študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
aderyn napisal/-a:red_rose napisal/-a:^^vem da smo ze OT in nima veze s studenti sam moorm: kake odeje so pol to....fuj js sm bla v dijaskem in smo tam pac dobili odejo in povster...jao dajte malo na boljsi spanec, in si en svoj orng vredu vzglavnik kupite, pa odejo ki ni cela sinteticna in diha... se dosti boljse spi pa ni je prej ze xx ljudi uporabljalo =) js sm v dijaskem se jogi svoj mela, ker tam je vse za en k.
Ja saj ravno o tem sem razmišljala Kdo ve kaj so vse počeli pod tistimi odejami, haha. Tako da na začetku si bom samo svoj vzglavnik vzela, potem ta prvi vikend bom pa mogoče celo odejo privlekla s sabo in sčasoma jogi, če ne bo ok ta, ki je že not.
amila - po moje vas bodo dali naslednjo sredo dol z liste, ko boste prišli podpisat, ne vem
kaj potem mislite, a naj pokličem gor, da ne bom rabila doma in naj me dajo dol z liste? Ker brezveze, da zasedam mesto nekomu, ki ga rabi
mislim, da bi bilo to smiselno. ker tudi njim prihranis delo s tem. kaj ce mi jim kar na mail napisala?
- _lily_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 4. 2008
Jaz sem tudi danes dobila obvestilo o vselitvi Sicer je vse skupaj rahlo čudno, ker pred tem sploh nisem dobila odločbe, ampak dopuščam možnost, da jo dobim v prihodnjih dneh.
Me pa zanima glede tiste kuverte, ki jo moram imeti s sabo, ko bom šla v Rožno (pa ne se mi smejat prosim, ker res ne vem )...naslov poroka mora biti napisan na kuverti, ali kje zraven, al kako je to mišljeno?
Me pa zanima glede tiste kuverte, ki jo moram imeti s sabo, ko bom šla v Rožno (pa ne se mi smejat prosim, ker res ne vem )...naslov poroka mora biti napisan na kuverti, ali kje zraven, al kako je to mišljeno?
- _lily_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 4. 2008
linkica napisal/-a:a res? brez odlocbe... hm... zanimivo.
na kuverti mora biti napisan, ker to pismo ti neses zato tja, da jo tvojemu poroku posljejo skupaj z pogodbo.
Brez odločbe ja...sej, če je ne bo do torka, ko moram it tja, bom tam vprašala.
Pa hvala za odgovor
- sonja19
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 9. 2009
Hello
Zadnjič sem dobila pismo, da sem sprejeta na prednostni seznam ( okrog 80.mesta), danes pa me na tem novem seznamu ni več gor? Dopuščam možnost, da jutri dobim vabilo za vselitev, vendar pa kakor pravite ste vse, ki ste že dobile vabilo za vselitev še vedno na današnjem seznamu? Ve kdo kako je to mogoče? Čaw
Zadnjič sem dobila pismo, da sem sprejeta na prednostni seznam ( okrog 80.mesta), danes pa me na tem novem seznamu ni več gor? Dopuščam možnost, da jutri dobim vabilo za vselitev, vendar pa kakor pravite ste vse, ki ste že dobile vabilo za vselitev še vedno na današnjem seznamu? Ve kdo kako je to mogoče? Čaw
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
linkica napisal/-a:aderyn napisal/-a:Ja posteljnino bom imela (za preobleči odejo, jogi, vzglavnik itd.) ampak glede same odeje in to ne vem. No dobro, če je ne bo bom pač prvi dan spala brez odeje Sej vem, da kompliciram, samo ker je vse novo pa nimam pojma kako vse to poteka
moja sestra se je selila v fdv - takrat nov student in je rabila vse... vzglavnik, presito odejo, prevleko, posteljnino. notri v domu je pa bil ze tam dani le kos... (pa omare, policke, miza, stol, postelja)
Ponavadi dobiš vse od odeje, vzglavnika, posteljnine; če le hočeš! Lahko pa zavrneš in rečeš da boš imela svoje! Js sm imela svoje, ker se veliko bolje počutm na svojem spat (enkrat sem še v London vzglavnik vzela ).
aderyn napisal/-a:Ja če bi bil nek star luknjast in umazan, zakaj pa ne? Imam dodatnega doma, ki ga ne uporabljam. Če bo normalen si pa itak ne bom nosila svojega gor.
Na vsake tolk časa menjajo vse jogije po blokih in mislim da ni možno dobit ful starega. Nč se bat.
Zadnjič spremenil *mala*, dne 24. Sep. 2009 15:34, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
emanuela napisal/-a:Jogi?Ok, to je pa že malo pretiravanje no. Saj ne greste v državo tretjega sveta, če greste v Ljubljano
to je ze stvar debate in kolk veste o zdravem spanju, in kok date na jogi doma (v smislu kvalitete, posledicno denarja. dvomim da jih za to briga v studentih )
no ampak da ne bomo OT
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov