študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ enka: pritličje- sobe, 1. nad.- sobe (erazmusi), 3. in 4. nad.- samske sobe.
ta punca, glede na to, da gre prvič v štud. dom, ne bo dobila samske sobe. in ne. spodaj niso apartnaji. je pa novo, to je vse.
ta punca, glede na to, da gre prvič v štud. dom, ne bo dobila samske sobe. in ne. spodaj niso apartnaji. je pa novo, to je vse.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Veron|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2009
mene pa zanima, če je še katera te dni dobila odločbo za vselitev domov? jaz sem jo dobila danes in ful ne vem kaj pričakovati, kam me bojo dali.. upam da bo še kaj izbire, ker edino kar ne bi prenesla je to, da me dajo v Akademski kolegij.. ker mi ni blo všeč tam, oprema je res preveč dotrajana..
The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
-
Veron|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2009
Tinaaa napisal/-a:jst sm prejšn tedn...pa sm mela na izbiro: Akademski kolegij...stara poljanska...pa litostroj
in kam si šla?
ve katera kako je kaj na poljanski?
The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
Veron|ka napisal/-a:Tinaaa napisal/-a:jst sm prejšn tedn...pa sm mela na izbiro: Akademski kolegij...stara poljanska...pa litostroj
in kam si šla?
ve katera kako je kaj na poljanski?
stara poljanska - ce je to tisto pri zdravstveni fakulteti je grozno! ze od zunaj.
-
LiL*PrinceSS - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: ¤[MaRiBoR]¤
stara poljanska je podn, sem bla tam pol leta in res nima interneta.. nevem kak to sploh pustijo kr kak te naj študiraš brez interneta?!
no, jaz sem se pol preselila v litostoj in je super. sicer lokacija ni najbolša, so pa apartmaji in je miljonkrat bolše tak da če ti ostane litostroj in stara poljanska na izbiro vzemi litostroj
Tinaaa, v kerem apartmaju pa si? mogoče sma sosedi
no, jaz sem se pol preselila v litostoj in je super. sicer lokacija ni najbolša, so pa apartmaji in je miljonkrat bolše tak da če ti ostane litostroj in stara poljanska na izbiro vzemi litostroj
Tinaaa, v kerem apartmaju pa si? mogoče sma sosedi
To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
In kaj če imaš ti izrecno željo iti v točno določeno naselje domov (npr. Kardeljeva)? Meni urnik dopušča vsakodnevno 45min trajajočo vožnjo z avtomobilom, in se mi zdi bedno da bi bila na drugem koncu ljubljane in za pot do faxa porabila prav tako 45min. Raje svoje mesto odstopim nekomu ki dom nujno potrebuje in se sama ta čas raje vozim domov.
Mislite da se da kaj takega zmenit?
Mislite da se da kaj takega zmenit?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov