Študentska svetovalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
^^Youtube? Vpišeš ''learn how to knit'' pa ni da ni da ne bi dobla kakega tutoriala.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Knjige iz knjižnice bi znale bit tud super rešitev?
Al pa doma mal prečekirat starejše knjige, med našimi se vse možno najde
Al pa doma mal prečekirat starejše knjige, med našimi se vse možno najde
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Ko sem še jaz hodila je blo tak, da čist prvič so kr random dajali. Oz. gledali so edino to, da če je prostor v študentskem domu najbližje tvojemu faksu da so te dali tja. Se spomnim, da je bla recimo pri meni samo ena postelja fraj v študentih, ki so bli blizu mojega faksa smo pa ble tri tam ki smo isto študirale in pol sem jaz dobila ker sem bila prva po abecedi od nas treh. Oni dve sta pa dobile dom, ki je bil pol ure peš do faksa. Če je prostor pol tak ni panike, če pa želiš menjat sobo pa greš pač povprašat na referat al tja ko majo pač sedež. Tisti ta dražji domovi so pa ponavadi novejše gradnje, boljše in večje sobe in ponavadi jih je zlo težko sploh dobit, so kar zasedeni in se moreš fajn pogrebst. Ampak to je blo kakih 5-7 let nazaj. Po mojem, da ni kaj drugače zdaj, ali pač?
Yada, yada, yada...
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
NOVO
V 1. roku sem vpisala na prvo mesto pravo, na drugo mesto slovenski jezik, na tretje mesto pa ekonomijo, a bi v primeru, da ne naredim letos splošne mature (poklicno z dodatnim predmetom že imam), na 3. željo rada prišla že v 2. roku. Ker sem jo v 1. roku napisala šele na 3. mesto, me zanima, ali me v primeru, da ne naredim mature, že v 2. roku dajo na ekonomijo - prvi dve želji namreč za vpis zahtevata splošno maturo, torej bi potem takem v 2. roku že morala biti sprejeta na ekonomiji, ali šele potem v 3. roku? (če bo sploh še kaj prostih mest) Ali moram v 2. roku izpolniti prijavo za fakultete jovo na novo in dati na 1. željo ekonomijo?
V 1. roku sem vpisala na prvo mesto pravo, na drugo mesto slovenski jezik, na tretje mesto pa ekonomijo, a bi v primeru, da ne naredim letos splošne mature (poklicno z dodatnim predmetom že imam), na 3. željo rada prišla že v 2. roku. Ker sem jo v 1. roku napisala šele na 3. mesto, me zanima, ali me v primeru, da ne naredim mature, že v 2. roku dajo na ekonomijo - prvi dve želji namreč za vpis zahtevata splošno maturo, torej bi potem takem v 2. roku že morala biti sprejeta na ekonomiji, ali šele potem v 3. roku? (če bo sploh še kaj prostih mest) Ali moram v 2. roku izpolniti prijavo za fakultete jovo na novo in dati na 1. željo ekonomijo?
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
NOVO: Glede republiške štipendije - če je nekdo dal vlogo januarja in je dobil odločbo šele aprila, ali dobi vse štipendije za nazaj nakazane naenkrat? Na odločbi pa piše, da pripadajo vse štipedije od januarja naprej.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
NOVO: magisterski študij
pozdravljene,
zanima me, če morda katera ve, ali je sedaj res v veljavi zakon, oziroma, če bo v veljavi to naslednje leto, da če želiš nadaljevati študij na drugem faksu (3+2), da bo to plačljivo(enako, kot da izredno študiraš)?
hvala za pomoč!
pozdravljene,
zanima me, če morda katera ve, ali je sedaj res v veljavi zakon, oziroma, če bo v veljavi to naslednje leto, da če želiš nadaljevati študij na drugem faksu (3+2), da bo to plačljivo(enako, kot da izredno študiraš)?
hvala za pomoč!
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Jah odkar so se lahko dale nove vloge za štipendije je vse nekako v zastoju, tudi jaz še čakam na stare+ to, da sem dobila odločbo prejšnji mesec, pa še kar čakam, očitno na ta mesec. Medtem ko so otroške skinili takoj, kakor so lahko
The world is as you are.
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
Zavlačujejo zelo. Od odločbe moraš prišteti še tiste dni, ko je čas za pritožbe (mislim, da je 15 dni), tako da je čist po pravilih, če boš dobila ta mesec štipendijo.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]