Študentska svetovalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
Poglej si tudi razpis, saj ti tam točno piše o vseh smereh, kjer je zahtevana samo poklicna matura, oziroma za vsako smer piše točno kakšni so pogoji za vpis, tako da vrjamem da boš našla nekaj super dobrega
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Ima kdo izkušnje z izpolnjevanjem m1 obrazca za zdravstveno zavarovanje? Imam nekaj vprašanj kako izpolnit polja
-
mastermind - Kofetarica
Ma so, samo vseeno.. No nekaj sem izpolnil, bomo videli
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Uf ja, una navodila pr M1 zravn so precej neuporabna. Ampak so tete na ZZZS ponavad dost prjazne pa pomagajo kr tm na šalterju izpolnt
Live. Love. Surf.
- supergirl935
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 9. 2013
Živjo!
Lansko leto sem se prvič vpisala na fakulteto, in letnik letos ponavljala. To se pravi, sem porabila že obe možnosti rednega vpisa ali prepisa.
Zanima me, če se letos vpišem na neko srednjo šolo, zaradi statusa, oziroma, če se vpišem na maturitetni tečaj se po enem letu lahko vpišem na katerokoli fakulteto želim, seveda izredno? In pa, ali se lahko potem 2. letnik spet vpišem redno?
Najlepša hvala za odgovore!
Lansko leto sem se prvič vpisala na fakulteto, in letnik letos ponavljala. To se pravi, sem porabila že obe možnosti rednega vpisa ali prepisa.
Zanima me, če se letos vpišem na neko srednjo šolo, zaradi statusa, oziroma, če se vpišem na maturitetni tečaj se po enem letu lahko vpišem na katerokoli fakulteto želim, seveda izredno? In pa, ali se lahko potem 2. letnik spet vpišem redno?
Najlepša hvala za odgovore!
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Lahko se zarad statusa vpišeš na neko srednjo (sam naj bi precej zaostril nadzor nad tem, tko da ne vem, kako je s tem v praksi) pa potem naslednje leto, če boš izpolnila pogoje za to, redno/izredno v 2. letnik oziroma izredno na drug faks.
Live. Love. Surf.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
NOVO:
Če imaš faks nekje XY (Ptuj ), ali lahko dobiš šolsko LPP v Lj?
Če imaš faks nekje XY (Ptuj ), ali lahko dobiš šolsko LPP v Lj?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
mastermind - Kofetarica
Če živiš v Lj skoraj sigurno ne.
- hearts17
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2013
Hejla (:
Iščem že nekaj na časa na spletu informacije pa nism našla nč pametnega.. Zanima me, če je katera bivala v študentskem domu na Ilirski oz. ve karkoli o tem domu? Če ja, kako vam je blo všeč? Kakšen je ta študenc, poleg tega, da je fajn, ker je v centru in da velja za bolj mirnega (če to drži sploh)? Podobno me zanima za tistega na Poljanah. (:
Iščem že nekaj na časa na spletu informacije pa nism našla nč pametnega.. Zanima me, če je katera bivala v študentskem domu na Ilirski oz. ve karkoli o tem domu? Če ja, kako vam je blo všeč? Kakšen je ta študenc, poleg tega, da je fajn, ker je v centru in da velja za bolj mirnega (če to drži sploh)? Podobno me zanima za tistega na Poljanah. (:
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
hearts17 napisal/-a:Hejla (:
Ilirc je fejst fajn dom, če rabiš mir za učenje in ti ni konstantno za žurke. Jaz sem bla že nekajkrat tam na obisku- v apartmaju- 3 sobe po 2, kopalnica fajna, kuhinja z jedilnim kotom in razgledom. Za ceno niti ne 70€ dobiš veliko. Oprema ni stara, meni zgleda precej nova- saj mislim, da so ga prenovili a ne?
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
Poljanc je fajn: star 7 let, zelo svetel, bolj prostoren kot Ilirc (tam so po 3 sobe na apartma, tu 2), miren. Ogromni tuši Lepa čitalnica, fitnes, soba za druženje, za rekreacijo, pralnica, kolesarnica. Vredno cca 130 € na mesec. Ga je pa težko dobit.
http://poljanska.sd-lj.si/
http://poljanska.sd-lj.si/
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov