Študentska svetovalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Ma referat ima zelo smotane ure, ki mi ne ustrezajo ravno.. Prek telefona pa se te stvari raje ne menim, je le razlika če prideš tja pa se pogovoriš osebno.
Aja, pa to je drugi jezik, se pravi ang je itak obvezna, na moji smeri pa imaš še drugi obvezni jezik, ki ga pač izbereš. No, jutri grem vsekakor vprašat, pa sporočim, mogoče pride še komu prav.
Aja, pa to je drugi jezik, se pravi ang je itak obvezna, na moji smeri pa imaš še drugi obvezni jezik, ki ga pač izbereš. No, jutri grem vsekakor vprašat, pa sporočim, mogoče pride še komu prav.
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Mja, drugi jezik se da menjati..
- Bellma
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2013
Zdravo!
Zanima me ali je tole možno: narediš 4letno zdravstveno srednjo šolo. Potem se vpišeš v Koper, na redni študij pedagoške smeri. To traja 3 leta. Odločiš se še za 2 leti naprej študija. Ko nardiš 3+2 leti, lahko diplomiraš ali že lahko po 3 letih diplomiraš?
------------------------------
Ko si diplomiran vzgojitelj in si zaposlen v vrtcu... Je možno direktno magistrirat ali ne? Koliko let bi naj trajalo, preden si magistrat? In kaj sploh bi naj pomenilo, če si magistriran vzgojitelj?
Hvala za odgovore.
Zanima me ali je tole možno: narediš 4letno zdravstveno srednjo šolo. Potem se vpišeš v Koper, na redni študij pedagoške smeri. To traja 3 leta. Odločiš se še za 2 leti naprej študija. Ko nardiš 3+2 leti, lahko diplomiraš ali že lahko po 3 letih diplomiraš?
------------------------------
Ko si diplomiran vzgojitelj in si zaposlen v vrtcu... Je možno direktno magistrirat ali ne? Koliko let bi naj trajalo, preden si magistrat? In kaj sploh bi naj pomenilo, če si magistriran vzgojitelj?
Hvala za odgovore.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Haha magistrat Žalostno, da hočeš bit nekaj za kar niti neveš kaj kratica pomeni oz. kako se napiše/izgovori.
Po bolonsjkem kolko vem je sistem, da si po 3 letih dodiplomskega faksa dipl. + 2 leti podiplomskega mag. Oziroma odvisno od faksa, ker nekje je menda tud 4 +1. Kakšni so pogoji za vpis in če jih izpolnjuješ si pa poglej na internetu, lahko tud od strani faksa na katerega se želiš vpisat.
Po bolonsjkem kolko vem je sistem, da si po 3 letih dodiplomskega faksa dipl. + 2 leti podiplomskega mag. Oziroma odvisno od faksa, ker nekje je menda tud 4 +1. Kakšni so pogoji za vpis in če jih izpolnjuješ si pa poglej na internetu, lahko tud od strani faksa na katerega se želiš vpisat.
Yada, yada, yada...
- pussyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
Študentke, ki študirate na primorskem - Koper ...
Kako je s študentskim delom? Dugo leto grem najbrž na magisterij v Koper, sedaj študiram v Lj, kjer ni težko dobiti dela preko ŠS. Zato me zanima, kakšne so kaj izkušnje, se dobi delo (pa da ni samo v lokalu, trgovini), recimo kakšna administrativna dela in podobno? Kakšno je povpraševanje, možnosti?
Kako je s študentskim delom? Dugo leto grem najbrž na magisterij v Koper, sedaj študiram v Lj, kjer ni težko dobiti dela preko ŠS. Zato me zanima, kakšne so kaj izkušnje, se dobi delo (pa da ni samo v lokalu, trgovini), recimo kakšna administrativna dela in podobno? Kakšno je povpraševanje, možnosti?
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Hm po mojih izkušnjah se trenutno zelo težko dobi delo v Lj preko šs. Tako da predvidevam, da v drugih regijah ne more bit zelo drugače, ker je zagotovo manjša ponudba dela.
Poglej malo oglase za Koper, da dobiš občutek kaj se največ išče.
Poglej malo oglase za Koper, da dobiš občutek kaj se največ išče.
- Rebeka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2013
Živjo Je mogoče katera letos že izopolnila elektronsko prošnjo za bivanje v študenstkem domu? Sama že obiskujem 1.letnik fakultete, a ker bom letnik verjetno ponavljala me zanima katero možnost pod osebnimi podatki moram izbrati:
1. Sem že vpisana v visokošolski študij ali
2. Prijavo za vpis sem že oddala ?
Ker to leto prijave za vpis na fakulteto še nisem oddala, mi preostane le prva možnost, a me zanima, če ni to mogoče mišljeno za tiste, ki so bili sprejeti v prvem roku in se slučajno študenti, ki ponavljamo letnik sploh ne moremo prijaviti? Subvencije za leto 12/13 nisem koristila.
Upam, da ve katera kaj več o tem in mi bo znala odgovoriti
1. Sem že vpisana v visokošolski študij ali
2. Prijavo za vpis sem že oddala ?
Ker to leto prijave za vpis na fakulteto še nisem oddala, mi preostane le prva možnost, a me zanima, če ni to mogoče mišljeno za tiste, ki so bili sprejeti v prvem roku in se slučajno študenti, ki ponavljamo letnik sploh ne moremo prijaviti? Subvencije za leto 12/13 nisem koristila.
Upam, da ve katera kaj več o tem in mi bo znala odgovoriti
- elektrobum
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2012
- Kraj: Štajerska
pozdrav,
prosim, če mi kdo predlaga ugodnega ponudnika za lektoriranje diplomske naloge. Obvezno iz območja Maribora ali Celja !
Lahko je podjetje ali študent/ka oz. frišno pečen slavist/ka
lp
prosim, če mi kdo predlaga ugodnega ponudnika za lektoriranje diplomske naloge. Obvezno iz območja Maribora ali Celja !
Lahko je podjetje ali študent/ka oz. frišno pečen slavist/ka
lp
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
pa sej ti zlektorirajo tudi na daljavo pač po mailu se zmeniš pa je...
- elektrobum
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2012
- Kraj: Štajerska
no pa sem je že extremno hitro najdel , pa še to kar poceni 1€ na 1500 znakov brez presledka
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
NOVO
Ker me je faks kratko malo za*ebal z novimi pravili, bom verjetno mogla pavzirat to leto in se nameravam fiktivno vpisat na VSŠ Štuj. Ma kdo izkušnje z vpisom? Dejansko preverjajo, če opravljaš izpite itd.? Kakršnakoli pomoč bi bila res dobrodošla.
Ker me je faks kratko malo za*ebal z novimi pravili, bom verjetno mogla pavzirat to leto in se nameravam fiktivno vpisat na VSŠ Štuj. Ma kdo izkušnje z vpisom? Dejansko preverjajo, če opravljaš izpite itd.? Kakršnakoli pomoč bi bila res dobrodošla.
Sassy, Classy & a bit Smart Assy
- katie.k
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 9. 2013
Okej..js mam eno preprosto vprašanje. Kam se lahko dejansko vpišem s poklicno maturo? Za vse kar me zanima rabim splošno maturo (fakulteta za družbene vede, sociologija,psihologija..) . Sem že nekako obupala,na koncu nebom šla nikamor.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov