Študentska svetovalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
To je res, zato pa obstajajo "izhodi v sili", kot so višje šole inizobraževanja za odrasle, kjer imaš status
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Če se zdaj prijavim v ta nov sistem za bone, potrebujem novo potrdilo o vpisu oziroma nalepko za leto 2010/11? Al velja pač ta letošnja, ker se pač zaključi 30.septembra?
It was forever..but it didnt last long..
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
Sestavljanka napisal/-a:Kolikor jaz vem je to do takrat, ko imaš status. Potem pa moraš na novo statusni dokument pokazati.
bone lahko koristiš le do konca septembra, če si septembra nisi šel potrdit statusa študenta na bone ... na strani za bone ti vse piše prehrana.si al kak že gre tista spletna stran
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
FoxyMegan - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 9. 2010
1. oktobra se odpre upam da bojo dal že 30.9 zvečer..
Mene pa zanima npr, grem v 1letnik izredno, stara sem 24let. Če grem v 2letnik redno, bom na koncu 3.letnika stara 26let... Kako bo z absolventskim stažem, ga bom lahko imela glede na to da bom tok stara že? Al se bom mogla vpisat na kakšno višjo šolo.. al kaj, nimam pojma
To me itak zanima samo v primeru, da bom šla v 2letnik redno, če grem izredno ni problemov
Mene pa zanima npr, grem v 1letnik izredno, stara sem 24let. Če grem v 2letnik redno, bom na koncu 3.letnika stara 26let... Kako bo z absolventskim stažem, ga bom lahko imela glede na to da bom tok stara že? Al se bom mogla vpisat na kakšno višjo šolo.. al kaj, nimam pojma
To me itak zanima samo v primeru, da bom šla v 2letnik redno, če grem izredno ni problemov
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov