študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- anathescorpio
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2010
Hei.
Mene pa zanima, če kdo ve, kako zgledajo domovi na Rimski?
Hvala.
Mene pa zanima, če kdo ve, kako zgledajo domovi na Rimski?
Hvala.
-
LeillaLee - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 8. 2009
Najprej se pozanimaj, če živiš pri zasebniku, da pri njemu lahko uveljavljaš subvencijo...ker vsi tega ne nudijo. Za študentske domove pa lahko uveljaviš kjerkoli.
Možnosti so, če oddaš prošnjo za subvencijo, možnosti se pa povečajo, če je v družini malo dohodkov in če je več otrok v šoli (oš, sš ali faks).
Upam, da sem ti malo pomagala.
Možnosti so, če oddaš prošnjo za subvencijo, možnosti se pa povečajo, če je v družini malo dohodkov in če je več otrok v šoli (oš, sš ali faks).
Upam, da sem ti malo pomagala.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Mogoče kdo ve kako je s preselitvijo v samsko sobo, ko si že v študentu? Baje moraš prošnjo napisat ... ampak kaj sploh zajameš v prošnji? Moraš iti osebno tja težit? Kolko časa se sploh čaka na sobo (šla bi v FDV dom)?
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
g00fy_qa napisal/-a:Mogoče kdo ve kako je s preselitvijo v samsko sobo, ko si že v študentu? Baje moraš prošnjo napisat ... ampak kaj sploh zajameš v prošnji? Moraš iti osebno tja težit? Kolko časa se sploh čaka na sobo (šla bi v FDV dom)?
Kolikor js vem, je treba za samsko sobo oddat prošnjo, v kateri napišeš razlog, zakaj hočeš it v samsko. Pa vem, da majo veliko prednost podiplomci, absolventi in študenti, ki majo zdravstvene težave. Druga pot je pa, če maš veze
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
V rožni dolini obstaja nkaj blokov, ki se jim reče '' Tihi bloki''....tam noter študentje nimajo žurk, obiski čez noč niso dovoljeni, tišina po 23h zvečer pa take fore....mogoče kaj takega obstaja tudi za Bežigradom. čeprav, jaz ti takega lih ne priporočam, ker potem ne boš mela nič od študentskega lajfa
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jaz stanujem v ti. tihem bloku pa ni tako hudo kot ste napisale Ne hodi se ob 23h spat, obiski so dovoljeni, jaz ne vidim neke velike razlike med navadnimi in tihimi bloki. Namenjeni so vsem študentom (ne samo absolventom in podiplomcem), čakaš pa približno en mesec. Jaz imam pač res veliko dela za faks in mi ustreza, da ni res vsak dan žur na hodniku. Žurat pa itak grem v sosednje bloke.
Za Bežigradom je najbolj urejen blok FDV, tudi mir maš, se pa moraš dat na čakalno listo.
Za Bežigradom je najbolj urejen blok FDV, tudi mir maš, se pa moraš dat na čakalno listo.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
jaz sem enkrat v 1. letniku hotela zamenjat sobo znotraj doma in sem našla preko oglasa tud eno punco iz kardeljeve, ko je hotla zamenjat sobo. pa sem jo vprašala, zakaj bi menjala? pa mi je rekla, da se je pač vselila, in da so se s cimro razumele, si celo pomagale pri učenju, potem ko ji je pa razlagala od svojega tipa, sta ugotovile, da je njena cimra bivša od njenega tipa da od več kot 1000 postelj dobiš glih tisto zraven bivše od tvojega tipa, je pa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov