Študentska izmenjava
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
u... sori. V lepi pravilni angleščini, ne slovenščini. My mistake
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
Next.road - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2009
No, tole je res malce stara objava, ... ampak me res zanima, če bi katera imela kakšne info glede izmenjave če si dovpredmeten na FF
electra87 napisal/-a:mene pa zanima, a je tukaj kakšna, ki ve, kako je z izmenjavami za dvopredmetne na ff. Katera ve, kako je kaj s tem? ker lahko študiraš samo eno smer, druga pa tisti čas stagnira. se da kaj zmeniti na fakulteti, da ne hodiš na redne vaje ipd?
Life's journey is not to come at the grave in a well preserved body but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting: '' Holly shit, what a ride!
-
Next.road - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2009
Ne boš verjela, sem geog-zgo
Hvala ti za enkrat, bom šla na informativne sestanke, ki so v januarju (na oddelku in na FF). Sicer so pa informacije od nekoga, ki je dejansko to dal skozi, drugačne in bolj pristne, kot zgolj podatki, ki jih dobiš na sestanku, tako da, bom izkoristila tvojo ponudbo in če se odločim za izmenjavo in me bo kaj zanimalo - te vprašam.
v kateri državi pa si drugače?
Hvala ti za enkrat, bom šla na informativne sestanke, ki so v januarju (na oddelku in na FF). Sicer so pa informacije od nekoga, ki je dejansko to dal skozi, drugačne in bolj pristne, kot zgolj podatki, ki jih dobiš na sestanku, tako da, bom izkoristila tvojo ponudbo in če se odločim za izmenjavo in me bo kaj zanimalo - te vprašam.
v kateri državi pa si drugače?
Life's journey is not to come at the grave in a well preserved body but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting: '' Holly shit, what a ride!
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
To se pozanimaš na univerzi, na katero se vpisuješ. Verjetno imajo rubriko "Erasmus" in tam kak študijski koledar.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
Jaz sem ravno pred odločitvijo za izmenjavo in se odločam med Helsinki, Copenhagnom, Nizozemsko, Litvo
A je kdo bil v kateri od teh destinacij? Kako je bilo? Stanovanje? Življenje? Denar?
Gre pa za študij prava.
LP*
A je kdo bil v kateri od teh destinacij? Kako je bilo? Stanovanje? Življenje? Denar?
Gre pa za študij prava.
LP*
I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Znanka, ki prav tako študira pravo, je bila na izmenjavi na Poljskem. Baje življenje tam ni ne vem kako drago oz. so cene podobne našim, vse je pa seveda odvisno od tega, kakšne imaš navade kar se tiče financ oz. koliko si lahko privoščiš. Lahko dobiš tudi štipendijo, vendar ni nujno.
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
Sem začelae pred kratkim razmišljati, da bi se eno študijsko leto udeležila izmenjave. (za celo leto, ne samo en semester) Najbolj me vleče kam v Rusijo ali ZDA, a kolikor gledam ni te možnosti, ker naše fakultete nimajo podpisanih bilatelarnih sporazumov s fakultetami na teh dveh koncih, samo določene evropske države.
Zadnjič spremenil Legally_blond, dne 09. Jan. 2014 20:48, skupaj popravljeno 2 krat.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Tamara stylish napisal/-a:Jaz sem ravno pred odločitvijo za izmenjavo in se odločam med Helsinki, Copenhagnom, Nizozemsko, Litvo
Gre pa za študij prava.
LP*
Sem bla na finskem, ampak ne v helskinkih, kjer je vse občutno dražje, kot bolj na severu. Če te kaj zanima, vprašaj...ampak če ciljaš na prestolnico, potem se kar pripravi na precej višje stroške. Ponavadi so druga mesta, ki niso ravno prestolnice, mnogo cenejša. Ampak vseeno večja od naše Lj
Glede izpitov pa boš itak verjetno delala kake mednarodne, a ne. MJP, MZP, ki sta povsod glih tk zajebana kot pri nas, če ne še bolj. Pravo EU, pa kake izbirne. Nesmiselno bi blo, da bi zdaj recimo delala izpit iz latvijske javne uprave, naprimer No, verjetno ti ga ne bi niti priznali pri nas, poleg tega, da imaš ponavadi predavanja v angleščini samo za te mednarodne predmete.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
Sem prijavljena na Nizozemsko! Jeeeeij
Da povem glede prava (MB): Pravo EU priznajo delno. Litva- pa pri nas priznajo vse, delno pravo eu, upravno pravo (wtf), delovno pravo (lol), in vse ostale kao ta težke predmete.
Tukaj kamor grem, so vsa predavanja za ersmus v ang, prav tako izpiti.
Da povem glede prava (MB): Pravo EU priznajo delno. Litva- pa pri nas priznajo vse, delno pravo eu, upravno pravo (wtf), delovno pravo (lol), in vse ostale kao ta težke predmete.
Tukaj kamor grem, so vsa predavanja za ersmus v ang, prav tako izpiti.
I like to see my money ... hanging in my closet.
- scharlet19
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2011
Hej, tudi jz razmišljam o izmenjavi..
Sm gledala mal možne pogodbe na našem faksu, pa je za za vsak faks v tujini predpisano koliko študentov sprejmejo.. ponavadi samo za 1 ali 2 študenta.
Sem pa nekak upala da bom šla na izmenjavo skupaj z sošolci ampak zdej vidm da bi blo to skoraj nemogoče..
a je kdo šel sam na izmenjavo, kakšne so ble izkušnje?
kako je pa to z bivanjem v tujini, vrjetno si moreš sam zrihtat študentski dom oziroma stanovanje?
Sm gledala mal možne pogodbe na našem faksu, pa je za za vsak faks v tujini predpisano koliko študentov sprejmejo.. ponavadi samo za 1 ali 2 študenta.
Sem pa nekak upala da bom šla na izmenjavo skupaj z sošolci ampak zdej vidm da bi blo to skoraj nemogoče..
a je kdo šel sam na izmenjavo, kakšne so ble izkušnje?
kako je pa to z bivanjem v tujini, vrjetno si moreš sam zrihtat študentski dom oziroma stanovanje?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov