od dežurnega samo nek listek, ki sem ga mogla sama izpolnit.. nikjer ni blo zabeleženo pa nič. potemtakem si lahko vzamem 100 listkov in vsako noč izpolnim enga..saj nihče nebi vedel.

sicer do zdaj nisem mela ful navade prijavljat obiskovalce, vendar bom v prihodnje bolj previdna..nočem riskirat :)

sej to je finta,da ni logično..
sam ponavadi hodijo okrog če je prejšni dan čaga al pa glasno, in pol pridejo preverit če je vse ok pa pospravljeno,in pol utrujajo :? tak da če pr men kdo spi pa pridejo tak čas,bi se skregala z njimi da itak lah mam obiske takrat... da pa mi kdo ob 3h al pa 4h zjutraj pride utrujat kot kontrola ga pa pošljem v 3.pm če spim slučajno :evil: bolše da ne...razen če bi meli še zabavo in bi prišli zato..

drugač pa se strinjam z bovho,pa kaj če prespijo tam, kaj nas to briga,dokler nam ne delajo škode.. :roll: itak plačuješ za sobo,in če lah imaš not računalnik lahk maš tud fanta :razz: kontrole so pa res zelooo redko;)
Uporabniški avatar
crnolaska
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 8. 2007
Kraj: Dolenska

Neprebrana objavaNapisal/-a crnolaska » 27. Okt. 2008 16:05

a kdo ve kej več o tem, da baje tle na kardeljevi v študentih razhajajo garje....
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 27. Okt. 2008 16:18

ja ... jaz sem to zvedla včeraj, ko sem prišla sem in vstopim v sobo .. ŠOK ... kr ni blo moje posteljnine ... grem po hodniku in vidim sosedo, ki vstopi v sobo in tudi kr obstane ... pri njej pa ni blo nwm česa ne ...

v glavnem ...ja, napisali so, da bi naj razhajale garje in stenice ... ampak, ko prebereš na onih listih, kakšne so reakcije, prisežem, da me je kr vse začelo srbet ... :?

a ve mogoče katera, kaj naj naredimo glede naslednjega primera- kolegica je zaj našla eno, ki gre ven iz študenta, poslala je prošnjo, če se lahko preseli izven selitvenih rokov, katero so ji pa žal zavrnili ... vendar njej so rekli ob vselitvi, da če najde nekoga, ki se bo preselil, da naj pride z njim dol in bojo skušali rešti problem ... takrat je pač bla ena prijazna teta ... zaj so ji pa zavrnili prošnjo ... in smo v dilemi: ali naj gre poleg nje v rožno in se še tam poskuša zmenit al naj pač ne naredi ničesar in poskuša v selitvenem obdobju?

hvala za vaše komentarje!
"yes, I do. . . me"
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 27. Okt. 2008 16:44

crnolaska napisal/-a:a kdo ve kej več o tem, da baje tle na kardeljevi v študentih razhajajo garje....

jebemu mater, jst sm tudi to čula.
in da so vse pobrali.
jutri grem gor pogledat.
me tako zanima kdo je to prinesu. sigurno kšni erasmusi.
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 27. Okt. 2008 17:12

^^ no, to zaj glih ne smemo obsojat, da so oni bli ...

kak sploh pride do tega? :?

kaj vse naj bi pobrali?
"yes, I do. . . me"
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 27. Okt. 2008 17:33

Par let nazaj so se moji znanci vsi nalezli od enega dekleta garij.
Drugače pa do tega lahko pride tudi samo z dotikom...tako da ni nujno da si zdaj bad boy ali bad girl, da jih fašeš.
Tudi mene je vse začelo srbeti, ko so mi povedali kaj to pomeni in kako se prenaša(podzavestno)...pač dobiš male hrastice po telesu in ko se praskaš gredo baje pod noht in ko se spet drugje popraskaš tako preneseš zadevšno.
Tako da se zažrejo baje tudi v posteljnino in obleke...pač umivati si roke še bolj pogosto in skrbeti za čistočo.
Od kje pridejo pa pojma nimam... :nixweiss:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 27. Okt. 2008 19:09

ok .. vzamem nazaj, da ne smemo erazmus študentov krivit ... :)

poročanje cimra: v c blok naj bi to prinesli študenti in potem so pač preventivno razkuževali to vsepovsod ...

ampak baje je blo to kr malo grozno v petek, za tiste, ki so bili tu ... cimer je reku, da so kr vletele not v sobo, z maskami na obrazu in pač razkuževale ... sploh niso nič potrkale pa nič ...
"yes, I do. . . me"
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 27. Okt. 2008 20:06

Obup. Dobro da sem za vikend odnesla svojo posteljnino domov.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 28. Okt. 2008 12:40

Zj so za -bežigradom v študentih garje
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Peterca18 » 28. Okt. 2008 15:39

Jaz sem tudi danes na netu prebrala za te garje :?

Tudi jaz ne bom kar na slepo krivila erazmus študentov, čeprav v članku omenjajo, da bi to lahko bila možnost, ampak samo btw bi dodala, da mogoče vseeno niso tako nedolžni. Sem mela cimro, ki je bila na izmenjavi (pa ne kje iz dežel v razvoju, ampak iz Nemčije) in je imela tako slabe higienske navade, da se mi je kar gnusila. Posteljnine ni menjala po 2 meseca, ves čas je hodila v istih cunjah okrog (ne pretiravam, nosila je eno jopo za doma in eno za ven, skoraj nemogoče je, da bi to lahko kdaj srečalo pralni stroj), lase si je umila na 14 dni (in pol pozimi šla z mokrimi lasmi na balkon), da sploh ne govorimo o tem, da ni znala spucat za sabo.
:steinigung:
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 28. Okt. 2008 16:30

novinarji nas oblegajo :steinigung:

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov