Študentska svetovalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- secret_person
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 2. 2010
Torej, če prav razumem. Ker sem bila vpisana na EF na univerzitetni program, se načeloma lahko naslednje leto vpišem na visokošolski program?
Se v tem primeru vpisujem z letošnjimi maturanti v marcu ali aprilu...? Se mi upoštevajo točke moje opravljene mature?
LP
Se v tem primeru vpisujem z letošnjimi maturanti v marcu ali aprilu...? Se mi upoštevajo točke moje opravljene mature?
LP
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Kolikor jaz vem, se ne smes vpisati na isti program na EF kot si to ze bila. Ce torej tam obstaja le en uni progam, na katerega si bila vpisana do sedaj, se lahko vpises na katerega koli drugega na EF (ce je to le visokosolski program, potem na tega).
Mislim da obstaja celo en datum, da ce se do takrat izpises, se ti ta vpis iznici. ampak ne vem ali je ta datum 15 oktober, ali je bil 15 sept.
Kot sem ti ze dala link, poklici na Visokosolsko prijavno - informacijsko sluzbo UL na Univerzi v Ljubljani, Kongresni trg 12, kjer ti bodo vse razlozili. Oni so definitivno pristojni za to, in bolj zaneljivi kot ena stud. svetovalnica.
Mislim da obstaja celo en datum, da ce se do takrat izpises, se ti ta vpis iznici. ampak ne vem ali je ta datum 15 oktober, ali je bil 15 sept.
Kot sem ti ze dala link, poklici na Visokosolsko prijavno - informacijsko sluzbo UL na Univerzi v Ljubljani, Kongresni trg 12, kjer ti bodo vse razlozili. Oni so definitivno pristojni za to, in bolj zaneljivi kot ena stud. svetovalnica.
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
NOVO!
Vpisana sem že na nov faks, nisem pa se še izpisala iz starega (zaradi dela in številnih obveznosti sem čisto pozabila na to). Pisala sem v referat in mi je gospa odpisala, da naj pošljem podpisano prošnjo za izpis na sedež fakultete (z mojimi podatki). Torej sestavim v smislu: Spoštovani, želim se izpisati iz (ime faksa) + moje ime, naslov ter pošta, in to je to? Napisala mi je namreč, da ni obrazca za to, samo prošnjo napišem in pošljem.
Vpisana sem že na nov faks, nisem pa se še izpisala iz starega (zaradi dela in številnih obveznosti sem čisto pozabila na to). Pisala sem v referat in mi je gospa odpisala, da naj pošljem podpisano prošnjo za izpis na sedež fakultete (z mojimi podatki). Torej sestavim v smislu: Spoštovani, želim se izpisati iz (ime faksa) + moje ime, naslov ter pošta, in to je to? Napisala mi je namreč, da ni obrazca za to, samo prošnjo napišem in pošljem.
-
ena_rožca - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 12. 2011
živjo,
mene pa zanima, vem da je pozno ampak če ma kdo informacijo na kateri SŠ še zdaj okt. vpisujejo za status? nima veze kje v slo sam da je. tako pozno me zanima ker sem šele dobla zdaj tole odločbo da so mi zavrnli prošnjo za pogojni vpis ponavljat pa ne morem.. bi lepo prosla za odgovore. klicala sem že na nekatere šole ampak povsod dobila negativn odgovor.
mene pa zanima, vem da je pozno ampak če ma kdo informacijo na kateri SŠ še zdaj okt. vpisujejo za status? nima veze kje v slo sam da je. tako pozno me zanima ker sem šele dobla zdaj tole odločbo da so mi zavrnli prošnjo za pogojni vpis ponavljat pa ne morem.. bi lepo prosla za odgovore. klicala sem že na nekatere šole ampak povsod dobila negativn odgovor.
Take chance. Make a change. And breakaway.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
NOVO
Jaz imam mogoče malo 'hecno' vprašanje, samo mogoče pa bom dobila kak zanimiv predlog... Kaj početi med prostimi urami med predavanji? S tem mislim, če ni nobene družbe za kavo in da se ne učiš v knjižnici.
Ker te proste ure se znajo ornk vlečt.
Jaz imam mogoče malo 'hecno' vprašanje, samo mogoče pa bom dobila kak zanimiv predlog... Kaj početi med prostimi urami med predavanji? S tem mislim, če ni nobene družbe za kavo in da se ne učiš v knjižnici.
Ker te proste ure se znajo ornk vlečt.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Počnem marsikaj, samo kakšne stvari se tudi ne da počet na faksu oz. v njegovi okolici. Pa sej drugače smo veliko s sošolci skupaj, tko da družba je in ni dolgčas, samo kdaj pa pride tko, da noben ne more in pol se une ure vlečejo in pol se gor pa dol šetam po faksu pa čist aparat za kavo spraznim.
Me je pa zanimalo, če mi lahko kdo kaj iz prve roke pove... S čim se on/a zamoti med frej urami.
Me je pa zanimalo, če mi lahko kdo kaj iz prve roke pove... S čim se on/a zamoti med frej urami.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
Nič posebnega: kosilo, kavice. Ampak večinoma knjižnica in učenje. Ali pa računalnica, da odpišem na mejle in uredim kake obveznosti (imam kar precej aktivnosti še za zraven). Še ena možnost je, da grem po opravkih: banka, pošta, trgovina ...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Računalnik, knjige, sprehodi, šoping, ...
It was forever..but it didnt last long..
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
res je, če hodiš npr. na biotehniško med fraj urami nimaš česa počet.
js sm se ponavadi nekam zicnila pa knjige brala al pa kej risala.
js sm se ponavadi nekam zicnila pa knjige brala al pa kej risala.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^dost druzga tle naokol niti ni za počet, razen po lokalih viset (Krigl , al pa na tortico - Žabar, Galerija grad mmmm), mogoče še v Lesnino it firbcat, hehe
-
*cukrr* - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 1. 2012
Kaj mislte, da se bolj splača? Nardit 5.predmet in se vpisat na en fax (če naredim 5.predmet) ali se vpisat na fax na katerga grem lahko s poklicno maturo... pa da neb tolko hodila, spotoma našparala z delom in šla delat tečaj za kozmetičarko, maserko?
Tu es dans toutes mes pensées.*
-
Baaaby. - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 1. 2010
NOVO
Pozdravljene/i!
Nisem hotela odpirati nove teme, pa me zanima koliko med vas je takih, ki ne vejo, če je njihov študij to kar hočejo ali pa ne vejo, kaj bi radi študirali/delali v življenju?
Jaz se dejansko ne sploh ne morem odločit na kateri faks hočem, niti ne vem, kaj TOČNO bi rada v življenju počela. Mislim, približno že vem, katere stvari me zanimajo/ ne zanimajo ampak glede faksa se sploh ne morem odločit.
kakšen nasvet kdorkoli?
Pozdravljene/i!
Nisem hotela odpirati nove teme, pa me zanima koliko med vas je takih, ki ne vejo, če je njihov študij to kar hočejo ali pa ne vejo, kaj bi radi študirali/delali v življenju?
Jaz se dejansko ne sploh ne morem odločit na kateri faks hočem, niti ne vem, kaj TOČNO bi rada v življenju počela. Mislim, približno že vem, katere stvari me zanimajo/ ne zanimajo ampak glede faksa se sploh ne morem odločit.
kakšen nasvet kdorkoli?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov