Študentska svetovalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Mi je jasno, da gre po zaporedju, ampak ponavadi se to reši v roku meseca, dveh, zdaj pa se vleče že pet mesecev. Medtem ko je sestra dobila en teden odločbo, naslednji pa že štipendijo v višini, določeni v odločbi.
The world is as you are.
-
BaByBlu - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 11. 2007
- Kraj: lost
Živjo!
študirala sem na ff in sicer pedagogiko in andragogiko, ostalo mi je še nekaj izpitov do konca, vendar se mi zdi nesmiselno nadaljevati tu studij ker nikakor ne morem narediti 2 izpitov.
ali kdo ve, kako je s prekvalifikacijo na kakšen drug študij s tem da bi mi upoštevali že opravljene izpite? izpiti ki jih imam opravljene:
PE1 Etika v vzgoji in izobraževanju -
PE1 Obča andragogika
PE1 Pedagoška statistika
PE1 Psihologija osebnosti
PE1 Razvojna psihologija
PE1 Zgodovina vzgoje in izobraževanja
PE1 Primerjalna pedagogika
PE1 Andragoška didaktika
PE1 Antropologija vzgoje
PE1 Didaktika I
PE1 Pedagoška obravnava oseb s posebnimi potrebami
PE1 Šolska pedagogika
PE1 Praksa
PE1 Procesi socializacije odraslih
PE1 Didaktika II
PE1 Andragoško svetovalno delo
PE1 Pedagoška psihologija
PE1 Sistemske in ekonomske osnove izobraževanja
študirala sem na ff in sicer pedagogiko in andragogiko, ostalo mi je še nekaj izpitov do konca, vendar se mi zdi nesmiselno nadaljevati tu studij ker nikakor ne morem narediti 2 izpitov.
ali kdo ve, kako je s prekvalifikacijo na kakšen drug študij s tem da bi mi upoštevali že opravljene izpite? izpiti ki jih imam opravljene:
PE1 Etika v vzgoji in izobraževanju -
PE1 Obča andragogika
PE1 Pedagoška statistika
PE1 Psihologija osebnosti
PE1 Razvojna psihologija
PE1 Zgodovina vzgoje in izobraževanja
PE1 Primerjalna pedagogika
PE1 Andragoška didaktika
PE1 Antropologija vzgoje
PE1 Didaktika I
PE1 Pedagoška obravnava oseb s posebnimi potrebami
PE1 Šolska pedagogika
PE1 Praksa
PE1 Procesi socializacije odraslih
PE1 Didaktika II
PE1 Andragoško svetovalno delo
PE1 Pedagoška psihologija
PE1 Sistemske in ekonomske osnove izobraževanja
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Wait what, kterih dveh izpitov ne zmoreš narest, če ti je vse te zgoraj ratalo?! Ne ga srat no. Kokr ti je Mehagonij rekel, dva izpita boš pa že nrdila dej..Zdj čist na slepo ugibam česa ti ne rata nrdit..Teorije vzgoje? Pedagoške sociologije? Psihologije 2? Metodologije? Poklicne?
Lahko se prepišeš na druge pedagoške smeri (pedagoška fakulteta) ali pa na psihologijo (sicer sem jaz brala to v zvezi z drugo bolonjsko stopnjo hmm, ne vem točno kako je, če se prepišeš vmes..), povsod boš pa morala opraviti diferencialne izpite.. vsekakor pa se mi ne zdi nobena smer drugje kaj "lažja" oziroma, da nimajo teh predmetov, ki jih ti ne moreš opraviti (pa itak da jih lahk no, sj maš še pol leta skor).
Lahko se prepišeš na druge pedagoške smeri (pedagoška fakulteta) ali pa na psihologijo (sicer sem jaz brala to v zvezi z drugo bolonjsko stopnjo hmm, ne vem točno kako je, če se prepišeš vmes..), povsod boš pa morala opraviti diferencialne izpite.. vsekakor pa se mi ne zdi nobena smer drugje kaj "lažja" oziroma, da nimajo teh predmetov, ki jih ti ne moreš opraviti (pa itak da jih lahk no, sj maš še pol leta skor).
It was forever..but it didnt last long..
-
BaByBlu - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 11. 2007
- Kraj: lost
pismo sta simpatična
joj ne ni to vse kar bi morala naredit pa bi bla konc...2 izpita mi manjkata za napredovanje v 3 letnik...fora je pa v tem, da bi rada vse skp vrgla čez okno ker imam ta dva težka izpita in še naslednje leto izpite.
a gre kdo anmesto mene pisat ta dva izpita hehe
joj ne ni to vse kar bi morala naredit pa bi bla konc...2 izpita mi manjkata za napredovanje v 3 letnik...fora je pa v tem, da bi rada vse skp vrgla čez okno ker imam ta dva težka izpita in še naslednje leto izpite.
a gre kdo anmesto mene pisat ta dva izpita hehe
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Logično da maš naslednje leto tud izpite no haha ktera dva izpita maš še no?
It was forever..but it didnt last long..
-
babushka - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 1. 2012
Jaz imam pa takšno situacijo ... Letos sem v 1. roku napisala pod vse želje programe, med katerimi pa nisem napisala fakultete, ki me je prepričala šele zdaj (ja vem, malo pozno) po pripovedovanju znanke - prej niti nisem gledala drugih fakultet v razpisu, samo določene tri. No, zdaj imam v 2. roku (avgusta) možnost, da še enkrat izpolnim prijavo za vpis na fakultete in bi na 1. mesto napisala Fakulteto za socialno delo (izredno). Glede na to, da je vpisnih mest 90 in da prejšnja leta pri izrednih ni bilo omejitev, bom najbrž v 2. roku še vseeno sprejeta, če se jih bo v 1. vpisalo manj kot 90 (lani se jih je izredno recimo samo 22)? Rednega študija pa nimam več, pa tudi če bi ga imela - delam, zato mi bo izredni študij ob petkih in sobotah (oz. kdaj pač bo - 2x tedensko) super odgovarjal. Se še kdo vpisuje v izredni študij na fsd ali se je že in me lahko potolaži, da se nimam kaj bat, da ne bi bila sprejeta v 2. roku?
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
^^ se da. Po merilih za prehode.
Za informacije se obrni na PeF v Lj ali na Visokošolsko prijavno informacijo službo Univerze v Ljubljani.
Za informacije se obrni na PeF v Lj ali na Visokošolsko prijavno informacijo službo Univerze v Ljubljani.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
babushka, seveda boš sprejeta, če izpolnjuješ pogoje za vpis, ker itak v 1. krogu (niti v 2.) ne bodo zapolnili vseh 90 mest in boš naknadno avgusta prišla komot noter
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Odgovorim ti lahko samo glede PF. Če si si pogledala Razpis za letošnje leto, si najbrž zasledila tudi Arhiv, kjer piše vse o razpisanih mestih za vpis na želeni študij, prijavah ter morebitnih omejitvah prejšnja leta. Izrednih mest na PF v Mb je bilo tako lani razpisanih 100, vpisalo se jih je samo 9. Letos so prav tako razpisali 100 izrednih mest, in tako boš tudi v 3. roku (ob uspešno opravljeni maturi) sigurno sprejeta. Mora pa biti seveda 3. rok razpisan, kar pa boš videla v začetku oktobra.
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
emanuela napisal/-a:Mi je jasno, da gre po zaporedju, ampak ponavadi se to reši v roku meseca, dveh, zdaj pa se vleče že pet mesecev. Medtem ko je sestra dobila en teden odločbo, naslednji pa že štipendijo v višini, določeni v odločbi.
Tistim, ki so dobili odločbe aprila, so 10.5. nakazali 4 štipendije za nazaj.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]