študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Aja potem pa ne vem kako je s tem...moja sestra dela magisterij pa hodi izredno, ker na njihovem faxu sploh ni rednega, pa tudi za nekatere druge sem slišala, da so samo izredni.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
na EF je tudi magisterij redno - bolonjc pač. in tudi mene zanima, kaj potem, če si že izkoristil 5 let doma, pa pol vpišeš magisterij, in še nisi star 26, a ti ne pripada dom še naprej??
-
jenny00 - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 3. 2009
mene pa zanima kako je s položnco?
začetk oktobra sm se prvič uselila in ko sm tm podpisala pogodbo mi j rekla de bom taprvič dva obroka na enkrat plačala..
ampak js še nism dobila nobene položnce...a j to na dom(domači naslov) dobim al tm spodi u študenci??
a kdo ve kko je s tem?
začetk oktobra sm se prvič uselila in ko sm tm podpisala pogodbo mi j rekla de bom taprvič dva obroka na enkrat plačala..
ampak js še nism dobila nobene položnce...a j to na dom(domači naslov) dobim al tm spodi u študenci??
a kdo ve kko je s tem?
Let me hold you
For the last time
It's the last chance to feel again
But you broke me
Now I can't feel anything
For the last time
It's the last chance to feel again
But you broke me
Now I can't feel anything
-
Poker_face - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 3. 2009
verjamem, da nisem prva ki to sprašujem,
ampak je dosti prispevkov in se nič ne znajdem...
torej
zanimajo me vaše izkušnje z življenjem "na črno" v študentu...
kolikokrat na leto naj bi prihajala inšpekcija, kam najpogosteje in v katerem delu leta?
vem, da v nekaterih domovih ni bila že dolgo, o nekaterih pa sem slišala čudne zgodbe..
je katero inšpekcija že izselila?
spite mirno, čeprav ste v ilegali?
thx za odg.
ampak je dosti prispevkov in se nič ne znajdem...
torej
zanimajo me vaše izkušnje z življenjem "na črno" v študentu...
kolikokrat na leto naj bi prihajala inšpekcija, kam najpogosteje in v katerem delu leta?
vem, da v nekaterih domovih ni bila že dolgo, o nekaterih pa sem slišala čudne zgodbe..
je katero inšpekcija že izselila?
spite mirno, čeprav ste v ilegali?
thx za odg.
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
^^ Tako bom rekla. Na črno seveda ni prav, ampak ne bom moralizirala. Jaz stanujem v študentu že 3 leta in še nisem doživela kontrole, sem pa slišala, da je v tem času bila kontrola ene 4x. V tem času sem 3 mesece oddajala odločbo (nekdo je bil namesto mene na črno) in sva se s tisto punco natančno dogovorili kako in kaj in ona ni imela nič slabega občutka (ker je že prej živela na črno), jaz pa tudi ne, ker menda itak predstavnik doma izve prej, da bo kontrola in lahko obvesti "črnce", če se dogovorijo z njim.
Včasih tudi na črno prespi fant pri meni, pa sem od začetka bila malo živčna, zdaj pa nič več.
Včasih tudi na črno prespi fant pri meni, pa sem od začetka bila malo živčna, zdaj pa nič več.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ to je pa tako. res je, da če dobiš med prvimi imaš več za izbirat, ker so se izselili tisti, ki jim je z novim študijskim letom potekel status.
ampak potem je pa čisto odvisno. ko se nekdo izseli se soba sprosti. to pomeni, da lahko dobiš 5ko ali pa 3ko (lj- rožna), kar je velika razlika. sploh pa vedno lahko daš prošnjo za preselitev in jo dobiš hitro odobreno (razen samskih sob seveda).
ampak potem je pa čisto odvisno. ko se nekdo izseli se soba sprosti. to pomeni, da lahko dobiš 5ko ali pa 3ko (lj- rožna), kar je velika razlika. sploh pa vedno lahko daš prošnjo za preselitev in jo dobiš hitro odobreno (razen samskih sob seveda).
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Če je možno, prosi za apartma. Ti so večinoma lepo urejeni. Govorim za Rožno.
Na katerem faksu pa si? Da dobiš študenta čim bližje.
Na katerem faksu pa si? Da dobiš študenta čim bližje.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Tinaaa napisal/-a:filo fax...sj rožna je kr blizu ne?
Ja, najbolje je rožna. 15 min hoje stran.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov