študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
Ja, saj verjetno bodo kmalu posodobili listo in dali dol te, ki so že dobili vabila. Amila - si še vedno na listi?
Malo čudno vprašanje bo zdej tole, ampak vseeno - a v domovih so ponavadi že vzglavniki in odeje ali moramo svoje prinest? Vsaj vzglavnik bi rada imela svoj, ne bo nihče čudno gledal, če prinesem svojega?
Malo čudno vprašanje bo zdej tole, ampak vseeno - a v domovih so ponavadi že vzglavniki in odeje ali moramo svoje prinest? Vsaj vzglavnik bi rada imela svoj, ne bo nihče čudno gledal, če prinesem svojega?
There are no shortcuts to any place worth going.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Pri vselitvi dobiš odejo, vzglavnik, rjuho ter prevleko, s tem da nikjer ne piše da ne smeš imeti svojega. Vse si lahko sama prineseš itd. Moja cimra iz sosednje sobe si je prinesla vraga in pol zraven
Saj boš videla, ko boš dejansko vseljena, kako na easy je vse. Manj kompliciraš, lažje ti bo.Ker res ni nič takega vse skupaj.
Saj boš videla, ko boš dejansko vseljena, kako na easy je vse. Manj kompliciraš, lažje ti bo.Ker res ni nič takega vse skupaj.
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
aderyn napisal/-a:Ja, saj verjetno bodo kmalu posodobili listo in dali dol te, ki so že dobili vabila. Amila - si še vedno na listi?
mislim, da moras met posteljnino celotno svojo...
-
linkica - Kofetarica
aderyn napisal/-a:Ja posteljnino bom imela (za preobleči odejo, jogi, vzglavnik itd.) ampak glede same odeje in to ne vem. No dobro, če je ne bo bom pač prvi dan spala brez odeje Sej vem, da kompliciram, samo ker je vse novo pa nimam pojma kako vse to poteka
moja sestra se je selila v fdv - takrat nov student in je rabila vse... vzglavnik, presito odejo, prevleko, posteljnino. notri v domu je pa bil ze tam dani le kos... (pa omare, policke, miza, stol, postelja)
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
^^vem da smo ze OT in nima veze s studenti sam moorm: kake odeje so pol to....fuj js sm bla v dijaskem in smo tam pac dobili odejo in povster...jao dajte malo na boljsi spanec, in si en svoj orng vredu vzglavnik kupite, pa odejo ki ni cela sinteticna in diha... se dosti boljse spi pa ni je prej ze xx ljudi uporabljalo =) js sm v dijaskem se jogi svoj mela, ker tam je vse za en k.
-
linkica - Kofetarica
emanuela napisal/-a:Jogi?Ok, to je pa že malo pretiravanje no. Saj ne greste v državo tretjega sveta, če greste v Ljubljano
Če niste preveč pikolovske, se da vse normalno preživeti.
Pikolovske v smislu, če vas ful moti staro pohištvo.
tudi jaz ne bom jogija jemala s sabo... pa tudi staro pohistvo me ne bo motilo. prej to, da bi stanovalci bili ''tezaski''.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov