študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
kolk jaz vem, je prvi rok za preseljevanje novembra ... tak so rekli moji kolegici ... ostalega ti pa žal ne mrem povedati .... kaj pa če pokličeš in vprašaš?
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
- *nikita*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2007
crnolaska napisal/-a:evo js sm dobila na kardeljevi....pa nimam še cimre...je še vse prazno
čestitam in kako zgleda na kardeljevi? sem slišala, da je starejša oprema in da je malo manjši apartma. je res?
a smem vprašat, kolk točk si približno imela? tolk da vem kje so približno z pošiljanjem papirčkov + da si lahko zračunam kdaj bom prišla na vrsto. ker prednosti seznam se obnavlja le enkrat tedensko.
-
crnolaska - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 8. 2007
- Kraj: Dolenska
*nikita* js sm bla začasno izseljena, pa sm se zdj vselila nazaj in so me sem dali...ma men ni kaj preveč všeč...zdj sam čakam , kake cimre bom kj mela..če ne bojo vredu, grem ven..k mi res ni tle všeč...sm bla prej v FDV-ju...tam je pa blo lepo..takoj bi šla tam nazaj..sm kaj, k ni nč prosto
- m;a;Ł;a
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 6. 2008
crnolaska napisal/-a:*nikita* js sm bla začasno izseljena, pa sm se zdj vselila nazaj in so me sem dali...ma men ni kaj preveč všeč...zdj sam čakam , kake cimre bom kj mela..če ne bojo vredu, grem ven..k mi res ni tle všeč...sm bla prej v FDV-ju...tam je pa blo lepo..takoj bi šla tam nazaj..sm kaj, k ni nč prosto
uf zakaj pa si mogla iz FDV-ja it ven?
-
Slatkica - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 11. 2006
Končno sem dobila poziv za selitev! V 5ek se moram zglasit tam pa sem optimistična, da bom lahko izbirala. Zanima me, če priporočate kak dom?
Odločam se med FDV (ki je kar daleč, ker sem iz FF, itaq večni optimist, da bo na voljo ) in pa Rožno 2-ka. V FDV-ju sem že bila, od 2-ke pa nisem nikjer našla slik. Če ima slučajno katera kaj za posredovat? Oz. me še malo informirat o ostalih domovih z Rožne.
Odločam se med FDV (ki je kar daleč, ker sem iz FF, itaq večni optimist, da bo na voljo ) in pa Rožno 2-ka. V FDV-ju sem že bila, od 2-ke pa nisem nikjer našla slik. Če ima slučajno katera kaj za posredovat? Oz. me še malo informirat o ostalih domovih z Rožne.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
2-ka je prenovljen blok (l.2002) in je super. Je tihi dom, se pravi da ni notr nobenih žurk in maš mir, če pa želiš žur, pa greš samo ven. Je pa se mi zdi tud najdražji kar se tiče Rožne...prbližn 80 eur...
- _madison_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2008
mi lahko kira pove, kaj je treba nest s sabo v pisarne, ko greš po ključ (pol ko dobiš pismo, da si na vrsti za študentski dom)? in kako je s tisto izjavo, ki jo more porok potrdit na upravni enoti? moram bit tud jst zdraven al gre lahko samo oče? bi rada vedla, da mi ne bo treba med tednom domov se vozit, da bi papirje uredila.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Ja pa sej to vse na tistih listih piše, k so ti jh poslal, kaj morš prnest sabo.
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
^^ sam oče lahko gre ... jaz sem sprva misla it sama, pa je le šla mami poleg, ker je mogla pokazat osebni dokument, da je to ona ... sej ti na pozivu za vselitev piše, kaj vse rabiš met poleg ...
osebno izkaznico in dve fotografiji, pa vse ostale liste, ki jih dobiš od študenta
osebno izkaznico in dve fotografiji, pa vse ostale liste, ki jih dobiš od študenta
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov