Študentska svetovalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ena_rožca - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 12. 2011
hej
nisem našla nobene teme glede tega...
kdo ve, če kdo oddaja sobo/stanovanje v Lj od junija naprej? Vseeno kateri konec Ljubljane ..
če kdo pozna kogarkoli bi prosila za info na zs ..
thx
nisem našla nobene teme glede tega...
kdo ve, če kdo oddaja sobo/stanovanje v Lj od junija naprej? Vseeno kateri konec Ljubljane ..
če kdo pozna kogarkoli bi prosila za info na zs ..
thx
Take chance. Make a change. And breakaway.
- aLLiSSe
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 3. 2006
- Kraj: my world
Mogoče bo komu prav prišlo; ODDA SE:
Garsonjera v Šiški, bližina Stare cerkve, še bolj pa Tivolija...
Zračna & fajn razgled.
19m2
Oddaja se za 305 eur + stroški, ki so okoli 120 (poleti malo manj, pozimi malo več).
Predvidoma s 1.6. 2012.. (morda prej)...
facebook, SUZANA GRAU
sem lih zasledila na FBju..
Garsonjera v Šiški, bližina Stare cerkve, še bolj pa Tivolija...
Zračna & fajn razgled.
19m2
Oddaja se za 305 eur + stroški, ki so okoli 120 (poleti malo manj, pozimi malo več).
Predvidoma s 1.6. 2012.. (morda prej)...
facebook, SUZANA GRAU
sem lih zasledila na FBju..
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
rokerca napisal/-a:Lepo prosim, če ima kdo izkušnje s prepisi med univerzami (enak faks), da mi napiše na ZS, ker bi rabila pomoč. Hvala.
Najbolj točne informacije boš dobila v študentski svetovalnici.
- valeriiiie123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 3. 2011
mene pa zanima če katera študira dietetiko/pozna koga ki to študira v izoli.
Namreč jaz študiram živilstvo in prehrana na biotehniški fakulteti in sem že čisto obupana na tem faksom, saj se trudim in trudim in kar ne gre pa ne gre... Največji problem mi predstavlja kemija. Vseeno pa me zelo zanima prehrana in nimam sploh ideje na keri drug faks bi lahko šla, razen na dietetiko. Glede na to da je vsš in ne uni naj bi bil lažji, je pa vseeno kar nekaj kemije in tukaj je spet problem. Namreč če je kemija na enakem nivoju kot na biotehniški, potem je vseeno če ostanem tukaj, če pa je kaj lažja i šla pa tja. Mi je tam predmetnik sicer bolj všeč ker je večji povdarek na prehrani, tukaj je še nekaj živilske tehnologije, zelo me pa skrbiii da se bom prepisala tja in spet ne bom mogla narediti te kemije..
Ahhhh ja velika dilema, kaj mislite ve?
Namreč jaz študiram živilstvo in prehrana na biotehniški fakulteti in sem že čisto obupana na tem faksom, saj se trudim in trudim in kar ne gre pa ne gre... Največji problem mi predstavlja kemija. Vseeno pa me zelo zanima prehrana in nimam sploh ideje na keri drug faks bi lahko šla, razen na dietetiko. Glede na to da je vsš in ne uni naj bi bil lažji, je pa vseeno kar nekaj kemije in tukaj je spet problem. Namreč če je kemija na enakem nivoju kot na biotehniški, potem je vseeno če ostanem tukaj, če pa je kaj lažja i šla pa tja. Mi je tam predmetnik sicer bolj všeč ker je večji povdarek na prehrani, tukaj je še nekaj živilske tehnologije, zelo me pa skrbiii da se bom prepisala tja in spet ne bom mogla narediti te kemije..
- katja92
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2011
Mene zanima ali se moraš sam vpisat v drugi letnik fakultete (dodiplomski študij), torej da bi moral sam poslat kako polo ali kaj drugega na fakulteto ali je to vse avtomatsko, ne rabiš nič sam nardit? Do kdaj pa so vpisi za drugi letnik fakultet?
- lia7bibi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
ne vem kako je drugje,ampak mi moramo vse sami uredit. prinesti indeks z vsemi vpisanimi opravljenimi izpiti (lahko tudi natisnjen elektronski indeks) in odrezek plačane položnice (za vpis v naslednji letnik).ko to oddaš osebno v tajništvu dobiš potrdila o vpisu in nalepko za študentsko izkaznico.
še nisem slišala da bi komu faks sam vse uredil
še nisem slišala da bi komu faks sam vse uredil
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Bo prej verjetno, da moraš sama uredit. Pri nas je blo tak, da smo položnico dvignili na faksu al pa če veš znesek tud sama lahk izpolniš položnico in plačaš (na pošti, prek klika...) pa izpolnjen vpisni list je blo treba sprintat (to smo pa meli na spletu na tisti strani kjer so vse naše ocene vidne in to. Pol pa vse skup odnest na referat na faks.
Najboljše, da pobrskaš na spletni strani od fakultete na katero hodiš kjer imajo kaj napisano o vpisih. Prav hecno se mi zdi, da to sploh sprašuješ...
Najboljše, da pobrskaš na spletni strani od fakultete na katero hodiš kjer imajo kaj napisano o vpisih. Prav hecno se mi zdi, da to sploh sprašuješ...
Yada, yada, yada...
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
hei, eno vprašanje
delala sem 2× po 6h. plačano bi morala imeti 8€/h. Zdaj, nekaj dni kasneje so nam rekli, da na roke dobimo 5€/h.
kaj lahko naredim?
+ že več kot 2 meseca nazaj sem delala nekje kot hostesa in mi še vedno niso plačali. Na študentski servis sem poslala mail in so mi odgovorili, da je ta lastnik do zdaj vedno vse plačeval in, da naj se z njim zmenim. On mi ne odpiše na sms in nič.
delala sem 2× po 6h. plačano bi morala imeti 8€/h. Zdaj, nekaj dni kasneje so nam rekli, da na roke dobimo 5€/h.
kaj lahko naredim?
+ že več kot 2 meseca nazaj sem delala nekje kot hostesa in mi še vedno niso plačali. Na študentski servis sem poslala mail in so mi odgovorili, da je ta lastnik do zdaj vedno vse plačeval in, da naj se z njim zmenim. On mi ne odpiše na sms in nič.
Don't worry, be happy!!
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
Hmm...ne vem, če ti kaj pomaga - jaz sem imela situacijo, ko mi niso plačali 2 meseca, pa so jim potem na študentskem servisu poslali opomin in v dveh dneh od tega sem imela na računu. Če je do sedaj vse plačeval, ga poskusi poklicati.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
valeriiiie123 napisal/-a:mene pa zanima če katera študira dietetiko/pozna koga ki to študira v izoli.
Js sicer ne vem, kako je na Dietetiki, menim pa, da je kemija v tej stroki izredno pomembna, z njo je veliko stvari povezanih, biokemijo (in predhodno vse ostale kemije) je treba obvladat, če hočeš dobro razumet prehrano in delovanje telesa. No, če je problem samo v prof., ki te ne spusti naprej, kljub temu, da si vložila maximalno truda v to ali pa bi bil to bolj primeren študij zate, potem podpiram idejo o prepisu, samo zaradi kemije same pa ne, zaradi zgoraj navedenega razloga. Mislim, da se ob primerno vloženem trudu, da naredit smer, ki si jo zadaš.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]