študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1553 prispevkov
• Stran 2 od 104
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 104
Naslednja
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
vsi mamo namen tja it. sem se težko not pride. moja sestra je za v dom čakala 3 leta skup pa je dobila pol. plačuje 13000+1500 za net na mesec in ma res veliko sobo, v apartmaju so 3 sobe, wc kopalnica in vse je tko lepo, nč kej staro, razbito. res je zadovoljna.
- tinna19
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 7. 2005
- Kraj: krško
za tekoče leto se prijaviš do 10. avgusta (približno - vsaj letos je bilo tako)
kako prideš notri je odvisno od samih točk, ki jih zbereš (razdalja, zdravstvene težave....itd.)
nekdo čaka več mesecev, nekdo pride takoj notri - veliko je tega kolikor se pač znajdeš in ustrezno napišeš (mnogi močno pretiravajo - vendar jim to potem tudi pomaga)
kako prideš notri je odvisno od samih točk, ki jih zbereš (razdalja, zdravstvene težave....itd.)
nekdo čaka več mesecev, nekdo pride takoj notri - veliko je tega kolikor se pač znajdeš in ustrezno napišeš (mnogi močno pretiravajo - vendar jim to potem tudi pomaga)
- tinna19
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 7. 2005
- Kraj: krško
že, vendar, če poznaš zdravnika v večini primerov to ni problem. poznam ljudi, ki so prišli notri, pa niso imeli dejanskih težav - potrdilo zdravnika se pa ne spravjo ravno spodbijat.
v SŠ sm mela tudi jaz potrdilo za opravičilo od telovadbe (ker je bila popoldne - 2 uri po koncu pouka - in se mi ni dalo čakat), pa sem bila vsa leta aktivna športnica v klubu - na prof. nivoju. pač
v SŠ sm mela tudi jaz potrdilo za opravičilo od telovadbe (ker je bila popoldne - 2 uri po koncu pouka - in se mi ni dalo čakat), pa sem bila vsa leta aktivna športnica v klubu - na prof. nivoju. pač
- la rožica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2005
- Kraj: wonderland
mene tud nekej znima..
moj fant je dobil odločbo za u dom že oktobra ampak je takrat ni izkoristil. sedaj pa sem dobila odločbo jst..tko d grem pač u dom-mislite da je mogoče, da bi tudi njega sprejeli "za nazaj"?
in potem naprej..je mogoče da bi bila skpaj v sobi? (ok..to je že kompliciranje )
moj fant je dobil odločbo za u dom že oktobra ampak je takrat ni izkoristil. sedaj pa sem dobila odločbo jst..tko d grem pač u dom-mislite da je mogoče, da bi tudi njega sprejeli "za nazaj"?
in potem naprej..je mogoče da bi bila skpaj v sobi? (ok..to je že kompliciranje )
..grešiti je človeško, občutek pa je božanski..
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Ajej, ta je pa močna, nisem še slišala, da kdo ne bi izkoristil odločbe za v dom, če s tem misliš, da se ni niti zglasil v sprejemni pisarni in se uradno tam prijavil, vzel ključe in to??
Pa saj potem itak ni treba, da si tam, sam to bi pa pomoje moral narest, ker je na njegovo mesto verjetno po preteku tistih nekaj dni, ko ga ni bilo tja, prišel naslednji s seznama...
Pa saj potem itak ni treba, da si tam, sam to bi pa pomoje moral narest, ker je na njegovo mesto verjetno po preteku tistih nekaj dni, ko ga ni bilo tja, prišel naslednji s seznama...
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Njega zdaj več mislim da ne bi sprejeli v dom, ker se ni takrat tam javo oz. je ni sprejel ko bi mogel.
Drugače pa je možno, da sta skupaj v sobi seveda če bi fant takrat izkoristil... sam bi mogla prošnjo napisat al tam pač povedat, da hočeta bit skupaj... pa pol bi mogla nekaj še podpisat, da se kao oba strinjata da bosta v isti sobi (ker sta pač fant pa dekle)... tako je bilo nam povedano tam.
Drugače pa je možno, da sta skupaj v sobi seveda če bi fant takrat izkoristil... sam bi mogla prošnjo napisat al tam pač povedat, da hočeta bit skupaj... pa pol bi mogla nekaj še podpisat, da se kao oba strinjata da bosta v isti sobi (ker sta pač fant pa dekle)... tako je bilo nam povedano tam.
Yada, yada, yada...
- Sae
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 9. 2005
uf ni izkoristu odločbe.. ka pa je naredu, pač ni šel tisti dan al je spremenil v subvencijo?
pomoje "za nazaj" ni šanse, da ga sprejmejo, ker npr. da ne obvestiš, da se ne boš vselil, je dost neodgovorno. za subvencijo sm pa zihr, da je ne morš spremenit nazaj v štud.dom. tak da na naslednjem razpisu, sam kaj veš, če recimo jih ni obvestil, majo kje to zapisan in ma kake črne pike... tud za to sm že slišala od nekoga. sam ne vem, če je res.
drugače naj se pa pozanima kar v pisarni za štud.domove. lahk tud mail pošlje, tak je še lažje.
pomoje "za nazaj" ni šanse, da ga sprejmejo, ker npr. da ne obvestiš, da se ne boš vselil, je dost neodgovorno. za subvencijo sm pa zihr, da je ne morš spremenit nazaj v štud.dom. tak da na naslednjem razpisu, sam kaj veš, če recimo jih ni obvestil, majo kje to zapisan in ma kake črne pike... tud za to sm že slišala od nekoga. sam ne vem, če je res.
drugače naj se pa pozanima kar v pisarni za štud.domove. lahk tud mail pošlje, tak je še lažje.
"A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort" - Herm Albrite
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
js bi tud bla z mojim v študentu. samo verjetno bo imel doma prevelik dohodek pa ne bo sprejet se da kaj naredit glede tega?
pa kolk sob je v apartmaju oz. se lahko napiše s kom želiš stanovat?
pa kolk sob je v apartmaju oz. se lahko napiše s kom želiš stanovat?
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
- la rožica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2005
- Kraj: wonderland
on je takrat odločbo za študentski spremenil v subvencijo.. tko da ubistvu zdej bi jo mogu nekako "spremenit nazaj".. a je to možno?
pa glede na to da so študentski dokaj polni..je vrjetno bol težko da bi bla ena soba cela prazna in da bi kr pršla skupi vanjo...kolk časa prbližno morš potem čakat da te iz enga doma v druzga premestijo al pa iz sobe v sobo-da nsi pol s tistim k hočeš pač?
pa glede na to da so študentski dokaj polni..je vrjetno bol težko da bi bla ena soba cela prazna in da bi kr pršla skupi vanjo...kolk časa prbližno morš potem čakat da te iz enga doma v druzga premestijo al pa iz sobe v sobo-da nsi pol s tistim k hočeš pač?
..grešiti je človeško, občutek pa je božanski..
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Lahko najdeš nekoga, ki je pripravljen menjati s tabo.
Ali pa če imaš srečo, kot sem jo imela jaz, da je bila moja cimra že skoraj na koncu študija in ko se je izselila, je moja prijateljica dala prošnjo, da se preseli k meni iz druge sobe in so ji potem tudi odobrili.
Ali pa če imaš srečo, kot sem jo imela jaz, da je bila moja cimra že skoraj na koncu študija in ko se je izselila, je moja prijateljica dala prošnjo, da se preseli k meni iz druge sobe in so ji potem tudi odobrili.
- Sae
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 9. 2005
la rožica napisal/-a:on je takrat odločbo za študentski spremenil v subvencijo.. tko da ubistvu zdej bi jo mogu nekako "spremenit nazaj".. a je to možno?
kokr jst vem lahko iz študentskega doma spremeniš v subvencijo, a nazaj ni šanse, ker si se odpovedal pravici do bivanja v štud.domu. do naslednjega razpisa seveda.
dj jim pošlji mail z vprašanji. studentski.domovi@siol.net
"A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort" - Herm Albrite
Prvi neprebran prispevek • 1553 prispevkov
• Stran 2 od 104
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 104
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov